A+ A-

Kínzó gyönyör 2. rész - A nudistastrand

Már nagyon vártad a mai napot. Végre megint szerda van! Újból találkoztok. Ha a múltkori randevúra gondolsz, akkor kellemes bizsergés járja át a tested. Izgatottan bontod fel a borítékot. Késő délután kell találkoznotok, de így is el kell majd kéretzkedned a munkahelyedről. És vinned kell magaddal törölközőtt is. Ugyan hova mentek?
Egy könnyű nyári ruhát veszel fel, meg egy szandált. A cuccaidat pedig egy vászonszatyorba teszed, meleg lesz ma is. Így indulsz el a munkahelyedre.
A megbeszélt helyen állsz, várod, hogy megjöjjön. Szerencsére időben elengedtek. Egész nap a randevún járt az eszed, most is izgatott vagy. Egy kocsi áll meg előtted. Ő űl benne.
- Jó napot! Régóta vár? - kérdi tőled.
- Jó napot! Nem, most jöttem pár perce. - hazudod, már vagy egy fél órája vársz rá. Beülsz mellé az autóba. Rajta most egy póló és egy rövid vászonnadrág van. Még szinte helyet sem foglalsz, amikor erősen szájon csókol.
- Menjünk! - mondja.
Gyorsan haladtok kifelé a városból. A közeli vízparton álltok meg.
- Hova megyünk? - kérdezed tőle.
- Strandolunk egy kicsit. Most szépen levetkőzünk, itt a kocsiban hagyjuk a ruhánk.
- De én nem hoztam fürdőruhát - jelented ki.
- Nem baj - mondja nevetve - ez itt egy nudistastrand. Kiszáltok az autóból. A férfi egyből leveszi a pólóját, kibújik a nadrágjából és a gatyáját is lehúzza. Ott áll előtted anyaszült meztelen. Kisportolt teste van. A bőre napbarnított, néhány helyen művészi tetoválást veszel észre rajta. Nemiszerve most petyhűdten figyeg, érdekes, hogy szőrtelenítve van, a múltkor nem is vetted észre.
- Mi lesz, vetkőzik? - kérdezi tőled.
- Ó, máris.
Kibújsz a ruhádból, majd a bugyidat is lehúzod.
- Szép, formás alakja van! - dícsér meg.
Elpirulsz. Lenézel magadra. Bőröd enyhén barna a napozástól, de a melleid és a szőrös ágyékod fehéren kiviláglig. Ott nem érte a Nap a tested. Veszitek a törölközőket, a férfi egy kis táskát is megfog, és elindultok a vízpart felé.
Furán és kényelmetlenül érzed magad. Még sose voltál nudistastrandon. Szerencsére hétköznap van, és nincsennek túl sokan. Bár úgy érzed, hogy mindenki téged bámul. A törölközőt az ágyékod elé próbálod tartani, hogy legalább a puncidat takard. Ennyi meztelen embert egy helyen még nem láttál.
- Jöjjön, tudok egy jó helyet! - szól hozzád a férfi.
A többiektől távolabb mentek, egy bokrokkal körülvett részhez.
- Itt jó lesz, telepedjünk le!
Leterítitek a törölközőket, és ráültök. A férfi a táskából egy naptejet vesz elő.
- Bekenhetem? - kérdezi tőled.
- Ha gondolja - válaszolod, és a hasadra fekszel.
Melléd térdel, és a flakonból a hátadra nyom egy kis krémet. Te a vízben lubickolókat nézed miközben a férfi finoman szétkeni a testeden a naptejet. Először a hátadon, majd a kezei lecsúsznak a fenekedre. Az érintésére kissé megremegsz. Végigsímitja a farpofáidat, de a pinusodhoz nem ér. Aztán a combjaid, végül a lábaid következnek. Nagyon jólesik a síkos cirógatás. De a férfi befejezi a maszírozást, és melléd fekszik a hasára. Csendben élvezetik a melegítő napsugarakat.
- Nem jön fürödni? - kérdezi tőled vagy egy jó fél óra múlva.
- Mehetünk - vonod meg a vállad.
Besétáltok a vízbe. Úsztok, beszélgettek. Munkáról, családról. Inkább ő kérdez, te nem sokat tudsz meg róla. Időközben egyre kevesebben maradnak a strandon, az emberek hazafelé indulnak.
- Menjünk a partra! - jelenti ki határozottan.
Gyorsan a törölközőkhöz rohantok, szárazra törlitek magatokat. Ugyan jól érzed magad, de szexelni jöttél, és még nem történt semmi. A part szinte teljesen kiürült, már csak pár ember lézeng.
- Nem nyalunk el egy jégkrémet? - szegezi neked a kérdést.
- De, nyaljunk! - mondod, és a kissé kétértelmű válaszon mind a ketten nevettek. A férfi elmegy a bűféhez, pár perc múlva két jégkrémmel tér vissza. Az egyiket a kezedbe adja, a másikat ő kezdi el kibontani. Te is kiveszed a csomagolásból, és már emeled is a szádhoz.
- Állj, ne oda, hanem oda! - kiállt rád, és tekintete a pinusodra szegeződik. - Azt én fogom elnyalni, és ez lesz a tied - mutat a kezében tartott édességre.
- Dugjam... fel a... hüvelyembe? - kérded meglepődve.
Ő csak igent bólint. Lopva körülnézel, szerencsére senki sincs a közeletekben. Feltérdelsz, és terpeszbe teszed a combjaidat. Hirtelen nem is tudod, hogy hogyan csináld. Aztán úgy döntesz, hogy előbb kiveszed a pálcikát, és úgy dugod be.
- Úúú, ez nagyon hideg! - mondod zavarodott nevetéssel, amikor a puncidhoz érinted. Ha kicsit sziszegve is, de sikerül a jégkrémet teljesen eltüntetni a nemiszervedben.
- Most már fogyasztásra előkészitve! - kuncogod.
A férfi közben a hátára fekszik, és szerszámához nyúl. Pár rántással felállítja.
- Jó, akkor most térdelj az arcom fölé!
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.23 pont (26 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 feherfabia 2015. 01. 10. szombat 06:02
Egész jó a történet csak kicsit részletesebb is lehetett volna!8P
#5 Bikmakkocska 2013. 01. 10. csütörtök 18:43
Meredek.
#4 genius33 2013. 01. 10. csütörtök 08:34
Fincsiiiii smile nyamiiii nyes
#3 hairy_pussy 2013. 01. 10. csütörtök 07:48
tetszik
#2 Rinaldo 2013. 01. 10. csütörtök 06:43
Kinyalnám én is a jégkrémet a punciból.
#1 Törté-Net 2013. 01. 10. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?