A+ A-

A kis húgom

Eredeti: LABAD - My little sister
Csak olyanok olvassák, akik nem viszolyognak a megjelölt témáktól.
Azt kell mondjam, sohasem gondoltam, hogy ez megeshet velem. Úgy értem, égy jól szituált környezetben élek a külvárosban, soha semmilyen bajba nem kerültem és szerető környezetben nőttem fel, csupa jó dologgal körülvéve. Szóval az utolsó dolgok között volt az, hogy amiatt aggódjak, hogy valaha seggbe dugnak, hacsak nem kerülök börtönbe, de mint említettem, alapjában véve jó gyerek voltam. De most, 17 évesen, már szinte felnőtt férfiként érzem, hogy ég a fenekem és megpróbálok a lehető legkényelmesebb pozícióban ülni a padban. Ahogy a tanár fel s le járkál a teremben a szemem össze vissza pásztázza a termet, hogy felfedezzem ha esetleg valaki esetleg egy mindent tudó kárörvendő mosoly küld-e felém. Ha bárkinek is elmondta, esküszöm... de hisz megígérte, hogy nem. Apánk sírjára esküdött, hogy nem fogja... várjunk csak, min nevetnek ott? Rajtam nevetnek? Egy kicsit felpofozom magam, hogy nyugodjak már meg, senki sem tudhat erről. Nincs az az isten.
Ha vissza gondolok arra a napra, feláll a hátamon a szőr, de egyúttal izgat is a dolog, ahogy arra gondolok, hogy az én édes ártatlan 14 éves húgom képes volt ilyen szörnyűségre, ami egy másodperc alatt beindított engem. A fenébe is! Most meg merevedésem lett az osztály közepén. Gyerünk Peter, gondolj valami másra! Már csak... 5 óra maradt a suliból. A fenébe. Csak engedem, hogy a fejem az asztalra bukjon és becsukom a szemem és arra gondolok, ami a múlt hétvégén esett meg a húgom szobájában.
Forró szombat délután volt, a húgommal a nappaliban lebzseltünk és a TV csatornákat váltogattuk, hátha találunk valami érdekeset.
"Mit akarsz nézni?" kérdezte lezseren.
"Engem nem érdekel, nézz csak amit akarsz, én szundítok egyet," sóhajtottam bele a kanapé párnájába. Alig szoktunk harcolni akármin is és ennek volt is értelme. Úgy értem ki tud mérges lenni egy ilyen édes kis lányra.
"Van kedved nassolni valamit?" kérdezte, miközben rám mosolygott. "Tudom mennyire éhes tudsz lenni, amikor meleged van."
Látják mire gondolok? Egy angyal szárnyak és glória nélkül. Mióta édesapánk meghalt és édesanyánk szörnyen sokat dolgozik, rengeteg időt töltöttünk együtt, amíg felnőttünk. Még most is mindig találok időt rá, megszámolni sem tudom a barátnőket, akiket miatta veszítettem el. Igazság szerint, ez sosem érdekelt. Minden amit akartam, hogy a kis húgomat boldognak lássam. Az egész élete során nagyon nehezen barátkozott és édesanyánkkal sem tudott sok időt együtt tölteni mint én, amikor kicsi voltam. Szóval feláldoztam elég sok mindent az ő szükségleteiért, többek között a sajátjaimat.
"Á, most nem kell nasi Kimmy," mondtam "csak valami olyasmire lenne szükségem, amivel le tudnám magam hűteni. Kibaszottul meleg van."
"Peter!"
"Bocsi Kimmy", mondtam. "Ez az elviselhetetlen hőség hozza ki belőlem ezt."
"Ez nem kifogás a káromkodásra. Túl sokat átkozódsz"
"Ugyan, annyira azért nem vagyok rossz," vigyorogtam bele az arcába. Amit láttam, az egy csinos fiatal, rövid szőke hajú lány volt smaragdzöld szemekkel. Végignéztem a testén rácsodálkozva a kis görbületekre csakúgy, mint a kicsi, de csintalan mellekre. Könnyen meg levonhattam a következtetést, hogy az húgom csinos ifjú nővé cseperedett.
Rendben. Lehet, hogy van egy kis testvér komplexusom, de azért ez nem olyan nagy dolog. Ez azért mégse ugyanaz, mintha betörnék a szobájába és megerőszakolnám álmában, bár az igaz, hogy a róla szóló fantáziálásaim kezdenek kicsúszni a kezemből. Úgy értem, én mindjárt 18 leszek és már lassan azért is börtönbe zárhatnak, mert ilyesmikre gondolok.
"Peter? Ne bámulj ilyen bambán a semmibe, az arcod így fog maradni."
Megráztam a fejem és magamban kuncogtam egy kicsit, mielőtt felálltam. " Na jó, most megyek és kiverem magamnak" mondtam, mire a húgom arca vörösre váltott.
"P-Peter! Ne mondj ilyen dolgokat a kis húgodnak!"
"Csak vicceltem," nevettem.
"Akkor miért mész a szobádba olyan gyorsan?" kérdezte összeszűkített szemekkel. "És úgy tűnik, valami keresztül akarja döfni a nadrágodat."
A fenébe, lebuktam. Ha valamit lehet rá mondani, akkor az az, hogy igen jó megfigyelő. "V-Van egy kis házi feladatom," mondtam és gyorsan felrohantam az emeletre, ő pedig utánam kiáltott, "Peter' Ne hazudj nekem!"
Gyorsan bevágtam a szobám ajtaját és belülről be is zártam. Odabent boxerre vetkőzve leültem a számítógép elé. "Internet pornó itt va... mi? Letiltva?" Idegesen kattintgattam az egérrel, de minden esetben ugyanazt az üzenetet kaptam, bármit is próbáltam megnyitni az elmentett oldalaim közül. "Ez biztos Kimmy műve. Nem számít, mindig tartok egy kis rejtett tartalékot". Benyúltam az ágyam alá és elővettem egy öreg poros ládát, még a korai gimis éveimből. Ahogy kinyitottam viszont, nem volt benne más, csak egy cetli: "Bratyó, jobb rejtekhelyet kellene keresned." "A francba Kimmy'"
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.63 pont (155 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#16 Wingstarr 2018. 03. 18. vasárnap 20:00
Ez egy fordítás és mivel az eredeti író nem folytatta a történetet, sajnos nem lesz folytatás.
#15 trkviktor1 2015. 11. 18. szerda 16:09
Üdv!
Nagyjából az egész történet érdekes és beteg kategóriába sorolható,
de nekem tetszik vannak nekem is ilyen lány ismerőseim de csak baráti kapcsolaton elképesztő családod van neked öcskös.
S csodálom a kitartásodat és merészségedet csak igy tovább!...
#14 cervelo 2015. 04. 1. szerda 15:25
Érdekes.
#13 A57L 2014. 02. 16. vasárnap 06:23
Egész jó.
#12 sipospista 2013. 08. 6. kedd 09:17
nem rossz megy a pont
#11 gaborthefirst 2013. 07. 24. szerda 23:00
Wingstarr: az alapötlet tetszik, de ez az egész nagyon életszerűtlen volt, sajna nem jött be. Különben jól írsz. 6 pont. Üdv!
#10 genius33 2012. 11. 28. szerda 07:00
Mikor jön már a 2.?
#9 atti78 2012. 08. 28. kedd 12:50
Érdekes,anyuci is meg dugta a pici fiát?
#8 Biggabo 2012. 06. 11. hétfő 10:44
Baba!!! smile
Pont mint a képregényeim, csak írásos formában, bevallom így jobban tetszik! smile
Amúgy van ilyen az életben is, vagy ez csak a japánok kitalálta futanariként létezik?
#7 Pietro39 2012. 05. 13. vasárnap 19:37
kitűnő! filmen is megnézném... smile
#6 mámor 2012. 05. 10. csütörtök 19:56
jo smile
#5 papika 2012. 05. 10. csütörtök 14:11
Érdekes.
#4 x124 2012. 05. 9. szerda 20:07
Nagyon jó!
#3 deajk2008 2012. 05. 9. szerda 07:52
kurva jó volt, jöhet a folytatás!! remélem anyu is megdugta pici fiát!! ja és ezután gruppen jön, ahol mindenki mindenkit dug...felizgultam
#2 genius33 2012. 05. 9. szerda 07:37
Nekem nagyon de nagyon tetszett! Full 10 pontos! Ha lehet légyszi irj folytatást is. Szivesen olvasnám azt is. smile Köszi.
#1 Törté-Net 2012. 05. 9. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?