Egy hobbi író kalandjai - A fiatalság íze 1. rész

Szavazás átlaga: 8.29 pont (65 szavazat)
Megjelenés: 2023. március 24.
Hossz: 40 519 karakter
Elolvasva: 975 alkalommal
Kedves olvasók!
 
Jó darabig ez lesz az utolsó írásom, visszatérek a megszokott témáimhoz. Érdekes kirándulás volt, de csak egy kirándulás. Lehet, hogy még valamikor visszatérek, de az is lehet, hogy nem.
Különösebben nagy sikert sem arattam, főleg a helyesírási hiányosságaim miatt. Ezért külön elnézést kérek, de vannak korlátjaim, remélem megértitek. Ízig vérig kreatív, műszaki beállítottságú fickó vagyok, egy hobby író. A történeteim 95%-a kitalált, az öt százalék én vagyok benne, valamint helyszínek, repülők és autók. Köszönöm az építő kritikákat, és az elismerő szavakat is.
További jó kikapcsolódást kívánok mindenkinek a szürke mindennapokból. Írótársaimnak sok sikert és kitartást a kritikusokhoz.
Az eset már az Ava időszakban történt meg velem.

Avával úgy alakítottuk ki a dolgainkat, hogy mindenki éli az életét, és minden évszakban egy hetet, tíz napot töltöttünk együtt, persze tartottuk a kapcsolatot közben is. Pornográf videó hívások, érzelmes telefonok, vicces Messenger beszélgetések. Sokszor kértem tanácsot tőle, az írásaim női karaktereinek kialakításához. Ami köztünk volt, az több volt, mint szerelem, és mégsem úgy működött, az egyhetes együttlétek annyira intenzívek voltak, hogy a maradék időben nem foglalkoztunk a birtoklással.

Én nem kerestem a lehetőségeket, de ami az utamba került, azt nem hagytam ki. Így esett meg ez a kalandom is.

A kisebbik lányom esküvőjén , és a vacsora vége felé már a násznépet figyeltem. Persze próbáltam Avát elcsábítani az eseményre, el is akart jönni, de Elke a lánya lebetegedett, így szalmán vágtam neki a mulatságnak. Szívesen leléceltem volna, de mivel én álltam az egész rendezvényt, és még lapult tíz darab ezer eurós az öltönyöm zsebében, kénytelen voltam legalább a menyasszonytáncot megvárni. Feltettem az arcomra a protokoll mosolyomat, és mindenkivel szívélyes voltam, még anyjával is, aki az új pasija oldalán leplezetlen kárörömmel nyugtázta, hogy egyedül vagyok. Nem tudtam megállni és amikor, nekem is bemutatta az egyébként szimpatikus férfit, kézfogást tovább vittem megöleltem, és a fülébe súgtam, „őszinte részvétem”. Vette a lapot és együtt nevettünk, az exem meg majd felrobbant.

Szóval , és szkenneltem a társaságot, karaktereket gyűjtöttem. Arra lettem figyelmes, hogy egy kíváncsi kék szempár folyamatosan stíröl, még arra is csak ritkán vette a fáradságot, hogy elfordítsa a szemét amikor arrafelé néztem. A következő svenkelés közben megálltam és a szemébe néztem, elmosolyodtam, és megemeltem felé az almalével töltött borospoharamat, ő viszonozta a gesztust. Közben felbomlott a vacsora közbeni kialakult nyugalom, a DJ is kezdte táncra buzdítani a vendégeket, a pincérek leszedték a tányérokat. Már nem is foglalkoztam az engem figyelő szemekkel, amikor egy finom női kéz megfogta a vállam, oldalra fordultam és a kék szemecskék tulajdonosa állt mellettem.

Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 19 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 8.29 pont (65 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
salsa
2023. március 24. 21:26
#9
Azért jó lenne, ha néha visszatérnél, mert jól írsz. Most az első napon volt kb. 380 olvasód, 8-as feletti pontszámmal, nyolcan szóltak hozzá, és csak egy hozzászóló említett helyesírási hibát. Ez nagyon jó arány. Senki nem ír hiba nélkül. Ha kedved támad hozzá, ne fogd vissza magad.
2
jedi64
2023. március 24. 18:02
#8
Ez elképesztően jó!
2
p
papi
2023. március 24. 10:43
#7
Nagyon tetszik, én is várom a folytatást.
2
Fluxus
2023. március 24. 07:27
#6
Nagyon jó, várom a folytatást.
2
Andreas6
2023. március 24. 06:58
#5
Nagyon jó a stílusod, tetszett az írás. (Kár, hogy van benne néhány helyesírási hiba, az utolsót ki is emelem: "összeforrót a páncélom." Remélem, csak elírás volt, helyesen: összeforrott.) A folytatást egyébként én is várom.
1
veteran
2023. március 24. 04:17
#4
Ezután tényleg nagyon várom a folytatást.
2
a
angel234
2023. március 24. 03:02
#3
Érdekes kezdés,jól megírva.
2
deajk2008
2023. március 24. 00:24
#2
Szép hosszú történet... 8p
1
T
Törté-Net
2023. március 24. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1