A+ A-

A Mátrában

Amikor Egerben befejeződött a konferencia, Ági és Gábor, kocsiba ültek és elindultak haza Budapestre. Azt már reggel megbeszélték, hogy a Mátrán keresztül mennek haza, hogy egy kicsit élvezhessék a tájat. Gábor 42 éves, egy nagyvállalat osztályvezetője volt, jóképű nős férfi, és nagy szoknyavadász. (kolléganői közül kevés olyan akadt, aki még nem feküdt le vele). Ági, a beosztottja volt, 36 éves férjes asszony, magas, barnahajú, teltkarcsú nő.
Ági tizennégy évvel ezelőtt, huszonkét éves fiatalasszonyként került az osztályra, ahol hamarosan mindenki megkedvelte. Kedves és közvetlen volt, ráadásul nagyon szép. Az általános szokás szerint mindenkivel tegeződött, részt vett a tréfákban, ugratásokban. Nem volt kényeskedő, értette a vaskosabb vicceket, tréfákat, és a felé irányuló kétértelmű megjegyzéseket, csipkelődéseket is sértődés nélkül fogadta. Amikor divatos mini szoknyában megjelent az irodában a férfi kollegák mohó pillantásokat vetettek hosszú, telt combjaira, kerek fenekére, kerek melleire. Nyáron, amikor nem viselt melltartót, a ruganyosan ringó mellei szinte mágnesként vonzották a férfiak pillantásait. Ági azonnal észrevette, hogy a férfiak, főként Gábor, ”hajtanak” rá. Nem voltak sértőek vagy tolakodók ezek a közeledések, de nem lehetett nem észrevenni. Áginak talán egy kicsit hízelgett is, hogy ennyire érdekli a férfiakat, de azt a bizonyos három lépés távolságot mindig betartotta. Ennek legfőbb oka az volt, hogy szerelmes volt a férjébe, akivel boldog házasságban élt. Gyermekének születése után, ha lehet még vonzóbb, teltebb, nőiesebb lett. Egy idő után aztán a férfiak tudomásul vették, hogy Ágit nem tudják levenni a lábáról. Elkönyvelték magukban, hogy frigid. Csak Gábor, aki közben osztályvezetője lett, nem adta fel. Gábor kitartóan, de sohasem tolakodóan tovább próbálkozott. Ági nem haragudott rá, volt benne annyi női hiúság, hogy hízelegjen neki a férfi vágyakozása. Tulajdonképpen tetszett neki Gábor és szívesen lefeküdt volna vele, mert izgatta az a pletyka, hogy Gábornak nagy szerszáma van, és nagyon jól tudja használni. De a házastársi hűség elnyomta a vágyát, hogy lefeküdjön Gáborral. Gábor nem adta fel a reményt, és többször is megjegyezte, hogy egyszer még lehúzza Ági bugyiját.
A nagy forgalom miatt csak lassan tudták elhagyni a várost. Amikor végre kiértek az országútra Ági behunyta a szemét és gondolataiba mélyedt. Újra elfogta az ideges feszültség, ami hónapok óta gyötörte. Több hónapja tudta, hogy férjének szeretője van. Bár a válásig még nem jutottak, de házaséletet már hosszú ideje nem éltek. Nem akart osztozni egy másik nővel. Ám a megszokott rendszeres nemi élet, hiányzott neki A kielégületlenség idegessé, türelmetlenné tette, de a környezete előtt titkolni akarta bánatát. Végül arra az elhatározásra jutott, hogy szakít hűséget valló elveivel. Amikor eldöntötte, hogy ő is megcsalja a férjét azonnal Gábor jutott eszébe. Nem volt szerelmes Gáborba, de kedvelte őt annyira, hogy el tudott képzelni vele egy intim kapcsolatot. Már csak azt kellett kitalálni, hogyan jöjjön létre a dolog. Nyíltam mégsem kérhette meg a férfit, hogy tegye magáévá. Kapóra jött az egri konferencia és azért javasolta a Mátrán át való hazautazást, mert remélte, hogy Gábor útközben megpróbál közeledni, és akkor ő megadhatja magát. Tudta, hogy a dolog valóra váltásához valamit neki is tennie kell. Továbbra is alvást színlelve előbbre csúszott az ülésben, hogy miniszoknyája felcsússzon annyira, hogy combjai egészen a bugyijáig elővillanjanak
Már elhagyták Parádot, az út kezdett felkanyarodni a hegyre. Forgalom alig volt, így Gábor egyre gyakrabban pillantott alvó útitársára. Ágit most még kívánatosabbnak látta, mint máskor. Szoknyája a kocsi mozgásától még jobban felcsúszott és időnként már kivillant alóla hófehér bugyija. Ettől olyan izgalomba jött, hogy alig tudta türtőztetni magát. Aztán csak nem bírta tovább. Úgy tett mintha véletlenül nyúlna a sebességváltó mellé, és rátette kezét Ági combjára. Az addig összezárt combok megrándultak, de Ági szemei csukva maradtak. Visszarántotta a kezét, várt néhány pillanatot aztán megismételte. Miután most sem tapasztalt elutasítást, egy kicsit feljebb, csúsztatta tenyerét a combok közé.. Érezte a bőr bársonyos simaságát, melegét. Óvatosan tovább csúsztatta kezét, míg el nem érte azt a pontot, ahol a combok egymáshoz értek. Ekkor Ági váratlanul a combjai közé szorította a kezét, és még mindig behunyt szemmel azt mondta:
- Talán jobb lenne megállni mielőtt összeütközünk valakivel.
Gábor a meglepetéstől szólni sem tudott, de lassítani kezdett, és amikor Ági kezével egy erdei földútra mutatott, hogy oda forduljon be Gábor sietve és kérdezés nélkül behajtott az erdőbe. Az erdőben, egy kis tisztásnál Ági leállíttatta vele a kocsit.
Bármennyire várta is Ági, hogy Gábor kezdeményezzen, mégis váratlanul érte a combjának érintése. De sikerült úgy tennie mintha az nem ébresztené fel. A combját félénken végigsimító kéz nagyon izgató volt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.93 pont (45 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 feherfabia 2018. 03. 17. szombat 07:35
nagyon tetszett!
#11 vakon53 2016. 03. 16. szerda 16:20
Nagyonjó!
#10 listike 2015. 06. 16. kedd 10:30
Enyhén kusza a hölgy neve, közepes.
#9 A57L 2014. 05. 3. szombat 06:59
Csatlakozom nagyon jó írás.
#8 robert17 2012. 06. 5. kedd 10:09
nagyon jó és izgató történet!+!!!!
#7 v-ir-a 2012. 01. 29. vasárnap 21:59
Szex a Mátrában címmel megjelent történet kissé hosszabb bevezetővel szinte ugyanez... felkerülés dátuma 2011.10.12. szerző jezabella75
ebben a sztoriban a nő meséli el a kalandot és persze, h a visegrái nyaraló az uccsó felvetés......
azt véleményeztem akkor, ezt már nem fogom
#6 pappamacii 2012. 01. 27. péntek 19:40
lya... persze... eltervezi, hogy lefekszik "a" gáborral, és nem gondol a védekezésre... egyébként teszett, 8 pont
#5 gyuri0926 2012. 01. 27. péntek 09:07
És ki az a Kati ???????????????????????????
#4 Rinaldo 2012. 01. 27. péntek 07:10
Nagyon jó történet
#3 tomjoe 2012. 01. 27. péntek 06:49
DD ja lehet valójába nem ági ha nem kati volt a hölgy neve
#2 Shavo 2012. 01. 27. péntek 01:00
Ági helyett két esetben valahogy Kati lett pl. "...ahol zavartalanul tölthetnének el két napot. Katinak tetszett az ötlet, és elfogadta a meghívást."
#1 Törté-Net 2012. 01. 27. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?