A+ A-

Takarítónő heti büntije

Végre eljött a várva várt vasárnap. Laci alig várta már, hogy a felesége elmenjen az édesanyjához ahogy minden vasárnap szokta. Ő mindig kimentette magát azzal, hogy nem szereti az anyósát, a családi összejöveteleket és a felesége a házasságuk megőrzése érdekében nem firtatta.
- Szia Drágám, elmentem, a szokásos időben jövök. - adott egy búcsúpuszit Ilona a férjének.
- Szia gyöngyöm, vigyázz magadra! - simogatta meg a fenekét Laci és pajkosan búcsút intett.
Utánanézett az ablakon, nézte ahogy beül az autójába és elhajt, majd rögtön hangnemet váltott és átkiabált a másik helyiségbe:
- Margit, gyere csak ide!
Margit a szobalányuk volt, fiatal 22 éves lány, már több hónapja náluk lakott, ő vezette a háztartást, mosott, főzőtt, vasalt, takarított és bizony hozzászokott hogy a ház ura minden vasárnap elfenekeli a felesége távollétében. Ezeket a napokat nagyon szerette a verés ellenére mert ilyenkor a gazdája meg is dugta, kielégítette.
- Igen, gazdám? - szaladt be a szobába csodálkozást színlelve.
- Már megint rosszul takarítottál, nem elég neked egyszer elmondanom, miért kell mindig elvernem téged? - csóválta a fejét Laci.
- Bocsánatot kérek. - hajtotta le a fejét Margit elrejtve mosolygását.
- Azonnal gyere ide és hajtsd fel a szoknyádat, máris elkezdem a heti büntetésedet.
- Igenis. - ugrott Margit és ráhajolt a fotel háttámlájára.
Laci megsimogatta Margit ruganyos fenekét majd határozott ütéssel elkezdte ütemesen verni. Először a bal farpofára csapott rá, majd a jobb oldalira. Felváltva ütötte verte a lány fenekét amíg az el nem kezdett sziszegni. Ekkor lehúzta a lány bugyiját és egy határozott lökéssel bedugta a lány puncijába a farkát.
- Ez kell neked? Ezt akarod? Mondjad te kis szajha!
- Igen, gazdám, erre van szükségem. - nyögte két lökés közben Margit aki majd elélvezett.
- De most elegem van abból, hogy csak a fenekedet verem el, nézem a nagy lelógó csöcseidet, muszáj azt is elvernem.
- De gazdám olyat még sose tett. - ijedt meg Margit.
- Ne félj, nem leszek túl durva, állj fel. - húzta ki az ágaskodó farkát Margitból, aki az utasításra felállt.
Laci kigombolta Margit blúzát, ledobta a fotelra, levette Margit hatalmas melleiről a melltartót és adott egy hatalmas pofont Margit bal oldali mellére. Margitnak nem nagyon fájt és fel is izgatta. Laci elkezdte pofozni a két mellett jobbról balról; amik az ütések hatására balra jobbra lendültek.
- Nem rossz. - dünnyögte Laci, majd megfogta a Margit bal oldali mellét, alulról feltámasztotta és úgy kezdte el ütni a mellbimbót majd megfogta azt és határozottan összeszorította és megcsavarta.
Margit felnyögött fájdalmában és ösztönszerűleg odakapott a kezével.
- Azonnal vedd el a kezed és a farkamat simogasd miközben ütlek de vigyázz, nehogy fájdalmat okozzál!
- Igenis. - mondta Margit és megfogta gazdája farkát és ütemesen elkezdte huzigálni.
Laci gondolt egyet, elment a dolgozószobába, elhozott onnan egy vonalzót, felemelte Margit jobb oldali csöcsét és a vonalzóval kezdte ütni a mellbimbót. Ez eléggé csipett és a lány sziszegett és de engedelmesen verte gazdája farkát. Laci két kezével összeszorította a csöcsöket majd megnyalogatta a mellbimbókat és a fogával összeszorítva húzta maga felé, majd elengedte és ismét a vonalzóval verte a melleket majd ütötte is a kezével azokat.
Mivel annyira el volt foglalva Margittal, nem hallotta, hogy nyílik a bejárati ajtó és a felesége jött vissza mert itt felejtette amit az anyjának akart vinni. Ilona elhűlten megállt a küszöbön és nézte az elé táruló jelenetet ahogy a férje üti Margit melleit, aki eközben a férje farkát veri.
Tudta, hogy dühösnek kellene lennie de rendkívül felizgatta a jelenet. Margit észrevette úrnőjét, kimeredt a szeme de megszólalni nem mert. Ilona mutatta az ujjával, hogy maradjon csendben, hátulról odalopózott a férjéhez és elkezdte szopni a férje farkát átvéve Margittól ezt a feladatot. Egy pillanat törtrésze telt el amire a férje észrevette a változást és lepillantott.
Ledöbbenve vette észre, hogy a felesége az aki a farkát szopja miközben ő a Margit melleit pofozza.
- Hát te? - nyögte ki a nem túl elmés mondatot.
- Itt felejtettem valamit, de ahogy látom, te nem unatkozol. - mondta két szopás között a felesége.
- Az az igazság - kezdett el magyarázkodni Laci -, hogy nem voltam megelégedve Margit takarításával és úgy gondoltam, hogy meg kell büntetnem.
- Ebben igazad van, nem mindig túl jól dolgozik, folytasd csak a büntetését. - és tovább szopta férje farkát tövig bekapva azt.
Laci nyomkodta, emelgette, összeszorította Margit melleit, folyamatosan úgy pofozta őket, hogy már vörösek voltak majd nem bírta tovább és beleélvezett a felesége szájába.
Ilona lenyelte a gecit majd felállt és annyit kérdezett:
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.04 pont (73 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 A57L 2014. 02. 8. szombat 09:40
Elmegy.
#6 deerhunter3 2012. 01. 20. péntek 16:32
Nekem a történet nagyon tetszett, csak egy kicsit laposra sikeredett. Jobban le kellett volna írni, a fogalmazás elég trehány. Gyakorolj, és lesz sokkal jobb is. A műfaj az nem tiszta s/m, dehát hová máshova?
#5 tiborg 2012. 01. 15. vasárnap 04:21
gyenge s/m
#4 v-ir-a 2012. 01. 13. péntek 21:59
hát elég érdekes,az biztos...
#3 pali13 2012. 01. 13. péntek 16:11
Ez inkább S/M
#2 genius33 2012. 01. 12. csütörtök 16:34
Hát ez nem tetszős smile
#1 Törté-Net 2012. 01. 12. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?