A+ A-

Megzsarolva

Petya vagyok masszőr. Mielőtt bárki is rosszra gondolna, nem szex-, hanem teljesen átlagos relax/gyógyító masszőr. Munkám során vettem észre, hogy nem csak a testet, hanem gyakran lelket is masszírozok. A legtöbb kuncsaftom úgy tekint rám, mint lelki szemetesládára. Az eltelt évek során számos olyan történetet hallottam, amelyek papírért kiáltottak. Jó párat lejegyzeteltem közülük. Következzék hát az egyik. A történet magja valós, de a nevek és helyszínek meg lettek változtatva. Jó szórakozást!
Anita vagyok, 33 éves, férjezett nő. Férjemmel még középiskolában ismerkedtem meg, majd érettségi után rögtön összeházasodtunk, ugyanis váratlanul terhes lettem. Szüleink természetesen nem örültek a hírnek, de mivel elég szigorú és konzervatív családban nőttem fel, így szóba sem jöhetett az, hogy a gyereket elvetessem.
A váratlan terhesség alapjaiban változtatta meg életemet. Korábban szerettem volna továbbtanulni, de erről most le kellett tennem. Párom, Tamás, szerencsére egy elég jó munkahelyet szerzett magának, így anyagi gondjaink nem voltak - persze, a szülők is bőségesen támogattak minket - Így én éltem az otthonülő anyák békés, mégis unalmas életét. Az első gyerkőc után nem sokkal jött a második, és mire feleszméltem én már 30 éves voltam, és az élet elrohant mellettem. A korábban lángoló szerelem elmúlt, de ez nem azt jelenti, hogy megutáltuk egymás Tamással. Én még mindig szerettem, és igyekeztem békés, boldog családi légkört teremteni neki, de a kapcsolatunk szépen lassan ellaposodott. A négy fal között töltött 10 év után elhatároztam, hogy mégis megvalósítom korábbi álmaimat. Tamás egy kicsit ellenkezett, de végül elfogadta döntésemet, hogy tovább tanulok, és én is munkába állok. Természetesen arról szó sem lehetett, hogy egyetemre menjek, de felsőfokú szakképzés keretében megszereztem egy irodavezetői képesítést, majd 31 évesen sikeresen elhelyezkedtem egy nemzetközi vállalatnál, mint adminisztratív dolgozó. Egy új világ nyílt meg számomra. Valósággal kivirultam.
A munkámat nagyon élveztem, de egy valami rettentően zavart, rengeteg ajánlatot kaptam férfi kollégáimtól. Azalatt a 10 év alatt, amíg otthon voltam, aerobic/fittnes kazetták egész sorát izzadtam végig, aminek köszönhetően testem fiatal és ruganyos maradt. Koromból simán letagadhattam volna több évet, egyedül melleim utaltak arra, hogy nem egy tinédzser fruska vagyok. Sportos alakom mellett a férfiak hosszú, barna, loknis hajam, és nagy sötét szemeim miatt rajongtam értem. Egyszer az egyik férfi kollégám egy vállalati buliban részegen kifejtette, hogy nekem olyan arcom van, hogy minden férfi szeretne "megbaszni". Sértő volt, amit mondott, mégis mikor otthon újra eszembe jutott ez a kellemetlen szituáció, furcsa bizsergés járta át a testemet. Elszégyelltem magam. Mint mondtam, konzervatív családban nőttem fel, így szexuális életem csak a férjemre korlátozódott. Fiatalon éppen ezen szigorú nevelés ellen lázadtam azzal, hogy már 17 évesen elvesztettem szüzességemet, de ennek meg is lett az ára. Azóta én is beláttam hibámat, és igazi puritán nemi életet éltem. A Tamással való szex jó volt, de egyhangú. Egyszer Tamással megpróbáltuk az anális szexet, de nagyon fájó és kellemetlen élmény volt számomra, így utána soha nem egyeztem bele. Igaz a férjem párszor próbált rávenni, de én hevesen tiltakoztam.
Egy furcsa kettőséget is észrevettem magamon. Mikor Tamással gyorsan lezavartuk a kötelező szexet, akkor bennem mindig egy üresség maradt, hiányoltam a gyengédséget, a simogatást. Azonban egyszer a neten barangolva belekukkantottam egy filmbe, amiben a szeretkező pár férfi tagja szerintem elég durván bánt a partnerével. Farkával erőből ostromolta a nő punciját úgy, hogy minden belökéskor erőteljes csattanást lehetett hallani, valamint jó párszor ráütött a nő fenekére. Elsőre visszataszítónak tartottam az egészet, mégis izgatott borzongással néztem, ahogy a nő kéjesen sikongat, majd elélvez. Döbbenten konstatáltam magamon, hogy felizgultam. Teljesen összezavarodtam. A férjem részéről a gyengédséget hiányoltam, de vágyaimban néha előbukkant ez az "erős" szex is. Női kollégáimmal soha nem szoktam ilyen témákról beszélgetni, de az egyiküktől elhallottam egy frappáns megjegyzést az én "problémámra": a szex néha úgy jó, ha gyengéd, néha úgy, ha kurvás. Ekkor még igazából fel sem fogtam szavainak valóságtartalmát.
Munkába állásom 2 évfordulója meglepetést tartogatott a számomra: előléptettek. Számos kinevezés történt ebben az időben, így főnökeim egy nagyszabású bulit szerveztek. Én korábban ritkán ittam alkoholt, és akkor is csak női dolgokat, most azonban sorra diktálták belém a pálinkát. Mivel nem akartam, hogy kilógjak a sorból, minden kitöltött felest illedelmesen megittam. Az első kortyok még majdnem visszajöttek, de a 4-5. után már simán lecsúsztak. Egy szó, mint száz, rettenetesen berúgtam. Az est hátralevő része teljes filmszakadás volt számomra. Másnap rettenetes fejfájással ébredtem. Próbáltam összerakni az előző éjszaka történteket, de olyan álomképek úsztak a szemem elé, amelyeket egyszerűen képtelen voltam elhinni. Meggyőztem magam, hogy mindez csak a pia utóhatása.
Pár napig éltem tovább megszokott életemet, mikor az egyik nap a céges számítógépre érkezett egy ismeretlen e-mail. A gépen nem volt spam szűrű beállítva, mivel minden beérkező levelet el kellett olvasnom. Ez az e-mail egy ismeretlen címről jött és egy videó fájlt tartalmazott. Miután vírusirtóval átvizsgáltam, megnyitottam azt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.98 pont (112 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 A57L 2013. 12. 22. vasárnap 09:11
Egész jó.
#13 Bikmakkocska 2013. 05. 15. szerda 19:03
Jól megírt sztori.
#12 sipospista 2012. 07. 11. szerda 15:02
jo folytatást.
#11 robert17 2012. 06. 5. kedd 10:02
cvsak nem jön a várva várt folytatás....!!!
#10 robert17 2012. 05. 8. kedd 11:42
valóban érdekelne a folytatás....!!!
#9 tenzin 2012. 04. 22. vasárnap 23:38
ahhoz kepest, hogy nem keszult analra, nagyon egyszeru volt. az elet nem egeszen ilyen.
#8 tiborg 2012. 03. 19. hétfő 01:06
Az akcio igen elkapkodott es kevert.Korulirt lassabb jatek elvezetesebb!!
#7 atikapus 2012. 03. 18. vasárnap 18:24
Jöhet a folytatás!
#6 joozsi 2012. 03. 18. vasárnap 02:44
Van igény. Joó!
#5 devilmanrobi 2012. 03. 16. péntek 22:55
varom a folytatast
#4 v-ir-a 2012. 03. 16. péntek 19:28
nagyon kellett figyelnem hogy mikor kivel...és így nem élveztem eléggé...
#3 Rinaldo 2012. 03. 16. péntek 09:06
Nagyon jó a történet,jöhet a folytatás.
#2 Pavlov 2012. 03. 16. péntek 09:04
Nagyon összefolyik az egész!
#1 Törté-Net 2012. 03. 16. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?