A+ A-

Korábban értem haza 2. rész

Helgával az este folyamán a szokásos forgatókönyv alapján terveztem a szeretkezésünk, de a délutáni események hatása átírta az elképzeléseimet. Amint megláttam az ágyon meztelenül, egyből mereven állt a farkam. Ezt látva nem is próbálkozott előjátékkal, még azt a kis orált is kihagyta, amivel néha kényeztetett, hanem egyből beleül ágaskodó faszomba. Két kezével a mellkasomra támaszkodott, és lassú csípőmozgással lovagolni kezdett rajta. Kezeimmel a melleit markoltam meg, amikor alig fél perccel az aktus megkezdése után testem megmerevedett, farkam pedig lüktetve pumpálta golyóim tartalmát nejem pinájába. Hebegve próbáltam bocsánatot kérni, de ő egykedvűen, egy "Semmi gond drágámmal" leszállt rólam, és fürdőszobába ment. Majd 15 percig volt benn. Lógó farokkal felkeltem, és utána indultam, amikor frissen zuhanyozva, teste köré tekert törölközővel belépett, és lefeküdt az ágyra, majd az éjjeli szekrényen lévő távirányítóért nyúlt. Ekkor szólaltam meg:
- Láttalak a három fickóval délután.
Azt hittem, ijedt magyarázkodásba kezd, ehelyett közönyös hangon azt mondta:
- Tudom, láttalak a parkolóban, és a mocskot is nekem kellett feltakarítanom utánad az emeleten.
A döbbenettől teljesen leblokkoltam, de farkam önálló életre kelt, és félig megkeményedve spriccelni kezdett. Helga felkelt az ágyról, letérdel elém a szőnyegre, majd ujjaival összegyűjtötte az oda hullott spermacseppeket. Amikor végzett, megfogta a farkamat, finoman hátra húzta a makkomról a bőrt, majd érzéki ajkaival alaposan letisztította. Aztán felállt, és könnyedén szájon csókolt, majd kiment a szobából. Ekkor tértem magamhoz a sokkból, és rogyadozó lábbal az ágyhoz botorkáltam, és lerogytam rá. Feleségem nemsokára visszajött. Már nem törölköző volt rajta, hanem egy kihívó, térd fölé érő vörös selyemruha, ami oldalt combközépig fel volt hasítva, és teljesen csupaszon hagyta a vállait. Kezében fekete, bőrszíjakból álló, magas sarkú szandál volt. Látszott, hogy a ruha alatt nem visel melltartót, és a mikor leült velem szembe a fotelbe az is látszott, hogy bugyit sem. Belebújt a cipőkbe, majd lehajolt, hogy karcsú bokáinál rögzítse azokat.
- Ne aggódj, nem te vagy az első férfi, akit megcsaltak, és úgy láttam, élvezed is. Most el kell mennem, de ha visszajöttem, beszélhetünk.
- Hová mész? - kérdeztem értetlenül.
- A rövidre sikeredett kefélésünk után a zuhanyzóba maszturbáltam, de nem volt elég, és egy kiadós baszásra van szükségem, amit tőled most nem kaphatok meg. Addig is nézd meg a laptopomon az ÉN nevű mappát. Miután visszajöttem, beszélhetünk.
Felkelt a fotelből, és kiment a szobából, magamra hagyva a fejemben kavargó gondolataimmal. Nem sokára hallottam, hogy nagy sebességgel elhajt a cabriójával. Pár perc múlva az asztalhoz mentem, és bekapcsoltam a gépét. A háttérképen mi voltunk rajta, amint egy velencei gondolában ülünk összeölelkezve. A keresett mappa éppen Helga arcát takarta ki.
Izgatottan kattintottam rá, bár félem is attól, amit látni fogok. A képernyőn rengeteg videó és kép fájl jelent meg. Éreztem, hogy farkam újból megkeményedik, miközben remegő kézzel megnyitottam az egyik képet. Ő volt rajta, amint éppen egy hatalmas faszt próbál leengedni a torkán. További képeket nyitottam meg, azokon is különböző pózokban használták feleségem testét. Az egyik kép különösen megdöbbentett. Helga hason feküdt, lábai beterpesztve, kitágított nyílásaiból pedig sperma folyt ki, hatalmas mennyiségben.
Aztán rákattintottam az egyik videóra. Ipari kamerás felvétel volt, mint pár pillanat múlva rájötten, kedvenc éttermünk parkolójából. Már fél perce ment a felvétel, amikor feleségem jelent meg a kocsik között egy férfival. Nejemen sötét színű koktélruha volt, és magas sarkú szandál, haja copfba fogva lógott a hátára. Emlékeimet visszapörgetve egy két hónapja történt baráti összejövetel ugrott be. A férfi is ismerősnek tűnt, bár nem tudtam hova tenni. Két kocsi közé leptek, ahol a férfi maga felé fordította Helgát, szenvedélyesen megcsókolta, majd mindkét kezét a vállaira téve könnyedén addig nyomta lefelé, míg feje pont a sliccével került egy magasságba. Egyértelmű volt mit vár tőle szeretője, és nejem okozott neki csalódást, kiszabadította a farkát, majd mohón bekapta. Nem láttam a méreteit, mert Helga a kamerának háttal teljesen kitakarta. A férfi arcát látva meg volt elégedve a szolgáltatással, mert szemét behunyva vetette hátra a fejét, és bár hang nem volt, minden bizonnyal elégedett nyögésekkel kísérte feleségem szájjátékát. Pár perc után átvette az irányítást, a copfot a kézére tekerve gyorsabb tempót diktált, majd hirtelen felrántotta, az autó elé vezette, és hassal a motorháztetőre fektette. A ruhát a derekáig felgyűrte, szabaddá téve feleségem meztelen hátsóját. Hogy a bugyi mikor került le róla, az nem derült ki. Ahogy az autók közül kiléptek, megláttam a fickó farkát, ami talán még az én méreteimet sem érte el.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.12 pont (60 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 Andreas6 2018. 01. 15. hétfő 06:56
Azért örülök, hogy egyik feleségem sem volt ilyen kurva.
#10 sipospista 2017. 01. 30. hétfő 15:25
Jo lett..
#9 sztbali 2016. 04. 3. vasárnap 12:24
Fordulatos és ettől nagyon jó.
#8 sikamika 2015. 06. 21. vasárnap 02:49
nem lett rossz....
#7 feherfabia 2015. 01. 11. vasárnap 07:39
5P
#6 listike 2014. 05. 4. vasárnap 13:41
Emmi értelme.
#5 A57L 2013. 12. 1. vasárnap 06:37
Nagyon jó.
#4 gabi60 2013. 01. 8. kedd 11:08
sok érthetetlen fordulat, ennek ellenére érdekes és jól szerkesztett
#3 genius33 2013. 01. 7. hétfő 12:02
Egész jó smile
#2 Rinaldo 2013. 01. 7. hétfő 07:47
Jó nagy ribanc.
#1 Törté-Net 2013. 01. 7. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?