A+ A-

Korábban értem haza 1. rész

Kálmánnak hívnak, 40 éves vagyok és 15 éve éltem már boldog házasságban (legalább is én azt hittem, hogy boldog) nejemmel, Helgával. Helga 35 éves, de a plasztikai műtéteknek, a kozmetikusoknak és a rendszeres testmozgásnak köszönhetően 10 évet nyugodtan letagadhatott volna a korából. Egyenes, platina szőke haja karcsú derekát verdesi, hosszú, feszes combjai után mindenki megfordult. A legcsábítóbbak mégis formás, sebészkés szabta mellei, melyeken olyan megnyugtató volt csüngeni egy-egy fárasztó nap után. A céges bulikon mindig büszkén nyugtáztam kollégáim irigy pillantásai, amint nyálcsorgatva tapadtak feleségem hibátlan alakjára kocsányon lógó szemekkel. Biztos voltam benne, hogy hűséges hozzám, hiszen tőlem mindent megkaphatott, amit csak megkívánt. Ennél nagyobbat nem is tévedhettem volna. Most azt az esetet mondom el, ami alapjaiban alakította át kapcsolatunkat.
Fontos tárgyalásom volt vidéken és úgy volt, hogy csak késő este érek haza, de sikerült gyorsabban megállapodnunk, így már kora délután hazaérkeztem. Tudtam, hogy Helga ilyenkor végez az edzőteremben.
Gondoltam, elmegyek érte, és utána közösen megebédelünk. Amikor bekanyarodtam a parkolóba, egyből megpillantottam az épületből kilépő gyönyörű alakját. Könnyű nyári ruhája alig takart valamit karcsú testéből, amint nyitott szandáljában könnyed lépkedett cabriója felé. Mellé akartam hajtani, de ekkor az edzőteremből egy hatalmas termetű, kigyúrt fickó lépett mögé, és mintha ez a világ legtermészetesebb dolga lenne, lapátméretű kezét nejem ruhája alá csúsztatta és megmarkolta a fenekét. Gázt adtam, hogy a segítségére siessek, de ekkor olyan valami történt, amire addig álmomban sem gondoltam volna. Feleségem ahelyett, hogy pofonvágta volna a tolakodó alakot, a nadrágból kidudorodó hatalmas farkat fogta marokra, miközben másik kezével magához húzta a férfi fejét, majd nyelvét szinte a torkáig ledugva, szenvedélyesen megcsókolta. Annyira beindultak, hogy észre sem vették, amint elhajtottam mellettük. Három autóval arrébb parkoltam le, majd kiszálltam, hogy a párt felelősségre vonjam, amikor újabb meglepetés ért, ami visszafogta kitörni készülő dühömet, amivel amúgy is csak több hetes korházi kezelést értem volna csak el. Egy hatalmas fekete jeep állt meg a begerjedt páros mellett, és az ablakon egy tagbaszakadt ürge hajolt ki:
- Minket kihagynátok a buliból? - kérdezte nevetve. - Soha nem hagynám ki, hogy három kemény fasz kényeztesse a testemet. Robi hazavisz a kocsimmal, ti pedig gyertek utánunk, a férjem csak késő este jön haza, addig minden percet ki akarok használni, amit dugással tölthetek. - A kulcsot a szeretőjének dobta, pedig az autóját még nekem sem engedte vezetni. - Robinak lesz kivel szórakoznia addig, de nekünk mi jut, amíg hozzátok érünk? - Helga egy pillanatig gondolkodott, majd kéjes mosollyal lassan felcsúsztatta kezeit hosszú combjain a ruhája alá, majd ugyanabban a tempóban a bokájáig tolta le vörös csipkebuggyiját, azután kilépett belőle, és egy csókot lehelve a könnyű selyemre, a férfi kezébe adta. - Ez remélem elég lesz addig, osszátok be, ha hazaértünk, megkapjátok a többit is. - Ezután szeretőjével együtt beszálltak a kocsiba, ahol nejem feje egyből eltűnt az izompacsirta ölében, így amikor elhaladtak autóm ellőtt, nem vehetett észre. A látottak sokkoltak, de ami legjobban zavart, hogy farkam keményen állt a nadrágomban. Feleségem éppen most készül megcsalni három fickóval, kitudja hányadszor, én pedig itt ülök az Audimban álló fasszal, és nem tudok parancsolni ennek a 15 cm-es húsdarabnak.
Nagy sebességgel hajtottam ki a parkolóból a társaság után. Amikor a cabrió mellé értem, a sötétített üveg mögül jól láthattam, amint a sofőr keze Helga fején pihen, aki ütemesen bólogatott szeretője hatalmas farkán. A látvány teljesen felizgatott, elhatároztam, hogy nem akadályozom meg a készülő orgiát, inkább végigézzem, hogy megtudjam mi lett az én szerető feleségemből egy felhevült szuka, és arra is kíváncsi voltam, meddig hajlandó elmenni. Helga szájmunkájának köszönhetően nem haladtak túl gyorsan, így miután megelőztem őket, jóval előttük értem haza. Az autót a szomszéd utcában hagytam, majd gyalog mentem a házhoz. Az emeleten vártam, hogy a társaság megérkezzen.
Nemsokára két autó állt meg a ház előtt, majd a négy felhevült szerető belépett a házba. Feleségemet egyből hassal a hallban álló kanapéra lökték. A férfi, aki a bugyit kapta, letolt nadrággal szétterpesztett lába közé térdelt, és hatalmas farkát egyetlen lökéssel lucskos pinájába nyomta, miközben a könnyű ruhát felcsúsztatta a nyakába. Helga felszisszent a kemény lökésekre, de elfúló hangon folytatást követelt: - Keményebben basszál, azt akarom, hogy holnap mozdulni se tudjak az átélt kéjtől, amit tőletek kaptam. Azt akarom, hogy borítsatok be sűrű gecitekkel. - Többet nem tudott mondani, mert Robi fejét két kezébe fogta, és keményem tartotta, miközben farkát lassan a szájába tolta.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.39 pont (84 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 Andreas6 2018. 01. 15. hétfő 06:51
Jó nagy kurva a nő.
#9 sipospista 2017. 01. 30. hétfő 15:18
Nemrossz..megy a pont
#8 sikamika 2015. 06. 20. szombat 17:55
tetszik.
#7 feherfabia 2015. 01. 11. vasárnap 07:32
közepesen sikerült írás!
#6 listike 2014. 05. 4. vasárnap 13:33
Nem tetszik.
#5 A57L 2013. 12. 1. vasárnap 06:37
Egész jó.
#4 joozsi 2012. 11. 7. szerda 04:00
Elveszett a folytatás?
#3 v-ir-a 2009. 11. 8. vasárnap 22:43
hol a folytatás?:-)
nagyon jól írsz sztem
#2 Gatyo 2009. 02. 11. szerda 19:57
9-es,miért nem folytatod?
#1 Törté-Net 2006. 12. 9. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?