A+ A-

Lucien és Aveline 1. rész

A férfi kinyitotta az ajtót, és a zárban csikorduló kulcs hangja mintha végleg megpecsételte volna sorsát.
Követte Lucient ebbe a nagyon is férfiasan berendezett helyiségbe, orrát megcsapta a jellegzetes férfiillat, mely oly ismeretlen volt számára addig, s a mikor megpillantotta a hatalmas méretű ágyat a szoba közepén, szinte földbe gyökerezett a lába. Itt veszíti el örökre tisztességét.
- Aveline! - Lucien vállára tette a kezét, arcába pillantott. - Nem fogom önre vetni magam, mint egy éhező vadállat. Előttünk áll az egész éjszaka.
- Tudom, én csak...
- Minden új az ön számára. - Lucien végigsimított ujjaival Aveline állán. Ez már ismerős kedveskedés volt. - Olyan tempóban haladunk majd, ahogy önnek megfelel. Gyakran ez az élvezet legfőbb forrása.
- Nekem is részem lesz a gyönyörben? Vagy nincs egyéb feladatom ma este, mint hódolni az ön kénye-kedvének, uram?
DuFeron ajka elkeskenyedett, szemöldöke mérgesen ráncot vetett.
- Vissza akarja vonni a szavát, Aveline?
- Nem - válaszolta a férfi kérdő pillantását viszonozva. - Csak tudni szeretném, hogy örömem telik-e majd abban, amit az ágyban teszünk.
Lucien hátracsúsztatta csuklyáját, a köpeny alá csúsztatta kezét, és megsimogatta Aveline vállát. A köpeny a földre hullt.
- Nagy tapasztalatom van benne, hogyan lehet eljuttatni egy hölgyet a gyönyör pillanatáig. Ujjai már a lány nyakán jártak, szemét egy pillanatra sem vette le arcáról. Higgye el nekem, minden tudásomat latba vetem, hogy teste az eksztázis gyönyörét zengje.
Szavai lángba borították Aveline arcát. Nagyot nyelt, amikor DuFeron kutató ujjai végigsimították keblének domborulatát. Legnagyobb rémületére mellbimbói megkeményedtek, mereven ágaskodni kezdtek.
A férfi dévaj mosollyal pillantott rá, s arcát azonnal elöntötte a pír.
- Igen, ez az. - DuFeron ruhája nyakkivágásába csúsztatta másik kezét, és lágyan végigsimított tarkóján.
- Igen, galambom. Hadd simogassam, hadd érintsem a testét. Hagyja, hogy felfedezzem magamnak ezt a csodát.
Miközben a férfi simogató ujjai tarkóját cirógatták, másik kezével megfogta mellét a ruhán keresztül.
Aveline csaknem felugrott rémületében
- Shhh... - A férfi érintése gyengéd maradt, óvatosan izgatta megmerevedett mellbimbóját a ruhán keresztül. - Imádom a testét, Aveline. Tökéletes keblei vannak. - Lehajolt, s miközben fülébe suttogott, ajkával cirógatta. - Alig várom, hogy láthassam... mindenütt.
A vágy hirtelen rohama szinte ledöntötte lábáról a lányt. DuFeron azonban csak elmosolyodott, folytatta a cirógatást, először egyik keblét, aztán a másikat véve sorra, közben bátorító szavakat sugdosott neki és csókokkal halmozta el hófehér nyakát. Másik kezével a nyakát simogatta, és anélkül, hogy észrevette volna, mit tesz, Aveline nekidőlt, és átadta magát a kényeztetésnek.
Csodálatos, különös érzés kerítette hatalmába, ahogy DuFeron érzékeny bőrét cirógatta, furcsa reszketés járta be egész testét. Bőre beleremegett, ahogy az értő ujjak végigsimogatták, mellbimbója olyannyira megmerevedett, hogy szinte már fájt. Lába köze belesajdult, valahányszor a férfi hozzáért, ahogy a kettejüket elválasztó ruhán járatta merész ujjait, Aveline csaknem felnyögött.
Azonban hölgyek nem tesznek ilyet. Egy úrinő...
- Édes Istenem... - suttogta, amikor DuFeron megcsókolta keblét a ruhakivágás fölött. - Lucien!
- Bízzék bennem - járatta végig meleg nyelvét kulcscsontján. - Ennél sokkal több vár magára.
A férfi vállába kapaszkodott.
- Mutassa meg, kérem.
Egyik kezét továbbra is a lány tarkóján tartva DuFeron belökte az ajtót, a csattanás hangja mintha végleg lezárt volna minden függőben maradt kérdést. Ennyi. Itt állt, s ártatlanságának ezzel vége.
A nő életének kezdete. Az ártatlanság elvesztésének pillanata.
Mellbimbói most már anélkül is mereven ágaskodtak, hogy a férfi megérintette volna őket. Aveline egyszerre csak azt vette észre, hogy DuFeron karjaiban keres menedéket. Lélegzete elakadt, amikor észrevette a rá szegeződő szemekben égő esztelen vágyat, s egy pillanatra úgy érezte, menekülnie kell. De a férfi átölelte, izmoktól duzzadó testéhez szorította domború idomait, kezével lágyan végigsimította gerincét, s még közelebb húzta magához. Aveline szíve vadul zakatolt, ahogy megérezte az olyannyira szokatlan, kemény és feszes test érintését. Sosem került még ilyen közel férfihoz. Nem gondolta, hogy ennyire forró és ilyen kemény, ennyire különbözik az övétől, s mégis ilyen nagyon hozzá illő.
- Csókoljon meg, Aveline - súgta a férfi, ajkával cirógatva halántékát és arcát. - Mutassa meg, hogy ön is kíván engem.
Hát lehet ebben kételkedni? Eszébe sem jutott, hogy egy ilyen tapasztalt csábító, mint Lucien DuFeron kételkedhet a saját vonzerejében. A férfi szemébe nézett, s megdöbbentette a pillantásában rejtőző sebezhetőség.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6 pont (23 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 papi 2014. 03. 15. szombat 07:52
Nem rossz
#7 genius33 2012. 10. 10. szerda 08:04
Egész jó smile
#6 v-ir-a 2012. 09. 16. vasárnap 00:59
rábukkantam az eredeti írásra...nagyon jól ír lynny....
#5 v-ir-a 2012. 07. 13. péntek 21:32
mivel én most olvastam először, de nagyon tetszett....
#4 gyuri0926 2012. 07. 12. csütörtök 08:33
Gratula a plagiért.
#3 Rinaldo 2012. 07. 12. csütörtök 06:55
Sikerült a kis szüzett elcsábitani,elvenni a szüzességét,majd jól megbaszni.
#2 BalGa 2012. 07. 12. csütörtök 05:04
"És ezzel az egyezségben szereplő első éjszaka véget ért."

Kedves Beth!

Várható, a következő két éjszaka is? smile
Ezt egészen jól átdolgoztad. Az eredetije a http://www.torte-net.hu/tortenet/3804-Harom-ejszaka-1-re- sz linken található...
#1 Törté-Net 2012. 07. 12. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?