A+ A-

Nancy

Fordítás
Kellemes vasárnap reggel volt és Nancy Baxter vidáman henyélt az ágyon az apja mellett. A fiatal szőkeség ugyanolyan meztelen volt mint apja. Finoman simogattak egymást miközben halkan kacarásztak, és Nancy finoman játszani kezdett apja nagy, duzzadt farkával. Apja, aki részmunkaidőben dolgozott, mint taxisofőr, és a legtöbb szabadidejét a helyi kocsmákban töltötte, tanította meg neki hogyan kell ezt csinálni, miután Nancy anyja három évvel ezelőtt meghalt. A gyönyörű fiatal tinédzser nagyon megszerette amikor apja először nyalta a punciját pár hónappal később. Egy évvel ezután bevezette Nancyt a szopás művészetébe és mostanában majdnem minden vasárnap reggel kielégítik egymást így.
Ez a vasárnap se volt kivétel, és mikor lányát a karjaiba zárta, Doug Baxter megfogta kerek, fiatal melleit és hevesen ajkai közé kapta a merev mellbimbókat. Nancy egyből libabőrős lett, amit apja meleg, nyálas nyelvével érzett amint körülnyalta a kis csúcsokat. A megrontó apa, szájában tartva a bimbókat, izgatottan nyalta körbe őket, amit Nancy az elégedettség sóhajaival honorált.
- Oh apa - suttogta - Annyira jó!
Teste megrázkodott, mialatt apja az elkövetkező percekben tovább nyalta, szívta az édes, fiatal melleket izgatott és fürge nyelvével és ajkaival. Szájával elindult a lapos, izmos has felé, de ekkor már mindkét aranyos bimbócskáját beterítette apja nyála.
- Oh apa - nevetgélt, miközben a férfi nyalogatta, ízlelgette köldöket - Ez csikiz!
Majd hirtelen visszatartotta lélegzetét egy pillanatra, amikor apja fejét izgatott forró pinusához húzta.
- Oh igen - mondta hevesen, mialatt csípőjét enyhén előrenyomta. Apja végignyalta nedvedző vágását. Combjai és segge rángatózni kezdtek, mikor a férfi nyelve hegyével simogatta a punciját, és a hideg futott végig rajta az izgalomtól. A fürge és ügyes nyelvét addig hozta közelebb az aranyos, szőke vágásához, amíg nem találta meg nedves vaginájának bejáratát. Amint hegyes nyelve be akart hatolni a lyukba, szeméremajkai szétnyíltak mint egy virág, hogy beengedjek őt. Érezvén az édes, meleg punciváladékot ami körülfolyta a nyelvét, apja látta, hogy lánya teste extázisban vonaglik és rángatódzik.
- Igen apa - sikította hirtelen - Nyald jó erősen!
Lánya ajkairól felröppent kiáltás a férfit teljesen felizgatta; pénisze hevesen lüktetett. A felhevült apa egyre mélyebbre és mélyebbre dugta nyelvét lánya vonagló punijába. A nedvek körülfolyták nyelvét amint szenvedélyesen itta a jóillatú folyadékot, amik beborítottak lánya felizgult pináját. Doug érezte amint arcán és állán csorog lefelé a szerelmi nedű amikor belefúrta orrát Nancy lágyékába. Apja már majdnem egy éve nyalta így kielégületlen punciját, és minden egyes alkalomkor egyre jobban élvezte. Olyan volt mintha az extázis hullámain lovagolt volna ami ebbe az alapvetően tiltott élvezetek közé sodorta őt. Apja minden egyes nyelvcsapása egyre közelebb és közelebb hozta a végső gyönyört.
A férfi ritmikusan dugta a nyelvével a vagináját amitől a lány gyomrában egyre jobban növekedett a végső kielégülést jelentő gyönyör. Elkezdte őrölni szeméremajkait apja arcánal ami méginkább fokozta élvezetét. Apja eközben folyamatosan nyalta, szívta csöpögő pináját. A lány lenézett hevesen dolgozó apjára, majd hátravetette fejét és a férfi száját közelebb húzta felhevült pinájához. A szőke fiatal combjai hirtelen összeszorítottak a férfi arcát, amint a lány egyre beljebb nyomta apja fejét a forró, csúszós vágásba.
- Még apa még! - nyöszörgött a fiatal lány - Oh istenem, erősebben nyald a pinám! Igen... olyan JÓÓ!
Doug olyan mélyre dugta a nyelvét hogy orrcimpai kitágultak amint belélegezte lánya nedvesen csillogó vaginájának mámorító illatát.
- Oohhh, ohhhh! - sikította a lány, miközben fenekével vadul körözött az ágyban. Apja lassan elkezdte forgatni a nyelvét jó mélyen a túlfűtött punciban, eközben érezte pezsgő golyóit.
Nancy lebámult apja fejére és ujjaival a férfi sűrű haját tekergette. Megpróbálta az örömöt okozo szájat még közelebb húzni forrón nedvedző lyukához. Fenséges melegség járta át a testét a lágyékától a merev mellbimbóiig, miközben apja szenvedélyesen dugta a nyelvével nyílását. Még közelebb tolta csöpögő lyukát apja szopó szájához, vadul megremegve nyelvének minden egyes mozdulatától.
- Igen apa, igen! - sikoltott fel Nancy, kezeivel megragadta apja fejét miközben ujjaival a sűrű szőrzetbe túrt. Az élvezettől sikítva felemelte csípőjét, mialatt intenzív gyönyört érzett a lágyékában. Apja tovább folytatta a nyalást amitől Nancy vadul vonaglani kezdett. Remegve és rángatózva elmaszatolta apja arcán a forró nedvedző pinájából a férfira csorgó váladékot.
- Elélvezek! - sikoltott Nancy majd elkezdett még jobban vonaglani és rángatózni a heves orgazmus hatására. Apja mohón itta tovább pinájából folyó nedveit, miközben a lánya élvezett. A férfi arcát nemsokára teljesen beterítette lánya előbb kielélgült hüvelyéből származó folyadék.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.72 pont (227 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#15 zoltan611230
2018. 06. 10. vasárnap 05:55
Szépen ír. Válaszolok rá!
#14 vakon54
2016. 12. 27. kedd 14:59
Ijet én is műveltem a keresztlányommal 18 éves volt a kicsike. Válaszolok rá!
#13 Andreas6
2015. 06. 29. hétfő 19:29
Szerintem nem valami jó. Válaszolok rá!
#12 papi
2014. 03. 28. péntek 05:30
Nem rossz Válaszolok rá!
#11 listike
2014. 01. 26. vasárnap 07:52
Olvastam már jobbat is. Válaszolok rá!
#10 A57L
2013. 07. 11. csütörtök 06:24
Nagyon jó. Válaszolok rá!
#9 crissz
2011. 03. 23. szerda 10:31
gyorsan tanul a kicsike bravo. Válaszolok rá!
#8 Szabó Kata
2009. 05. 7. csütörtök 18:50
Én az öcsémmel kefélek. Olyan lányokkal, nőkkel ismerkednék, akiket izgat a családi szex Válaszolok rá!
#7 sihupapa
2008. 10. 23. csütörtök 20:45
Zsuzsika, Lala, hol a történet. Válaszolok rá!
#6 krisz
2008. 10. 16. csütörtök 09:02
zsúzsika meséld el te is a tőrténetedet ez is nagyon,jo volt. Válaszolok rá!
#5 TheChronic
2003. 06. 25. szerda 23:53
Kezdetleges a fordítás,sajnos.:(( Válaszolok rá!
#4 rlz
2003. 03. 20. csütörtök 12:27
cool sztori...imadom. 9pt Válaszolok rá!
#3 Lala
2002. 10. 13. vasárnap 09:26
Zsuzsika, nagyon örülnék neki, ha mesélnél nekem az élményeidről. Nekem egy tinikorú lányom van, cserébe róla írnék Neked. Kérlek, válaszolj!
Üdv: Lala
buda@egon.gyaloglo.hu Válaszolok rá!
#2 Zsuzsika
2002. 07. 1. hétfő 01:55
Nagyon tetszik,,,,
Mert apussal ezt mar en is tobb eve ateljuk, ez az igazi elvezet,,,, Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!