A+ A-

Éva - Első alkalom

Éva íróasztala az enyémmel szemben volt a sarokban és csak annyi volt a különbség közöttük, hogy amíg az övén munka után minden el volt pakolva, addig az enyémen állandóan költői rendetlenségben hevertek szanaszét az iratok.
Kolléganőm már közel a negyvenhez érdekes külsejű hölgy volt.
Lezser öltözködési stílusa már a slamposság határait feszegette.
Többnyire zárt hosszú és bő, egybe szabott zsákruha féleségeket hordott.
Néha szoknya - blúz együttest is viselt, de a szoknya is bő és annyira hosszú volt, hogy soha sem mutattak többet alsó lábszárának felénél és kényelmes lapos sarkú vagy edző cipőkben járt.
Blúzait - ingeit mindig kívül hordta és néhány számmal nagyobb méretű pulcsikból, kardigánokból is kimeríthetetlen készletekkel rendelkezett.
Sötétbarna haja se se túl hosszú, se túl rövid nem volt és a Fodrász KTSZ - ek tipikusan dauerolt, frizurájában pompázott.
A felületes szemlélő a hétköznapokba beleszürkült tisztes háziasszonyt láthatott benne, aki azért egyenes tartással próbált szembe nézni az élet kihívásaival.
Aki esetleg felfigyelt Marina Vlady finom szépségét idéző arcára vagy feltűnt neki karcsú bokája, ápolt puha keze, hosszú érzékeny ujjai, szépen karbantartott de lakkozatlan körmei, sima bőre és nem utolsó sorban a bő felsőrész alatt domborodó melleinek kellemes méretei, elgondolkozhatott azon hogy miért is takarja el alakját ezekkel a förtelmes szabású göncökkel.
Talán azért, mert nem is olyan szép az alakja, esetleg csúnyán el van hízva, vagy valamilyen testi hibáját takargatja?
Kedvenc színe a barna volt és annak minden árnyalatát alkalmazta is öltözékében.
A szeme is barna volt, de amikor közelről belenéztem, akkor aranyló kis pontocskák parázslottak fel benne, pupillái kitágultak és tekintetéből titokzatosság és izgalmasan édes ígéret sugárzódott felém.
Szeme sarkaiban a szarkalábak finom rajzolatai alig látszottak még és nem használt semmiféle arc és ajak festést, igaz ezekre nem is volt valójában szüksége és szépen ívelt ajkai mindig kedves mosolyt sugároztak.
Megnyerő természetére a kedvesség, vidámság és kiegyensúlyozottság volt a jellemző.
Nem az a feltűnő szépség volt tehát, aki után forgolódnak a férfiak, de közelről olyan rendkívüli vonzerőt sugárzott, hogy egyre jobban a hatása alá kerültem, amit nem tudok csak egyszerűen a kedves, barátságos természetével magyarázni.
Kölcsönös rokonszenvünk az első pillanatban kialakult közöttünk és az idők folyamán egyre közvetlenebb, pajtási kapcsolattá fejlődött.
Mint nő már az elejétől kezdve izgalmas volt a számomra részben azért is, hogy mi lehet a ruha alatt.
Viszont a vadásztörvény - (házinyúlra nem lövünk), részint meg köztudottan jó harmonikus házassága, jó híre, tisztessége miatt is takaréklángra voltam kényszerülve, de azért finoman csaptam neki a szelet.
Ez természetesen jól esett neki is mint minden nőnek, de egy bizonyos határon túl már kedves humorral vette élét a dolognak és okosan kitért a folytatás elől.
Viszont nem sértődött meg, nem utasított rendre és kapcsolatunkban sem távolodtunk el egymástól.
Az sem volt mellékes dolog, hogy ösztönösen kerestük egymás társaságát és ha csak tehettük, mindig együtt mentünk pl. ebédelni.
Élveztük egymás jelenlétét és amikor véletlenül hozzáértem akkor finom remegés futott át rajta és nem húzódott el tőlem ami kellemes izgalommal és némi reménnyel töltött el.
Amikor egy ilyen alkalommal megkérdeztem tőle, hogy miért öltözködik olyan szerényen, csak annyit mondott, hogy nemsokára mindent meg fogok tudni és addig is legyek türelemmel.
Ez nagyon felcsigázta a kíváncsiságomat és alig vártam a kedvező alkalmat, hogy lehulljon a lepel és kiderüljön az igazság.
Irodánkban szokás volt egy közös bulival megünnepelni egymás névnapját.
Nyolcan voltunk és a társaság fele tartozott az egyik nemhez.
Ilyen alkalmakra kellő mennyiségű bort, és rágcsálni valót szervíroztunk magunknak és valaki mindig hozott magával magnót is.
Oldott hangulatban ki táncolva, ki meg csak ücsörögve, iddogálva, viccelődve múlatta az időt.
Általában két, három óráig is eltartott olykor a buli és közben ki korábban, ki később indult el hazafelé.
Egy ilyen alkalommal is együtt voltunk és természetesen minden kolléganőmmel táncoltam de azért alig vártam, hogy Éva kerüljön sorra.
Szerencsére a társaság inkább a lassúbb számokat kedvelte és így tánc közben össze simulva Évával remekül éreztük magunkat.
A bor is oldotta a hangulatot és egyre jobban élveztük egymás közelségét.
Kint közben besötétedett és az ajtó feletti ablakon keresztül a folyosóról beszűrődő fény kellemes félhomályba burkolta az irodát.
Most már mindenki aki még nem ment haza, táncolt és a partnerével volt elfoglalva.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.82 pont (44 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 feherfabia 2014. 05. 28. szerda 05:57
Nagyon jó
#5 papi 2014. 03. 26. szerda 05:00
Egész jó
#4 A57L 2013. 06. 30. vasárnap 06:41
Nem rossz írás.
#3 tiborg 2012. 07. 27. péntek 05:54
Ekveztem!! Jol, szepen megirt erotika!!
#2 cervelo 2012. 07. 22. vasárnap 08:15
Nem rossz,bár történhetnének izgalmasabb dolgok is tánc közben.
#1 Törté-Net 2012. 07. 18. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?