A+ A-

Édes négyes

Csütörtök délután volt mikor megcsörrent a telefonom, a bátyám Gabi volt és azt kérdezte lenne-e kedvem másnap elmenni hozzá bulizni, a múlt hét péntek után persze azonnal igent mondtam és reméltem hogy nem csak buli lesz hanem folytatjuk azt amit elkezdtünk. Szörnyen lassan telt a délután csak az előző találkozásunk képei jártak a fejemben ahogy több hónapnyi várakozás után végre az övé lettem, ahogy a kezemmel és az ajkaimmal kényeztettem a golyóit és a faszát, ahogy először hatol be a seggembe és kezd egyre keményebben kefélni, ahogy a hosszú és kemény menet után elélvezünk és ahogy beleélvezett a számba, én pedig csak nyeltem és nyeltem utánna pedig mohón nyaltam le minden cseppjét... Hmm csak erre tudtam gondolni, megőrültem a farkáért ismét a számban akartam érezni. Nagy nehezen péntek este lett és ott voltam Gabinál, mikor beléptem a lakásába meglepődve láttam hogy másik két pasi is van nála, behívott a nappaliba és bemutatkoztunk egymásnak majd beszélgetni kezdtünk, Ricsi és Zoli helyes és szimpatikus fiúk voltak de csak az járt a fejemben hogy így nem lesz semmi Gabival és jó lenne ha elmennének, de szerencsére nem így történt!!
Telt az idő, iszogattunk és egyre bátrabb lett mindenki, a sablonos ismerkedés után csakhamar a szexre terelődött a téma, először csak a csajokról beszélgettünk majd Zoli felhozta a homo témát, elmondta hogy egy osztálytársával volt először, majd Ricsi és Gabi is elmesélte a saját történetét, én a végére maradtam és amikor elmondtam hogy nekem Gabi, a bátyám volt az első, először meglepődtek de utánna ez őket is annyira felizgatta mint engem, arról kérdezgettek minket milyen érzés a tesóddal dugni... Amikor pedig mondtam nekik hogy én azért jöttem hogy megkeféljenek, hát azokat az arcokat látni kellett volna, akkor már tudtam, hogy ma este, nem hogy nem maradok fasz nélkül, de nem is egy fog megfordulni a seggemben.
Ezután lett igazán forró a hangulat már nem csak a szánk járt hanem a kezeink is, beszélgetés közben simogattuk, puszilgattuk egymást de most még szigorúan ruhában hogy minél jobban felizgassuk egymást. Mikor már mindenki igen jól érezte magát és egymást, bementem Gabi szobájába átöltözni, felvettem egy fehér inget amiből persze igencsak kilátszott a seggem és térdzoknit húztam, én akartam lenni a kis iskolás szajhájuk. Mikor kiléptem az ajtón láttam hogy bementek a konyhába, elindultam feléjük szép lassan hogy legyen idejük gyönyörködni a látványban közben pedig kurvásan riszáltam a fenekem, nem néztem őket, mintha ott sem lennének de amikor átmentem közöttük éreztem hogy, a három kiéhezett, szexre éhes kan szinte felfal a szemével, nagyon izgató volt hogy több pasi csak engem akar megdugni.
Bementem a nappaliba ők pedig szépen jöttek utánnam, elkezdtünk táncolni, én általában közöttük de olykor-olykor odasimultam valamelyikőjükhöz, doromboltam nekik mint a kiscicájuk, csókolgattam és levetkőztettem őket. Mikor már meztelenek voltak nem csak a szájukat csókoltam hanem elkalandoztam egyre lejjebb és lejjebb majd letérdeltem ők pedig elém álltak, nem bírtam tovább a játszadozást egyből elkezdtem szopni, mohón mint egy kisgyerek aki édességet kap, amíg az egyiket a számmal kényeztettem a másik kettőt vertem, a bőség zavarában nem is tudtam hova kapjam a fejem, mindenhol duzzadó kemény faszok voltak és az egyik finomabb volt mint a másik!! Azt se tudtam mit csinálok, szoptam amelyik épp ott volt, egyre gyorsabban és gyorsabban járt a fejem a farkakon, bekaptam őket amennyire csak tudtam de még keményebben akartam, teljesen felvoltam izgulva de el is várták hogy alaposan leápoljam őket ha már ennyit játszottam velük, amikor egy kicsit is lassítottam egyből elkezdték keményen baszni a számat, nem hagyták hogy a kis ribancuk fél munkát végezzen!
Ricsi lefeküdt a szőnyegre én pedig szép lassan rácsúsztam a farkára, majdnem elélveztem amikor belémhatolt, de jó volt ismét faszt érezni a seggemben, tövig beengedtem, végig simítottam a mellkasát majd belekapaszkodtam a vállába és olyan keményen lovagoltam ahogy csak tudtam, közben pedig az élvezettől eltorzult arcát néztem, szinte már szenvedett, ez teljesen megbabonázott és méginkább fokoztam a tempót,(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.87 pont (39 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 guymiki95 2015. 04. 10. péntek 22:00
Izgalmas, de nem annyira lenyűgöző! 8 pont
#6 cskboy74 2012. 11. 12. hétfő 12:43
Nagyon ott van! Szívesen lennék az aktív fiúk helyében smile
#5 v-ir-a 2012. 05. 23. szerda 00:45
kicsit rövid volt...amúgy én is bi vagyok smile
#4 genius33 2012. 05. 16. szerda 11:01
Én is, de csak a történetek olvasásakor! smile
#3 deajk2008 2012. 05. 16. szerda 08:06
sőt izgató, felállt tőle a faszom, izgat a homoszex és a családszex, meg a gruppi....én magam biszexnek tartom.
#2 genius33 2012. 05. 16. szerda 06:37
Hmm nem is rossz smile
#1 Törté-Net 2012. 05. 16. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?