A+ A-

Csintalan játékok

Türelmetlenül vártam, hogy végre kinyíljon a fürdőszoba ajtaja, és Nikki kilépjen rajta.
Már vagy 20 perccel ezelőtt hallottam a zárat kattanni mögötte, de még mindig nem tűnt úgy, mintha ki akarna jönni egyhamar.
Karomat a fejem mögé rakva nyújtóztam végig az ágyon, pillantásommal az ajtót szuggerálva, telepatikus jelek tömkelegét sugározva a lány irányába, miközben a kíváncsiság lepelként burkolta be minden gondolatomat.
Egy örökkévalóságnak tűnő perc múlva kinyílt az ajtó. Nikki fekete fűzőt viselve lépte át a küszöböt; hosszú, sötétbarna haja keblére omolva kötötte le minden figyelmemet. Ajkai most is vörösen pompáztak, felfedve a kihívó mosoly mögötti tökéletes fogsort. Szeme füstösen kifestve, mégis kicsit tanácstalanul csillogott, mint aki nem biztos magában, holott pontosan tudta, mit csinál. A fűző dekoltázsának szegélye vörössel volt végigvarrva, elején és hátulján pedig egymásba torkollva biztosítottak a fűzők róla, hogy a ruha a helyén marad. Már akkor tudtam, hogy ennek a megcáfolására törekszem majd.
A másodperc töredéke alatt felpattantam az ágyról, és karjaimat Nikki derekára fonva, közelebb húztam magamhoz.
- Tetszik az új külsőd - mormogtam, képtelen lévén betelni a látvánnyal.
- Más kedvéért nem is mennék bele ilyesmibe - mondta, azzal megcsókolt.
Gyengéden az ágyra lökött, és rám feküdt. Percekig tartó csókcsatába kezdtünk, aztán lassan felültem, hogy megszabaduljak a pólómtól. Nikki készségesen lehúzta rólam, majd kicsatolta a melltartómat is. Visszahúztam magamra, és ujjaimmal a fűzőjén játszadoztam, majd hirtelen lecsúsztattam kezem a lány fenekére.
Nikki felhúzta fejem fölé mindkét csuklómat, és ott tartotta, amíg a párna alól elő nem halászott két bőrbilincset. Ezután az ágyhoz rögzítette mindkettő kezemet.
- Aljas vagy - nyögtem, mire elvigyorodott.
- Várj egy kicsit - suttogta, és felkelt az ágyról.
Értetlen arcot vágtam.
- Be ne menj a fürdőbe - mondtam kéjtől átitatott, fenyegetőnek szánt hangon.
Játékosan megrázta a fejét, és kinyitotta a szekrényt. Amikor előkerült az ismerős kartondoboz a ruhásszekrény aljából, megértettem, mire megy ki a játék.
Kiemelt belőle egy kék vibrátort, ostort és egy vörös viaszgyertyát. Beteges izgalom futott végig gerincem vonalán a játékszerek láttán. Megrántottam a kezem, próbálva kiszabadulni a bilincsből, de mind sikertelenül. Hirtelen mozdulataimtól a bőr végighorzsolta csuklómat, kis vágásokat hagyva maga után.
Nikki felkuncogott, és az ablakhoz sétált, hogy félhomályba burkolja a szobát.
Már égtem belülről; azt akartam, hogy megérintsen, de továbbra is csak az előkészületeket végezte, én meg valahol az őrület és az épelméjűség határán úszkáltam.
- Ha nem jössz ide most rögtön, kénytelen leszek széttörni az ágyat - mondtam csendesen.
Meggyújtotta a gyertyát, lerakta mellém az éjjeliszekrényre, és rám ült. Még egyet feszítettem a bilincsen, felszisszenve a fájdalomtól.
Nikki lehajolt hozzám, hogy megcsókoljon, miközben a mellemet és hasamat simogatta. Izmaimat megfeszítve, aztán újra és újra ellazítva nyögtem, ahogy végigcsókolta a nyakamat, és egyre haladt lefelé. A farmerom határánál megállt egy pillanatra, majd gondolt egyet, és azt is leszedte rólam.
Ezután felemelte a maga mellett pihenő ostort, és rávágott vele a hasamra. Csattanó hang törte meg a csendet; alsó ajkamat beharapva nyögtem fel. Nikki látta rajtam, hogy tetszik, ahogy öntörvényű igazságosztó szerepében tetszeleg, úgyhogy tovább folytatta.
Az első ütések után a fájdalom kéjként szabadult fel bennem. Tetszett, hogy valaki dominál felettem, és mindkettőnknek kedvére tesz a kiszolgáltatottságom.
Az ostor piros csíkokat hagyott maga után a testemen. Zihálva figyeltem, ahogy Nikki végigsimítja a nyomokat. Jelzésképpen megint rántottam egyet a bilincsen, holott nem akartam, hogy levegye rólam.
Számtalan ütés és csattanás után, amiket vágyakozó nyögésem követett, az ostor az ágy mellé hajítva végezte. Nikki újra lehajolt hozzám, ajkát végighúzta egészen az államtól, a melleimig. Végigcsókolta, majd időnként gyengéden megharapta a mellbimbómat.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.1 pont (29 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 listike 2014. 12. 20. szombat 09:13
Nem jó.
#4 A57L 2014. 05. 23. péntek 06:12
Nem tetszik.
#3 cervelo 2012. 11. 7. szerda 07:26
Semmi extra.
#2 Rinaldo 2012. 11. 6. kedd 06:41
Jól felizgatta a barátnöjét.
#1 Törté-Net 2012. 11. 6. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?