A+ A-

Anyám barátnője

Ma az óraközi szünetekben egész nap a hétvégi bulit tárgyaltuk ki. Eszti, az osztály "jócsaja" - 17 éves, szőke, nagymellű - mutogatta a telefonján lévő intimebb fényképeket. Egészen beindultam rá, mert eléggé vad képek voltak, szinte mindent megmutattak, amit néha én is láttam: Lapos hasát, feszes, nagy cicijeit. Két kép teljesen kikészített: Megörökítette, ahogy Barbi, a másik bombázó a diszkó vécéjében jó alaposan kinyalja őt. Nekem sajnos még nem volt szerencsém Eszti puncijához, viszont egyszer - kétszer a suli vécéjében már jól leszopott. :) Istenien tud szopni a húsos ajkaival, és mindig elégedetten nyeli le az anyagot. Hazafelé is ezek a képek jártak az eszemben, alig vártam már, hogy hazaérjek. Farkam egyfolytában ágaskodott, boxerem majdnem teljesen átnedvesedett az előváladéktól. Mikor hazaértem, egy levelet találtam az étkezőasztalon: "Ma este nem jövök haza, vidékre kell mennem. Andi majd rád néz, hogy minden rendben van -e" -írta anyám. Itt álljunk meg egy szóra: Andi anyám barátnője, osztálytársak voltak általános iskolában, tehát ő is 34 éves. Igen, anyám elég korán, 18 évesen szült, azóta ketten élünk, apám lelépett.
Félredobtam a levelet, s ledobtam a táskámat a sarokba. A farkam még mindig meredezett, így bekapcsoltam a számítógépet, közben levetkőztem, és összeállítottam egy slideshow - t különböző pornóképekből. Leültem a gép elé, letoltam magamról a már csatakos boxeremet, és szép lassan elkezdtem verni a farkamat, fantáziálgatva a képeken szereplő csajokról, és természetesen Eszti borotvált puncijáról, hogy milyen jó is lenne beleélvezni. Teljesen kizártam a külvilágot, csak a képekre, és a farkamra koncentráltam. Hirtelen halk neszt hallottam, időm se volt odakapni a fejem, honnan jött, majd egy női hangot:
- Hát te mit csinálsz itt, fiacskám? A hang irányába néztem, a szobám ajtajában Andi állt. A farkam abban a pillanatban lelankadt, füleim égni kezdtek.
- Öltözz fel, és menj mosogatni! -hangzott el Andi szájából az ellentmondást nem tűrő parancs, majd sarkon fordult, és távozott a nappali irányába. Utána néztem, és nagyot nyeltem, ahogy feszes, és kellemesen nagy fenekét riszálja. Kimentem a konyhába, és kelletlenül nekikezdtem a reggeli edényeket mosogatni.
- Aztán ha végeztél, gyere be a nappaliba, beszédem van veled! -hangzott az ellentmondást nem tűrő parancs. "Úristen, ez egy zsarnok!" -futott át az agyamban - "Pedig mindig olyan kedves volt hozzám." Fejcsóválva tettem az utolsó csészét is a szárítótálcára, megtöröltem a kezeimet, majd bementem Andihoz a nappaliba:
- Végeztem, el van mosogatva. Beszélni akartál velem.
- Ülj le ide, velem szemben -mutatta a helyet az egyik fotelban. Helyet foglaltam, és megszeppenve vártam a következményeket. Andi fészkelődött velem szemben a kanapén ülve, mindvégig teljes belátást biztosítván a miniszoknyája alatt viselt átlátszó tangára, amely bőven látni engedte borotvált szeméremtestét.
- Szóval, fiatalúr, rosszkor jöttem? Nagyon megzavartalak?
Én csak vörösödtem, már nem csak a fülcimpáim égtek, de a homlokom is gyöngyözött, pláne, hogy nem tudtam levenni szemeimet Andi puncijáról.
- Hát...ööö... - nyögtem - szóval, ne haragudj.
Andi felnevetett: - Semmi baj, fiatal vagy! Hanem, úgy igazán voltál már nővel?
Még zavartabb lettem, teljesen megnémultam, ugyanakkor a farkam megint ágaskodni kezdett. Ezt Andi is észrevette a nadrágomon keresztül, majd kacéran megkérdezte:
- Tetszik a bugyim? - majd egy mozdulattal levette, és elém dobta a dohányzóasztalra - Tessék, nézd meg! Remegő kézzel, szégyenkezve vettem el az asztalról a falatnyi fehérneműt. Tétován elkezdtem forgatni a kezeimben, és éreztem, hogy teljesen átnedvesedett. Önkéntelenül az orromhoz vittem, megszagoltam. Mélyen magamba szívtam Andi puncijának illatát. Farkam ekkor már olyan kemény volt, mint egy faág, és erősen kinyomta a nadrágom elejét.
- Állj fel! -hangzott az újabb parancs. Kikászálódtam a fotelből, és ott álltam Anditól mintegy másfél méterre, erősen domborodó -és átnedvesedett - nadrággal. Szégyenemben a földbe tudtam volna süllyedni.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.52 pont (82 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 feherfabia 2015. 06. 13. szombat 06:33
Kezdetnek jó!
#13 tomi19 2014. 02. 23. vasárnap 08:40
Csatlakozom papihoz,hol van a folytatás ?
#12 papi 2013. 09. 4. szerda 05:16
Hol az a tanítás?
#11 A57L 2013. 06. 30. vasárnap 06:36
Nem rossz.
#10 tiborg 2012. 11. 26. hétfő 06:36
A bevezetes(esemenyek a suliban)meg hiheto,de Andy akcioja kisse gyors (kurvas)volt.Lassubb,jobban korulirt "cougar" akcio izgatobb.
Ugy nezemte az ingyenes tagsagiert elnagyold,darabolod sztorijaidat!!(6)
#9 jeeeha 2012. 08. 29. szerda 21:10
Biggabo, komolyan mondod ezt azt iskolat? az osszes iskola de meg az altalonosok is tele vannak ribancokkal, hal isten volt szerencsem egyparhoz wink
#8 tenzin 2012. 08. 29. szerda 18:12
smitt
#7 Rinaldo 2012. 08. 29. szerda 16:48
A lebukásnak egy jó nagy szopás,pina nyalás és jó nagy baszás lett a vége.
#6 cervelo 2012. 08. 29. szerda 14:09
Valahol már olvastam.De azért elmegy.
#5 Dobszi 2012. 08. 29. szerda 12:00
Szerintem nagyon jó lett. Nem túlzó, hibátlan a realitások között marad. A folytatást viszont már tényleg nem ártana részletesebbre megírni. Mivel kinézem a jó folytatást megélőlegezem a 10-est. (amúgy önmagában is megér egy 8-ast)
#4 gyuri0926 2012. 08. 29. szerda 11:55
Lehet sokkal hosszabb
#3 Biggabo 2012. 08. 29. szerda 04:50
Túl gyorsan pörögtek az események és nem életszerűek, kizárt hogy van ilyen suli, bár jó belegondolni. smile
#2 Bazsi_18 2012. 08. 29. szerda 00:23
rövid nincs rendesen kifejtve jobbat is ki lehetett volna hozni belőle
#1 Törté-Net 2012. 08. 29. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?