A+ A-

Megzsarolva - Befejező rész

Petya vagyok masszőr. Mielőtt bárki is rosszra gondolna, nem szex-, hanem teljesen átlagos relax/gyógyító masszőr. Munkám során vettem észre, hogy nem csak a testet, hanem gyakran lelket is masszírozok. A legtöbb kuncsaftom úgy tekint rám, mint lelki szemetesládára. Az eltelt évek során számos olyan történetet hallottam, amelyek papírért kiáltottak. Jó párat lejegyzeteltem közülük. Következzék hát az egyik. A történet magja valós, de a nevek és helyszínek meg lettek változtatva. Jó szórakozást!
Ede és Imre hamar távoztak. Elmentek új partnert keresni, engem pedig ott hagytak a kétségeim között. A nem olyan rég átélt elementáris orgazmusok és a mardosó szégyenérzett között vergődtem. Én, a konzervatív, családos nő egy éjszaka alatt megcsaltam a férjemet olyan módon és annyiszor, amit idáig elképzelni sem tudtam, és még élveztem is. De még hogy! Éreztem, hogy a sírás kerülget. Szipogva felültem a kanapén és a törülközőt magam elé szorítva szétnéztem a teremben. Számos boksz függönye le volt eresztve, de nem mindegyiké. Volt olyan kanapé, ahol a bent lévő személyek minden szégyenérzettől mentesen, mindenki szeme láttára éltek szenvedélyüknek. Most döbbentem csak rá, hogy mi is így szeretkeztünk. Nem bírtam visszatartani könnyeimet. A sírástól rázkódva kibotorkáltam a bokszomból és a közeli zuhanyzók felé indultam. A mosdók nem koedukáltak voltak, ami most nagyon jól jött nekem. A női részleg legutolsó fülkéjébe vonultam be, és a forró vízsugár alatt próbáltam összeszedni magamat. Hol a kétségbeesés, hol a düh kerített hatalmába, miközben testemet érdes szivaccsal dörzsöltem, így próbálva megszabadulni a szex nyomaitól. De a lelkemet sajnos nem tudtam megmosni.
Hirtelen huzatot éreztem a hátamon. Valaki bejött a zuhanyzóba. Próbáltam összeszedni magamat, nem akartam, hogy idegenek sírni lássanak. Pár percig még a víz alatt álltam, hogy lenyugodjak, majd elzárva a csapokat, még mindig a fülkébe állva, lassú mozdulatokkal felitattam magamról a vízcseppeket a puha törülköző segítségével. Ekkor egy finom érintést éreztem a hátamon. Összerándultam, és riadtan fordultam hátra. Egy nő állt mögöttem. Pár évvel idősebb lehetett nálam, de nagyon jól tartotta magát. Szemmel láthatóan sportolt, mert egy cseppnyi zsírt sem tudtam testén felfedezni, viszont a szálkás izomzata, mindenhol látszódott. Mellei apró halmok voltak, amelyek pimaszul előre meredtek. A bimbói pedig, mint két harcos cseresznyemag előre ágaskodtak. A hasa mint egy sakktábla, majd jött a lapos vénuszdombja. A nő teljesen leborotválta szőrzetét, és mivel enyhén terpeszben állt, szabad rálátásom volt a puncijára. Vékony, inas alkat ellenére a puncija húsos volt. A nagyajkak erőteljesek és duzzadtak voltak, enyhén kifelé hajlottak. Úgy nézett ki, mint egy enyhén nyitott vastag száj. Még soha életemben nem láttam ilyen puncit. Az enyém nem volt ennyire erőteljes, inkább tűnt egy vágásnak, sem mint Angelina Jolie szájának.
- Segíthetek? - kérdezte egy füstöt, karcos hang.
Zavartan kaptam fel a tekintetemet. Bíztam benne, hogy nem voltam tolakodó a mustrával. Most az arcát is szemügyre vehettem. Ez is sovány, és csontos volt. Az erős járomcsontok határozták meg a karakterét, amelyek egy nőhöz képest markáns, szigorú arcot hoztak létre, amit jéghideg kék szemek csak még jobban erősítettek. Orra hegyes, szája egy vékony késpenge. Hideg mosolya, csak még jobban fokozta arcának ridegségét. Az egészet azonban lágy keretbe foglalta a selymesen leomló búzaszínű haja, amely kleopátra fazonra volt vágva.
- Nem, köszönöm - nyögtem ki zavartan.
- Ugyan, drágám. Láttam, hogy pityeregtél. Valaki megbántott? - vonta össze a szemöldökét, és róla eltudtam azt képzelni, hogy bárkit is megrendszabályozzon.
- Nem, nincs semmi baj, csak egy kicsit kiborultam.
- Biztos? - kérdezte szigorúan, mire én csak bólintani tudtam.
Kék szemeivel hosszan fürkészett, majd barátilag átkarolt.
- Gyere, igyunk valamit, az majd megnyugtat.
Egy pillanatra megtorpantam.
- Csak nem ez a nő is szexelni akar velem? - villant át az agyamon. Ismeretlen partnerem megsejthette kétségeimet, mert egy fürdőköpenyt nyújtott át nekem, és mosolyogva azt mondta:
- Nyugi. Tényleg csak a javadat akarom. Látom, hogy riadt vagy. Beszélgessünk egy kicsit - azzal ő is magára terített egy plüss köpenyt és kézen fogva kivezetett a mosdóból.
Kicsit kábán, mint aki be van rúgva, követtem őt. A nő otthonosan sétált át a szalonon, és sikerült olyan helyre irányítania, ami egy kicsit kiesett a középpontból, itt mintegy magunk lehettünk. Ez a boksz jóval nagyobb volt, mint a többi, és a berendezése is elegánsabb volt. Itt két kanapé fogott közre egy kis asztalt, míg az egyik sarokban egy heverő árválkodott. Az asztalon pár pohár és egy üveg Martini állt. A nő leült az egyik kanapéra és megpaskolta maga mellett az ülőkét. Óvatosan leültem én is. A társam időközben előrehajolt és két poharat megtöltött Martinival, majd az egyik felém nyújtotta.
- Idd csak meg! Ez jót fog tenni.
Hálásan, mégis tartózkodóan rámosolyogtam, majd apró kortyokkal leengedtem a torkomon az italt. Az alkohol melegsége elkezdte feloldani belső szorongásom.
- Gondolom, most arra vagy kíváncsi mit akarhatok tőled. Nem kell megijedned. Én tényleg csak beszélgetni akarok.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.96 pont (53 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 A57L 2013. 12. 22. vasárnap 09:11
Nem rossz.
#6 Bikmakkocska 2013. 05. 15. szerda 19:10
Tényleg frappáns a befejezés, 10.
#5 tiborg 2012. 04. 23. hétfő 08:51
A leszby jatek leirasa kituno!!A csattano frapans. Ugy nezem,hogy Petya te isteni cica vagy!!!
#4 v-ir-a 2012. 04. 22. vasárnap 17:40
az alkohol ereje nyes , de a zsarolást nem bírja a gyomrom...
#3 genius33 2012. 04. 21. szombat 06:44
Ott a pont smile
#2 Kaszkadör 2012. 04. 20. péntek 16:27
Élvezetes tanuló lecke volt nyes
#1 Törté-Net 2012. 04. 20. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?