A+ A-

Brumi Mackóvárosban

I. fejezet
Amelyben elmondom, hogy milyen mézet szeretek. De azt nektek kell kitalálnotok, hogy került-e a nyakamba lánc...
Amikor felberregett az ajtózár és beléptem a lépcsőházba, mindkét térdem vészesen elkezdett remegni. Egy öregasszony a könyökével vette át tőlem a kilincset, alig ért hozzá, s úgy éreztem, azért, mert pontosan tudja, miért jövök. Szerintem órákig tarthatott, mire felvánszorogtam a második emeleti körfolyosóra, ahol kikerestem a lakásajtót és becsengettem. Ez sem lehetett több néhány másodpercnél, de az összes lakó tekintetét éreztem a hátamban. "Na, itt van még egy." Igazuk lehetett: tényleg ott voltam.
Alig néhány hete adtam postára a levelet, s nemcsak azt nem sejtettem, hogy valaha is leközlik a "Szexálmok" rovatban, de még abban a bizonyos álmomban sem gondoltam volna, hogy ennyien reagálnak majd rá. Persze, leírtam, hogy 19 éves vagyok és éppen katona... Sok borítékot kaptam, némelyikben levél is volt. A televert óvszereket egyből dobtam a kukába. Azért ennyire perverz nem vagyok. Ám mit vártam, ha egyszer jeligének is azt választottam, hogy "Slave".
Mindenesetre itt most két kedves, negyvenes, jól öltözött, disztingvált úriember üdvözöl otthonában: határozott kézszorítások, bizonytalan puszik. A nevüket tudom a leveleikből, de hogy melyik melyik? Beljebb tessékelnek, az asztalon Unicum, pezsgő, száraz vörösbor, ásványvíz és ropi. Még Pesten is alig jártam eddig, nemhogy ilyen lakásban. Hatalmas belterek, egzotikus bútorok, füstölők, tompa fények minden sarokból. A szemben lévő tévéképernyőn pucér srácok állnak, katonásan. Egy orvosnak öltözött szakállas fogdossa elejüket sorra. Az én sorozásom sajnos nem így zajlott...
Gyomrom gombócban. Iszunk néhány kortyot, váltunk néhány szót. Mentegetőzöm, s kikéredzkedek a fürdőbe, mert fogalmam sincs, ilyenkor mit is kéne csinálni. Egyikük kikísér, törülközőt, köntöst nyújt át, megmutatja, mit hol találok, s diszkréten kivonul. Most, a szándékosan hideg zuhany alatt újra végiggondolom: biztosan így akarom elveszíteni a szüzességem? Sehonnan sem jön határozott válasz.
Ismét elveszítem az időérzékem, de egyszer csak ott állok előttük egy szál fürdőköpenyben. Rajtuk sincs más. Készültek. A fiúk a képernyőn már a kiképzés közepén tartanak. Én most kezdeném, de hogyan? Leülök a két férfi közé a kanapéra, bekapok egy kis ropit és a képernyőt bámulom. Az agyamban zakatol: "Én akartam! Én akartam! Én akartam!" Az ágyékomban ugyanerre a ritmusra lüktet a vér.
Aztán nekibátorodom és... elszabadul a mennyország!
Ez itt jobbról asszem Gyuri. Ma már tudom, miért arra fordultam először. Köntöse pántja alól tekintélyes méretű pénisz mered a plafon felé. Aztán felém. Sosem volt még kezemben más ember farka, elsőre nagyon furcsa, kemény, idegen test. Ahogy eddig csak elképzeltem, odahajolok, s az ajkaimal körülfonom a makkját, nyelvemmel megkeresem közepén a lyukacskát, s "belebújok" Jobb kezem a köntös alatt kódorog, hasát simogatva ...és máris érzek valami finom sós nedvességet a nyelvemmel. Ez csak némi előváladék lehet, de nagyon finom, elveszítem az eszem. Bal kezemmel megfogom a tövénél és hol mint egy fagyit nyalom, hol, mint a nyalókát, lenyomom a torkomon, amíg csak bírom. A nyögéseket hallva, nem lehetek olyan rossz. Valami olyasmit is hallok közben, hogy nem hiszik el, hogy életemben először csinálom. Na ja, gyakorlatban...
Laci a hátam mögött nem kérdez, "támad". Megragadja csuklóimat, hátrahúzza karjaim és leszedi rólam a köntöst. A szemem sarkából látom szőrös mellkasát, de csak a szám jár. Gyuri testén. Miközben Laci a köntös pántjával összekötözi csuklóimat, ajkaim felkúsznak Gyuri hasán egészen a mellbimbójáig, szívom, harapom, nyelvemmel csiklandozom. Muszáj, mert ahogy lefetrengte magáról ő is a házikabátot, két kezével a tarkómat szorítja, s irányít. Másik mellbimbó, nyak, vissza a cicikhez, le a hasán fut a nyelvem, vissza a farkához, tolja belém, tolja és tolja. Nagyokat nyelek, gyűjtöm a nyálam, lecsorog a tövéhez, vissza nyalom, összekenem vele a heréit, orrom tele a nyál és a fasz szagával, már azt sem tudom melyik melyik.
Két hasábba kellene szedni a történteket, mert miközben szinte fuldoklom az élvezettől, Laci sem lopja a napot... Tulajdonképpen már a kanapén térdelek, hátamon összekötve két kezem, farpofáim határozottan széthúzva és bajusza szőre döfködi a rózsámat. Amikor néha egy-egy tizedmásodpercre feleszmélek, egészen gusztustalan cuppogások és csattogások jutnak el az agyamig mindenfelől. Felőlem?... Laci nagy hevületében jó nagyokat csap a fenekemre, eszembe se jut, hogy fájjon. Farkam hátrahúzza, cibálja, szorítja. Nem kicsit száraz a keze, ez már inkább fáj, mint jó, de nem tudok szólni, tele a szám. A nyelve viszont mindenért kárpótol, azóta tudom, akár csak az elég lett volna... Mire tudatosulna bennem, hogy mi az a meleg, kemény, finom bennem, addigra már a mutatóujjával matat és a farpofáim harapdálja. Én Gyuri mellbimbóját.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.25 pont (24 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 v-ir-a 2013. 01. 16. szerda 22:58
nekem nem tetszett...
#2 genius33 2013. 01. 15. kedd 07:34
Hát nem lett a legjobb...
#1 Törté-Net 2013. 01. 15. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?