A+ A-

Zuhanyzó

Nagyon régen esett meg velem ez a történet. Leírva biztos sokkal hosszabb és unalmasabb lesz, mint ahogy valójában megéltem, de akkor nem mondhattam el senkinek, elmondom hát most mindenkinek. Még nem voltam 16 éves sem, éppen olyan meleg nyári idő volt, mint most, és a második gimis évemre készültem. Ahogy minden nyáron, abban az évben is elmentem szüleimmel a kedvenc nyaralóhelyünkre, amiről azt kell tudni, hogy a sátrazóknak nagy, közös zuhanyzó állt rendelkezésre. Én minden nap, miután a vízben kifürödtem magam, a Napon pedig jól leizzadtam, mentem és letusoltam, ezzel zártam a strandolást. Aznap viszont minden másképp volt.
A közös zuhanyzóról azt kell tudni, hogy sok fülke volt egymás mellett, csupán kb. 2 méter magas fém falakkal elválasztva egymástól. Fiúk, férfiak jöttek-mentek, a víz állandóan csobogott valahol. Én próbáltam mindig olyan fülkébe állni, ami mellett nem voltak, de azon a nyáron sok volt a hibás csap, ezért egy olyanba kényszerültem, ami mellett valaki már javában zuhanyzott.
Ahogy mindig, a kis tartóba helyeztem a saját kis tusfürdőmet és samponomat, a fürdőgatyát levéve pedig, hogy ne a földön tároljam, felraktam a válaszfal tetejére a törülközővel együtt. Mit sem sejtve kezdtem mosni magam, amikor a vizes gatyám egyszer csak lecsúszott a helyéről, pont a másik oldalra. Zavarba jöttem, nem szerettem másokkal beszélgetni a zuhanyzóban, de most nem volt más megoldás.
- Bocsánat, vissza tetszene adni a nadrágomat? - szóltam át hangosan. A víz mindkettőnknél hangosan csobogott, de még így is jól hallottam az érces hangot.
- Viszem.
Én éppen a hajamat öblítettem, mindkét kezem a fejemen volt, takarni se tudtam magam, mikor a másik férfi félrehúzta a műanyag függönyt, és felém nyújtotta a gatyámat. Láttam, hogy a farkamat nézi. Ő is meztelen volt, nagy darab, érett, szőrös férfi, a vastag farka körül volt csak borotválva. Én zavartan elvettem tőle a nadrágot.
- Köszönöm szépen - mondtam, és gyorsan elfordultam, és mostam magam tovább.
Egy pillanat múlva történt az, amire nem számítottam. Ez a férfi mögém lépett, és szorosan átölelt. Egyik karjával keményen tartott, a jobb kezével pedig rögtön lenyúlt, és fogdosni kezdte a farkamat. Első reakcióm az volt, hogy próbáltam elfordulni, kikerülni az öleléséből és ellökni magamtól, de esélyem sem volt. Kiabálni nem akartam: Mindig is kerültem a feltűnést, és én szégyelltem volna magam a legjobban, ha botrányt csinálok. Szerettem volna kiszabadulni és elszaladni, de nem sikerült. A férfi keze a heréimet és a péniszemet markolászta. Szorosan ölelt, éreztem a vizes testének tusfürdős illatát. Néhány rövid szabadulási kísérlet után viszont magamnak sem tagadhattam le, hogy kezdtem élvezni a dolgot. Azelőtt soha nem nyúltak hozzám így, és egyszeriben leírhatatlan bizsergést és izgalmat éreztem. A farkam egy pillanat alatt megduzzadt, és engedelmesen felállt a férfi kezében.
A fenekemnél éreztem, hogy neki is erős merevedése van. Nekem nyomta hátulról a hatalmasnak tűnő farkát, és a vizes testemen csúszkált. Nem voltam teljesen tudatlan, tudtam hogy mennek a dolgok, úgyhogy lélekben már kezdtem felkészülni arra, hogy be fogja tenni nekem hátulról.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.17 pont (36 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 zsuzsika 2015. 01. 15. csütörtök 09:59
Ez csak egy közepes történet.
#3 gaborthefirst 2013. 05. 7. kedd 07:01
Sőt, nagyon jó! Egyáltalán nem volt unalmas. Szép emlék, nagyon, de szerintem ez így volt jó, már úgyértem, hogy nem élveznéd, ha újra megtörténne... aztán, hogy mással máshol milyen lenne...? Jó! nyes Persze ez az én véleményem csak.

Azért szerencse ám, hogy az a csúnya szőrös bácsi nem okozott maradandó lelki sérülést neked, reméljük másnak sem. Mert az nem poén!
#2 genius33 2012. 07. 17. kedd 14:14
Nemrossz.
#1 Törté-Net 2012. 07. 11. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?