A+ A-

Lucien és Aveline 2. rész

(Az első rész után 5 évvel később járunk ahol már házasok és van egy lányuk is...)
Aveline játékosan végigfuttatta ujját a nyakától mellkasának szőrein keresztül egészen a nadrág vonaláig. Ott játékosan megsimogatta, s úgy gombolta ki pantallóját, hogy közben izmos hasát cirógatta.
- Szeressen engem, édes Lucien, mielőtt egészen belebolondulok a magáért való vágyakozásba.
Lucien lepillantott rá, szemében viharos érzelmek kavarogtak, majd magához húzta egy forró, szívből jövő csókra. Aveline hozzábújt, meleg karjával átölelve férje izmos felsőtestét. A dús szőrzet édesen csiklandozta a lágy selymen keresztül, s ő egészen szorosan bújt hozzá, átadta magát ennek az édesen csiklandós érzésnek.
Lucien felhördült, lecsúsztatta karján a ruhát, lemeztelenítve egyik vállát. Lehajolt, és megcsókolta a rózsás bőrt, s fogát gyengéden a nyaka tövébe mélyesztette. Lüktetett körülöttük a világ. Mohó keze bejárta Aveline testét, egyiket becsúsztatta a hátához, magához szorítva, amennyire csak tudta, másik kezével tomporának érzékeny bőrét simogatta.
Lucien féktelen vágya elsöpörte Aveline minden még létező ellenállását. Férje nyakát harapdálta, ujjai a mellszőrzetében és dús hajában kerestek kapaszkodót, s addig simogatta a férfi mellbimbóit, míg az felnyögött. Nyitott száját a mellkasának szorította, végignyalogatta, s Lucien a hajába túrt, nevét sóhajtozta.
Minden egyes sebhelyét megcsókolta. Megállt a derekánál, nyelvével végignyalogatta a nadrág fölött.
Csábos mosolyt vetve Lucienre egyre lejjebb csúszott nadrágja sliccén.
Az nem bírta tovább, egyetlen mozdulattal a földre rántotta, a súlyos test ránehezedett. Kezébe fogta arcát, s moccanni sem engedte, miközben vadul csókolta.
Szíve ott dobogott Aveline-é felett, teste forrón sütött, még a selymen keresztül is érezni lehetett.
Nekiszorította csípejét, hogy jobban érezze kemény erekcióját a combján. Lucien motyogott valamit, odébb helyezkedett, egyik kezébe fogta Aveline csuklóit, a másikkal végigsimított testén, s kezébe vette mellét.
Aveline a nevét suttogta, behunyta szemét, s viharként sörpört rajta végig az öröm. Lucien a hálóruha alá csúsztatta kezét, eltépte a csipkeszegélyt, miközben hevesen simogatta mellbimbóját. Szájával felesége ajkát kutatta, csókolta, gyengéden harapdálta, nyelvével cirógatta.
Aveline felkiáltott, amikor kettétépte hálóruháját, de hangja nyögésbe fulladt, amikor Lucien szájába vette mellbimbóját és keményen megszívta forró ajkaival. Nem volt benne gyöngédség, de Aveline ebben a pillanatban nem is arra vágyott. Lucient akarta, nyers, önfeledt, ösztönös mozdulataival.
Visszasimogatta, mindkét kezével belekapaszkodott, nőies hévvel markolva a kemény izmokat. Amikor aztán Lucien foga közé fogta és gyengéden megharapdálta mellbimbóját, elveszített minden kontrollt. A hátába mélyesztette körmét, és szájának feszítette testét.
Lucien mély sóhajjal feltűrte hálóingét a derekáig, combja közé csúsztatta a kezét, ujjával a rá váró forró nedvességet kereste. Aveline széttárta combjait, hogy jobban hozzáférjen, s beleremegett, amikor férje rátalált arra, amit keresett, s tapasztalt mozdulatokkal simogatni kezdte. Lába között a rés maga volt a tüzes pokol.
Lucien becsúsztatta ujját a résbe, s Aveline kis híján már ettől elélvezett. Lucien azonban időben visszahúzta kezét, aztán, amikor ismét becsúsztatta, immár lassabban, éppen azon a helyen érintette, ahol kellett. Aveline felsikoltott, megemelte csípőjét, s már csak egy pillanat hiányzott, hogy elmerüljön a mindent elsöprő kéj hullámaiban.
Lucien nyelvével simogatta mellét, s kezének érintése maga volt a csoda a két lába között. Egymás után többször is eljuttatta a végső élvezet küszöbére, de mindig megállt az utolsó pillanatban, s megvárta, hogy reszkető teste lecsillapodjék kissé. Aztán ismét simogatni kezdte.
Aveline testének minden egyes porcikája lázban égett, bőre szinte megduzzadt, olyan érzékenyen várta a férfi érintését. Lucien pontosan tudta, hol simogassa, mindig megérezte, mikor jutott el a csúcs közelébe, s épp időben húzódott vissza. Aveline egyre nehezebben lihegett, haja bőrére tapadt. Izzadság ütközött ki pórusain, homlokára rátapadt egy elszabadult hajtincs.
- Kérem, Lucien - hörögte - kérem, kérem - lihegte csaknem síró hangon.
Csókkal hallgattatta el, közben kigombolta sliccét. Aveline segített neki lehúzni a nadrágot, de a csizmát már nem volt türelmük levenni. Lucien pénisze kőkeményen meredt előre, s a kandallótűz fényében halványan csillogott makkja. Aveline végigsimított erekcióján. Férje megrázkódott, elvette kezét, lába közé térdelt, lenyomta a szőnyegre. Aveline készségesen tárta szét combjait.
- Aveline - simította félre homlokából a rátapadt tincset, s ahogy kiejtette nevét, többet jelentett, mint minden szerelmi vallomás. Aztán lassan belehatolt.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.24 pont (25 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 papi 2014. 03. 15. szombat 07:52
Egész jó
#8 genius33 2012. 09. 9. vasárnap 07:21
Érdekesnek mondanám smile
#7 Shavo 2012. 09. 6. csütörtök 02:29
Szerintem egyáltalán nem baj, hogy könyvből van, sőt akár beszkennelhetnéd az egész könyvet, hamár megvan nektek otthon. smile
#6 szabogerzson 2012. 09. 5. szerda 21:28
Bocs, csak azért kérdeztem, mert Forrásként nincs megjelölve.
#5 szabogerzson 2012. 09. 5. szerda 21:27
Bakker, ezt pont most olvassa anyám. Nem gáz, hogy ez egy magyarul is megjelent könyvből van?
#4 cervelo 2012. 09. 5. szerda 08:51
Nem rossz.
#3 gyuri0926 2012. 09. 5. szerda 07:23
Könnyekre fakadtam , annyira szép ! Komolyan.
#2 Rinaldo 2012. 09. 5. szerda 01:19
Várom folytatást.
#1 Törté-Net 2012. 09. 5. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?