A+ A-

Idegen

Aznap is, csak mint a többi napon, sietve készülodtem, mert van az a rossz szokásom, hogy szeretek elaludni. Foleg akkor, ha valamilyen eseményre vagyok hivatalos, egyébként már a hajnali órákban kortyolgatom a napi energiát adó kávémat. Rohanás zuhanyozni, majd valami szexi, de mégsem hivalkodó ruhába bújni és az elmaradhatatlan smink. Megcsörren a telefon, szaladok, nehogy valami fontos hívásról maradjak le. Egy ismeretlen hang beleszól, és kellemesen csengo hangon beleszólal, hogy:
- Miért kellett, hogy megkívánjalak, minden percben a fejemben jársz, és próbálom megélni, milyen lehet mikor meztelen testedhez simulhatnék! - majd ezután elhalkul a telefon.
Minden addigi gondolatom teljesen kiürült a fejembol és azon gondolkodtam, ki is lehetett az a bizonyos illeto. Lassan észbe kapok és futás az autóhoz, rápillantok az órámra és nyugodt szívvel konstatálom, hogy igen, idoben elindulok és minden rendben fog zajlani. A rádióban kellemes, ám mégis vérpezsdíto zene szól. Felsotestem felveszi az ütemet, és ismét eszembe jut az én kis Idegenem csábos hangja. Gondolataim köré fonódtak, mindenáron meg akartam tudni, hogy ki lehet az. Beértem az irodába, a tárgyalás éppen akkor kezdodött, így idoben voltam. A főnök monológja közepén beállít az új fiú, akit nemrég igazolt át a cégünk, merthogy o milyen nagy kincs lehet nekünk. Találkoztam vele már párszor, de nem mozgatott meg bennem semmit, így nem vettem róla férfiként tudomást. Illedelmesen elnézést kér a késésért, és valami családi dologra hivatkozva leül. Miközben elmélyedve figyeltem a madarakat, feltunt, hogy ez a kellemes hang mennyire ismeros... Vajon Michael volt aki felhívott?!
A hangja ugyanazt a vágyakozó, érzéki hatást ébresztette, mint a titkos telefonálóm. Aztán hirtelen belegondoltam, hogy csak egy hete dolgozik itt, biztosan nem o lehetett. Vége a megbeszélésnek, mindannyian megkaptuk a további irányadó utasításokat. Az irodámban ülve, csak Michael körül jártak a gondolataim. Az irodája velem szemben volt, ami még csak fel sem tunt eddig. Mivel nem tudtam másra gondolni, ezért beletemetkeztem a munkába. Szerettem amit csinálok. Ez a mai világban ritka. Kopognak az ajtón, a monitor mögül kikiabálok, hogy gyere nyugodtan. Michael volt az, a főnök küldte, hogy segítsek neki a projectben, mert elotte én álltam kapcsolatban a céggel. Kedvesen leült velem szembe, és beszélgetni kezdtünk. Igen, lehet, hogy mégis o volt az. A hangja végig ott csengett a fülemben.
Eljött az ebédido, és udvariasan megkérdezte, hogy volna-e kedvem vele tartani, legalább egy kicsit jobban megismerjük egymást. Természetesen belementem. Miközben a kabátomba próbáltam belebújni,végigmértem Michaelt. Tipikus szépfiú. Magas, izmos, deltás felsotest, szépen borotvált arc, minden egyes hajszála úgy állt, ahogy kellett. Az apró mosolyai egy boldog kis pillanattal értek fel. Azon kaptam magam, hogy férfiként tekintek rá. Ebéd közben nagyon jól éreztük magunkat, és kello kényelemmel örvendeztünk, hogy péntek van, vége a hétnek, jöhet a megérdemelt pihenés. A hétvégére nem terveztem semmit, a szüleimhez utaztam volna el, de nem volt kedvem annyit vezetni, pláne nem egyedül. Michael mesélte, hogy ok raftingolást szerveztek a barátaival. Nagy nehezen vége lett a munkanapnak. A nap végén feltunt, hogy Michael sokszor átpillantott az irodámban, és mikor összeakadt a tekintetünk, mindig egy cinkos kis mosolyt küldött.
Alig vártam, hogy hazaérjek, és vegyek egy finom hangulatos fürdőt egy jó pohár borral. Szerettem ezeket a rituálékat, ilyenkor mindig ellazultam, belekortyolgattam a pohárba és élveztem a csendet. Valami csörgés zavarta meg a mámort, kiszálltam hát az illatozó habos fürdőmbol, úgy ahogy voltam, vizesen magamra vettem a lenge selyemköntöst és elindultam a telefon irányába. Meglepodve láttam, hogy nem a telefonom csörög, hanem az ajtónál áll valaki és nyomja a csengot. Elfelejtvén, hogy milyen öltözékben vagyok, kinyitottam az ajtót, és egy nagy csokor vörös és fehér rózsa kompozíciója tetszelgett elottem, egy ritka és tudomásom szerint elég drága borral, és mögötte ott mosolygott Michael. Miután felmérte, hogy milyen öltözékben lát, kisfiúsan elpirult, és elnézést kért, ha rosszkor jött. Szabadkoztam, hogy dehogy is, közben pedig arra gondoltam, hogy jobbkor nem is jöhetett volna. A lakásban kellemes illat és hangulatos világítást adott a gyertyák által kiszurodo fény a fürdőbol, a vágyat pedig csak fokozta a háttérben halkan suttogó zene.
Michael felfedezte a fürdőben kialakított, esti programomat, és látván, hogy éppen fürdés közben zavart meg, felajánlotta, hogy kibontja a bort, addig én merüljek vissza a habokba, és élvezzen tovább. Kényelmesen elhelyezkedtem a kádban, mikor ez az isteni pasas megjelent az ajtóban, egy masszázsolajjal és két pohárral a kezében. Hirtelen kavarogni kezdtek a gondolatok a fejemben, hogy mit is csinálok.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.64 pont (28 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 papi 2014. 05. 7. szerda 05:06
Egész jó
#4 v-ir-a 2012. 12. 14. péntek 23:04
jó ez, folytatás is lehet még belőle smile
#3 mif23 2012. 12. 14. péntek 11:13
Nem rossz bár nekem kifsit szögletes. Azért a folytatás érdekelne!
#2 Rinaldo 2012. 12. 12. szerda 07:32
Jó történet.
#1 Törté-Net 2012. 12. 12. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?