A+ A-

Életem legnagyobb tévedése

Kb. 20 éves voltam, amikor az érettségi utolsó évében tartottunk. Mindig nagyon szerettem játszani a fiúkkal. Mindent sejthetően eléjük tártam, hagy csorogjon a nyáluk. Próbálkoztak is, de sok esélyük nem volt, mert ekkor már volt egy éve tartó komoly kapcsolatom egy nálam két évvel idősebb sráccal. Ő mindig nagyon kedves, aranyos, odafigyelő volt, könnyedén le tudott venni a lábamról. Talán pont ezért is szerettem bele. Pedig előtte inkább a vagány, mindent bevállaló srácok tetszettek, akik amilyen nagynak akartak látszani a haverok előtt, annyira csak a farkuk után mentek. Amióta a mostani barátommal, Pétivel járok, azóta se igazán szoktam le a srácok "izgatásáról". Már párszor szememre is vetette, mert volt már tanúja, nem is egyszer, amikor kigúvadt szemű srácok pásztázzák testhez feszülő ruhám, vagy inkább a testem és én nem is egyszer, de jól rá is játszottam még. De mindig sikerült megbékélnie.
Így indult az a történet is, amit most meg szeretnék osztani veletek.
Két éves érettségi osztályba jártam, ahol a második év első felében még kellett tanulnom fizikát, ami annyira nem ment, hogy az első év végén, még a sok puskázás ellenére is csak pont, hogy át tudtam csúszni a kettes határán. Ezek után a második évben új taktikát dolgoztam ki. Azt kell tudni a tanárról, hogy kb. 50 év fölötti lehetett, olyan átlagos megjelenésű, nekem egyáltalán nem jött be. De az a hír járta, hogy nem veti meg a fiatal lányok idomait, sőt. A taktika! Amelyik nap fizika volt, mindig lengén öltözködtem, néha még a melltartómtól is megszabadultam az óra előtt. És persze az első padba ültem, a tanár orra elé, akinek az asztala még feljebb is volt emelve, így a kellő szögben láthatta, amit kellett. Mindent megpróbáltam, a lehetséges határokon belül. Nem egyszer odamentem hozzá az óra után, hogy itt és itt elakadtam, tudna-e segíteni, kicsit mélyebben hajolva előre, mint azt a helyzet indokolta volna és a hatás nem is maradt el. Néha a mellemen ragadt a szeme és teljesen zavarba jött mikor ránéztem. Volt, amikor véletlen leejtettem valamit és le kellett hajolnom érte, vagy a székemen hagytam a táskám, vagy a mögöttem lévő padon és az asztalon áthajolva nyúltam érte. Mind a két esetben jól szemügyre vette a fenekemet. Így ment a félév végéig, ami után csak azokkal a tantárgyakkal kellett foglalkozni amikből érettségizni akarok. A fizika nem volt közöttük. Egész félév alatt engem bámult, már szinte minden szögből látott, amit persze engedtem neki látni, de az eredmény az nem jött össze: bukásra álltam, csak az utolsó doga menthetett volna meg, de ami abban várható volt nem kecsegtetett semmi eséllyel. Ez volt a mai nap az utolsó óránk, mint a legtöbb osztálynak, így mindenki igyekezett hazafelé, kivéve engem. Mivel a doga a következő órán lett volna, ezért bementem a tanár után a raktárba. Mivel tél volt így most rajtam nem szoknya, hanem egy testhez álló fehér, kicsit áttetsző nadrág, alatta pedig fehér szélén csipkés, középen teljesen áttetsző tanga volt. Felül pedig egy top, ami alatt nem viseltem melltartó, fizika óra lévén. Egész nap pulóverben voltam, csak erre az órára vettem le. A nadrágon keresztül lehetett látni a tanga csipke mintáját és közelebbről a puncim szőrét is ki lehetett venni (egész nap a pulcsi takarta el), mert szerettem kicsit dúsabban meghagyni, az jobban izgatta a barátom. Elkezdtem magyarázni, hogy nekem ez a tananyag nem igazán megy és lehetne valami jóindulata irányomba, de nem hatottam meg. Miközben beszélgettünk segítettem neki pakolászni is. Persze itt is próbáltam kicsit felhúzni és látszott rajta, hogy vevő is rá, de a látványtól se lágyult meg a szíve.
Ott támaszkodtam az ott lévő asztalon, kicsit kitoltam neki a csípőmet és gondolom észrevehette, onnan már látható lehetett a tangám teljes valójában és a szőrzetem is, mert egy pillanatra se vette le róla a szemét. Kicsit széjjelebb tettem a lábaim és úgy toltam ki a csípőm. Azt nézte pár percig, néha a melleim, amikor megigazítottam a topom. Majd kért valamit az asztal mögül és ezt most kihasználva nem megkerültem, hanem áthajoltam rajta, így megmutattam neki a fenekem. Alig állt tőlem egy méterre, így kicsit kiemeltem neki és széjjelebb is tett a lábam. Már szépen pucsíthattam neki, amikor lépteit hallottam és még közelebb jött. És ekkor megtörtént, amire nem igazán számítottam. Megfogta a csípőm és elkezdett simogatni lefelé haladva a fenekem felé. Kicsit megijedtem, de hagytam neki, hagy élvezkedjen, kicsit engem is felhúzva. Simogatta a fenekem, a tanga vonalánál végighúzta ujjait. Belül mély remegést éreztem és még jobban kitoltam a fenekem. Ekkor átkarolt és a csípőjét a fenekemhez érintette, egyből megéreztem ágaskodó farkát, ami kicsit megrémített, de rendesen fel is csigázott és kíváncsi is voltam meddig megy el. Elkezdte puszilgatni a nyakam és a mellem masszírozta a topon keresztül, majd a hasamon végighúzta a kezét és felnyúlt a topom alá és úgy kezdte el gyúrni a melleim, össze-össze morzsolva bimbóim.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.14 pont (37 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 papi 2013. 09. 28. szombat 07:54
Nem rossz.
#7 genius33 2013. 03. 26. kedd 08:53
Nagyon szuper volt.
#6 sikamika 2012. 05. 1. kedd 06:32
hát jol megirt torténet. valos is?ha igen tényleg ne mond el.
#5 Shavo 2012. 04. 6. péntek 01:40
A nők ijenek, igaz a férfiak meg élnek a lehetőséggel.
#4 v-ir-a 2012. 04. 4. szerda 18:37
hát igen, késő bánat, de tanulni is kellett volna...
abban azért egyetértek, h nem kell megtudnia ezt a férjednek, csak bántanád vele...
#3 sztbali 2012. 04. 4. szerda 18:26
Egyetértek. Az élet kemény próbatételek sorozata.
#2 Rinaldo 2012. 04. 4. szerda 06:29
Mire nem képesek a nők,hogy elérjék a céljukat.
#1 Törté-Net 2012. 04. 4. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?