Bűnös szerelem

Szavazás átlaga: 7.04 pont (57 szavazat)
Megjelenés: 2023. október 7.
Hossz: 6 201 karakter
Elolvasva: 1 080 alkalommal
Könyvajánló: Gayle Callen: Bűnös szerelem
 
Ajánlom ezt a könyvet mindenkinek. Az olvasóknak, mert hatalmas élmény volt nekem. Az íróknak pedig, mert lehet belőle ellesni stílust. A könyv címkéi a moly.hu szerint: 15. század, amerikai szerző, Anglia, erotikus, középkor, lovag, magyar nyelvű regény, romantikus sorozat része, történelmi romantikus. Kedvcsinálónak egy részlet belőle alább.
Katherine a hasára fordult és szorosan becsukta a szemét. Ezt abba kell hagynia. Hiszen eljegyezték... Undorodva fordította el a fejét és hirtelen meglátta a Reynold szemében visszatükröződő tűz fényét, ahogy őt figyeli. Úgy érezte, a férfi hallgatása, erős tekintete és a saját vágyakozása csapdába csalta. Miért van az, hogy a férfi puszta közellététől egy reszkető, összezavarodott kislánnyá válik? A férfi az oldalára fordult, szembe vele, ő pedig kinyújtotta az egyik karját, hogy jelezze, ne jöjjön közelebb. Ujjai azonban a férfi mellkasán maradtak, érezték a férfi melegségét és a kemény izmokat. A férfi betakarta a kezét a sajátjával, és úgy feküdt ott, a nőt figyelve. Tenyerén durva bőrkeményedések voltak, és a nő elképzelte, hogy a férfi keze valami másik, titkos helyen simogatja őt, ő pedig megérinti a férfit.

Bár az esze azt súgta neki, hogy ez őrültség, mégis azt akarta, hogy átöleljék, hogy saját magáért szeressék, és ne a hozományáért. Ő is az oldalára fordult, szembe Reynolddal, keze még mindig nyugodtan pihent a férfiéban. Lélegzete szaggatott volt, szívverése eszeveszett a bizonytalanságtól és a vágytól. Teste reszketett és összeszorult olyan helyeken, amelyekről eddig tudomása sem volt. Reynold ujjai az övéin siklottak, simogatták, egyetlen érintéssel megszüntették a reszketést. Lassan követte a karja belső vonalát, és elidőzött a könyökénél.

Katherine nem tudott elég levegőt belélegezni. Vére izzott a szenvedélytől, amit főleg két combja között érzett erősödni. Reynold ujjai felfelé mozogtak a karján. Kézfeje a nő melléhez ért, ő pedig megborzongott. Valahol a tudata mélyén reálisan gondolkodó énje figyelmeztetően felkiáltott, de ezúttal nem tudott uralkodni rajta. Pillantása a férfi árnyék fedte kemény vonásaira tapadt, és hallotta a férfi gyors lélegzését. Őrá is ugyanígy hat mindez? Ő is a fájdalom és öröm birodalmában bolyong, ami annyira csodálatos, hogy legszívesebben ebben lebegne örökre? A férfi hatalmas kezébe fogta a mellét és cirógatni kezdte. A nő egy sóhajtással engedte ki a levegőt és a háta ívbe feszült.

Az öröm hangját hallva Reynold megrázkódott az erőfeszítéstől, hogy csendben maradjon. A nő teste meleg volt és lágy, melle tenyerébe nehezedett. Hüvelykujjával gyengéden megdörzsölte a gyapjúba öltöztetett mellbimbót, amelyet a nő egy borzongással és egy sóhajjal jutalmazott. A férfi testét átjárta a forróság és a szenvedély, amely oly régóta kielégítetlen volt. Csak ennyit tudott tenni, hogy ne vesse magát a nőre és ne feszítse szét a combjait. Túl sok titok volt közöttük, de a teste mégis sürgette. Félkönyékre emelkedett és a nő édes arcát figyelte, ahogy szemét becsukta, fejét hátravetette.

Melle halmai addig gúnyolódtak vele, míg fel nem ébredt benne a vadállat, amely le akarta tépni a nő testéről a ruhát. Fölé hajolt, kezét kitámasztotta a gyékénnyel fedett padlón. Arcát a nő meleg, édes illatú nyakába temette, érezte, hogy a keze a vállára vándorol, hogy belekapaszkodjon a hátába. Megcsókolta a nő állkapcsának és arccsontjának lágy bőrét, ajkával megérintette a szemhéját. Fel akarta fedezni a nő minden egyes porcikáját, de nem ez volt a megfelelő hely és idő. Egyedüllétre volt szüksége, hogy megtaníthassa a szerelmeskedésre. Már maga a gondolat is lángra lobbantotta a vágyát.

Megtanítani szerelmeskedni? Amikor majd el kell hagynia a monostor miatt? Elhagyni, amikor itt fekszik előtte lágyan és nyitottan, és elfelejtette a férfit, akihez feleségül megy?

Reynold megcsókolta a szemöldökét, egy pillanatig odanyomta az arcát. Felemelte a fejét, és látta, hogy a nő feszülten figyeli. Már nyitotta a száját, hogy bocsánatot kérjen, de a nő meglepte azzal, hogy a hajába túrt, és lehúzta a fejét, hogy megcsókolja.

Katherine reszketett a vágytól, amikor Reynold ajkait a sajátjához húzta. A férfi haja rövid és lágy volt az ujjai között, mellkasa melegen nyomódott a mellének. Esze egy része azt suttogta, hogy valami olyasmi felé vezeti a férfit, amit nem tud majd befejezni, de ravasz belső énje a férfi szenvedélyét és erejét kóstolgatta. A férfi úgy akarta őt, ahogy van, a hozománya nélkül, és nem érdekelte a roncsolt karja sem.

Amikor a férfi az ajkára tapasztotta a száját, önként szétnyitotta az ajkait a férfi nyelvének unszolására. Viszonozta a férfi felfedező mozdulatait, és érezte, hogy Reynold torkát mély nyögés hagyja el. Férfi és
s
alf
ör
alf
íz
alf
e
volt, Katherine teste reszketett és egyre közelebb nyomult a férfiéhoz.

A férfi végigcsúsztatta kezét a nő bordái alatt, majd lassan felfelé, megragadta a mellét és gyengéden megszorongatta. Katherine a szája felé közelítette nyitott száját, és ívbe feszítette a hátát, csípője beleütközött a férfiéba. Az hirtelen felemelkedett, míg a nő alatta nem feküdt, szoknyája a férfi lábának csapdájában tartotta a lábát. Ruhájának és alsóneműjének fűzője varázslatos módon kiengedett a hátán.

Érezte a férfi forró leheletét vallanak csupasz bőrén, ahogy Reynold egyre lejjebb csókolta, követve az utat, ahol a ruhája lecsúszott. A nőben egyre nagyobb vágyakozás ébredt, amíg le nem nyugodott, visszatartotta a lélegzetét, várt, várt, míg a durva posztó megállíthatatlanul le nem csúszott a melléről.

Tudta, hogy eljött a pillanat, amikor teljesen kitárulkozva feküdt a férfi előtt. Egy sóhajjal felnyitotta nehéz szemhéját, és figyelte, ahogy a férfi szája pont a mellbimbója fölött lebeg. Kapkodott, hogy kiéhezett tüdeje levegőhöz jusson, de nem tudott lélegezni, mert arra várt, hogy a férfi hozzáérjen.

– Gyönyörű Katherine-em – suttogta a férfi. Lehelete a nő mellbimbójával incselkedett, és Katherine megrezdült, majd lecsendesedett. Amikor a férfi nyelve végre hozzáért, megborzongott az érzéki robbanástól, ami a mellében kezdődött, majd kisugárzott teste távoli pontjaira és vissza, hogy a combjai között égjen. A férfi csípőjét az övébe nyomta, kemény hosszúsága
k
alf
ín
alf
oz
alf
ta
a nőt. Mindkét melle meztelen volt a férfi előtt. Reszketett, ahogy nyelve a húsára tapadt. A férfi mélyen beszívta mellbimbóját, a nő pedig éles hangokat hallatott lélegzés közben. Ebben a nyugodt pillanatban olyan hangot hallott, amelynek nem ők voltak a forrásai.

A külvilág egyetlen pillanat alatt omlott rá Katherine-re. Mindenütt emberek voltak körülötte, akik ugyanazt tették, amit ő.
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 7.04 pont (57 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
didide
2023. október 7. 09:18
#3
Hú de jól kezdödik
1
Andreas6
2023. október 7. 09:02
#2
Szép írás, csak nagyon kevés.
0
T
Törté-Net
2023. október 7. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1