A+ A-

Rosszul végződő kapcsolat

Ricsivel akkortájt már legalább öt éve testi - lelki jó barátok voltunk. Nagyon jól emlékszem még az első találkozásunkra, - első pillanatban beléestem. 182 cm magas, sötétbőrű, nagyon jó kiállású kölyök volt. Hivalkodóan viselte 20 cm - es faszát, és riszálta a gyönyörű, gömbölyű seggét. Hosszú lábai, és lapos hasa volt. Ő akkor ünnepelte a 19. születésnapját, míg én már elmúltam 25 éves. Teljesen meglepett, amikor legelőször leszopott. A mennyekben éreztem magam, ahogy a nyelvével ingerelte a pöckömet, majd hosszasan és keményen szopta.
Szinte el sem akartam hinni, hogy egy 19 éves srác így viszonozza az érzelmeimet. Teljesen a hatása alá kerültem. Úgy éreztem, bármit megtennék érte, amikor játszadozott a farkammal. Immár öt éve rendszeresen leszoptuk egymást. Mindig azonos volt a menetrendünk: először én élveztettem el őt, majd ő tette ezt énvelem. Nekem kellett kezdenem, mert ő addig semmit sem volt hajlandó játszadozni, amíg el nem sült. Ám ez egyáltalán nem volt rossz a számomra, mert a csodálatos, mesteri szopás utáni vágyakozásom csak fokozódott, amíg én tevékenykedtem, és teljesen bekeményítette a rudamat, mire az is sorra kerülhetett.
Egyik nap, amint éppen Ricsi szerszámán ügyködtem - azaz feküdtünk az ágyon, és én keményen dolgoztam a faszán - éreztem, hogy mindjárt a csúcsra juttatom, ám ő még egy utolsó pillanatra vissza tudta tartani magát és megszólalt:
- Holnap seggbe foglak baszni! - és már lövellte is belém a gecijét. A torkomba áradó forró löketektől már egyáltalán nem öklendeztem - hozzá voltam szokva, ám a bejelentésétől menten csuklani kezdtem.
Addig még soha szóba sem került közöttünk az anális szex, aminek nagyon is gyakorlatias oka volt, éppenséggel Ricsi méretes, 20 cm - es dorongja, amit az én szűz seggem nem lett volna képes befogadni. Először köpni - nyelni sem tudtam a közlésétől, majd mire kezdtem magamhoz térni, csak kinyögtem:
Ez lehetetlen, képtelenség!
Választhatsz, vagy megengeded, hogy a faszom a seggedben legyen, vagy soha többet nem szophatsz le! - válaszolta egykedvűen.
A holnap nagyon gyorsan eljött. Én egész nap remegtem a gondolattól, hogy elvesztem a napi bekaphatómat, és ráadásul csak magamat okolhatom majd, mivel az anális szexszel szembeni idegenkedésem miatt fog bekövetkezni. Amikor este Ricsi átjött hozzám én éppen telefonáltam. Feszes póló volt rajta, és egy fényes biciklis boxer, ami igazán szemléletesen, és mindenki számára nyilvánvalóan hangsúlyozta ki a hatalmas kidudorodás eredetét az ágyékánál. A hanyagul a vállára vetett sporttáskáját ledobta a sarokba, amint belépett, majd máris a hálószobámba vette az irányt. Én folytattam a telefonálást, és igyekeztem pillantást sem vetni feléje. Ő azonban pár pillanat múlva teljesen meztelenül jött vissza, felült az asztal tetejére, és elkezdte felverni a farkát.
Mintha mi sem történne, folytattam a beszélgetést, ám valójában minden igyekezetemmel azon voltam, hogy elkerülje a tekintetem az ő immár magasba meredő rúdját, és az én egyre keményedő pöckömet valahogy elrejtsem. Ez így tartott pár percig, de aztán leszállt az asztalról, mellém lépett és lenyomta a telefont, miközben még mindig beszéltem. Ettől nagyon dühös lettem. Ő azonban befogta a kezével a számat, mielőtt bármit mondtam volna, és rám szólt:
Kuss! Majd elpanaszolhatod minden bánatodat és sérelmedet, miután seggbe basztalak. Eredj a hálószobába és vetkőzz!
Engedelmesen mentem át a hálóba, de közben még onnan is folyamatosan próbáltam a lelkére hatni, hogy tegyen le a szándékáról. Ő azonban csak megismételte a fenyegetését, hogy soha többet nem szophatom le, ha nem engedek most neki.
Erre levetkőztem, majd kelletlenül négykézlábra ereszkedve helyezkedtem el az ágyon. Ő gyorsan megragadta a két farpofámat, szétfeszítette, és még fel sem ocsúdhattam, már bennem is volt mind a 20 cm - ével, és teljesen felizgulva döngölt hátulról. Hörögve könyörögtem, hogy hagyja abba. Ő azonban tovább pumpált, sőt megragadva a csípőmet, igyekezett még mélyebben és mélyebben a faszával a seggemen keresztül a beleimben a hasamig hatolni.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.89 pont (27 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?