A+ A-

Érdekes gruppen

Egy borozgatással kezdődött...
Nagyon belehabarodtam a férfiba.
A fürdőszoba már egy órája foglalt volt...
A szokásosnál is többet piperészkedtem. Minden hajlatot, minden kis szőrszálat leborotváltam ami nem volt odavaló. A tusolás is tovább tartott, mint máskor.
A tusolófej a combjaim közé simult. Behunytam a szemem és engedtem, hogy a meleg víz cirógassa a lábam közét. A behunyt szemeim mögött az elkövetkezőket játszottam végig a fejemben...
Közben átszaladt rajtam egy hullám kirázott a hideg attól, hogy mi lesz majd az este. Két kezemmel lenyúltam széthúztam kisajkaimat és alaposan megmostam nemi szervemet. Ujjammal benyúltam a puncimba. Nem is tudtam miért de bevillant... És az utolsó együttlétünkre gondoltam amikor a férfi hozzám nyúlt. Megborzongtam a gondolattól, hogy most ismét meg fog történni. Tudtam, hogy most csak hárman leszünk és nem lesz aki közénk álljon. Tudtam hogy a férjem is szeretné, ha megbaszatnám magam a férfival! Ezért is hívtuk ha ez nem is lett kimondva.
Ugyan mindig is azt mondtam, hogy nekem az nem tetszett.
Mondtam de...
Akkor már túl voltam egy dugáson a férjemmel -ahol elélveztem. De ha belegondoltam akkor mindig is tudtam, hogy az akkori kielégülésem nem a férjnek volt köszönhető. A fizikai kontaktus ugyan köztünk történt meg, de én az élvezet minden másodpercében a másik férfira gondoltam. Rá gondoltam közben, az ő farkát gondoltam magamba. De alig-alig mertem közben ránézni. Nem mertem, mert féltem hogy lebukok. Féltem hogy kiderül mennyire kívánom őt. Nem is a férjemtől féltem és nem is a férfitől, inkább annak feleségétől. Ismertem ezt a dolgot. Én is "le szoktam venni", ha egy nő többet is akar a páromtól.
A férjem gumit húzott fel merev farkára. Oldalra fordultam, úgy hogy azért néha-néha a másik párra pillanthassak és szemem sarkából figyelhessem mi történik ott. De főleg a férfit szerettem volna szemmel tartani. Izgató volt annak csupasz teste. Végre nem csak gondolatban kellett elképzelnem ágyunkban a másikat. Láthattam valójában dugás közben. Így hagytam, hogy férjem megbasszon. És élveztem is azt, mint még soha.
A merev farok sokkal keményebb volt, mint máskor. Tudtam, hogy férjem attól izgul, hogy mire gondolok. Összeolvadva keféltünk és egyre jobban mozogtunk együtt. Éreztem, hogy neki ez már sok, mindjárt "elmegy". Éreztem, hogy hogyan duzzad belém férjem farka. És láttam a másik párt is meztelen, ami tovább fokozta kéjérzetem. Ahogy egy lökés végén rápillantottam a másik férfi mellkasára, majd az arcát akartam meglesni, észrevettem hogy a férfi is engem néz. Összenéztünk egy röpke pillanatra, majd csöndesen sikítottam egyet. A férjem fülébe súgtam a másik férfi nevét és már nem tudtam tartani... Könnyezve elélveztem.
A dugás után közelebb kerültünk egymáshoz. Megmutattam minden porcikámat a férfinek. A férfinek aki már régóta tetszett nekem. Az meg is nézett. De neki is vigyázni kellett, hogy a felesége ne vegyen észre semmit. Igaz hogy együtt voltunk négyen, de mégse lehetett nyíltan rámásznom a másik férjére.
A férfi farka végig a feleségében mozgott. Én már kielégülve feküdtem. A férfi látta, hogy "nem ott járok". Amikor a feleségével egymást kezdtük simogatni, akkor ő ügyesen a combjaim felé helyezkedett. A feleségét oldalról kefélte és nagyon lassan, nagyon óvatosan a combjaim közé csúsztatta kezét. Előbb a combjaimat simogatta majd egyre feljebb és egyre beljebb jutott. Miközben kirázott a hideg és reszkettem, hogy mindenki észreveszi ami történik, addig éreztem hogy a férfi szíve egyre jobban vert. Egyre több vér kellett, hogy mindenhova jusson! A farka olyan merev volt, hogy a neje is észrevette. Lüktetve keféltek, miközben a férfi nem a farkával és nem a feleségével, hanem igazából velem volt elfoglalva. Az ujja a szeméremdombomat kezdte el simogatni. Majd a kisajkaim nedvességébe vesztek el. Beljebb nyúlt. Majd többet akart... még egy ujjat beljebb juttatni. Két ujjával is bennem matatott. Közben a hatalmasra nőtt férfiassága feszítette a feleségét. És amikor érezte hogy nem ellenkezek, tovább ujjazott.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.56 pont (50 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 A57L 2013. 10. 25. péntek 04:37
Nem rossz.
#6 papi 2013. 04. 7. vasárnap 06:41
jobb is lehetne
#5 devilmanrobi 2012. 03. 27. kedd 20:42
bemasolv a afelesegek.hu oldalrol,szegyeld magad
#4 Shavo 2012. 01. 11. szerda 08:17
Nem rossz ez, egynek elmegy.
#3 gyuri0926 2012. 01. 11. szerda 06:52
Nagyon gyengécske !
#2 tiborg 2012. 01. 11. szerda 03:40
ez kurva gyenge...malac farka...nesze semmi...
#1 Törté-Net 2012. 01. 11. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?