A+ A-

Velence - Budapest

Szervusz Drága!
Megjöttem az olasz nyaralásomból. Olaszország egyszerűen csodálatos. A napfény, az a rengeteg virág! Egyszerűen beleszédül az ember lánya. Én aztán alaposan bele is szédültem A lényeg az, hogy hazafelé a vonaton a hálókocsiban elkapott... Na, de nagyon előre szaladtam. Velencéig bérelt kocsival mentem. Végig jártam a nevezetességeket, majd elcsigázva ültem be a pályaudvar éttermébe megvacsorázni. Fáradt lábaimat kihúztam a cipőből, és bámultam az éttermi felhozatalt. Pont két hete csak ujjaim, na meg a tőled kapott vibrátor enyhítették nemi vágyamat, már nagyon rám fért volna egy finoman erotikus éjszaka. Sajnos az sem éltetett, hogy hazajövök, és Te vársz, mert még nyaralni voltál akkor a feleségeddel. Nos, nézegettem az olasz pasikat, fiatalabbakat, meg nem annyira fiatalokat. Megmondom neked őszintén, kicsit csalódtam a digó pasikban. Egyik sem volt olyan szívdöglesztő, mint képzeltem, és mindegyik mellett hatszáz kölyök rohangált, no és a feleségeik sem voltak Sophia Lorenek. Inkább a rengeteg tésztától és szüléstől hízásnak indult, fáradt háziasszonyok. Nos, ott nézelődtem. Szemben egy átlag család. Harmincas, maffiózó képű pasas, négy kölyök, meg az állandóan pörlekedő asszony, mikor belépett a terembe Ő. Magas, napbarnított, széles vállú, erős csípőjű pasi. Na jó nem nézett ki olyan jól, mint Te, tudod, hogy nekem Te vagy a numero unó, de el tudtam képzelni pár órára a lábaim között, helyből. Levette a napszemüvegét, és én örömmel vettem tudomásul, hogy sötétbarna hajához nagy, ábrándos, kék szem párosult. Éreztem, ahogyan a bugyim benedvesedik.
Körbenézett a teremben, azt hittem, valakit keres, de csak üres asztal után nézett. Szerencsére a maffiózó képű pasas épp fizetett, és mentek. Utánuk pillanatnyi csend támadt. A férfi leült, pont velem szemben. Az óráját nézte, aztán felvette az étlapot. Ekkor vett észre. Éreztem, hogy szemével azonnal vetkőztetni kezd. Belepirultam, de tetszett a játék. Kedvesen rám mosolygott, aztán sajnos közénk állt a pincér. Rendeltem még egy konyakot, majd az órámra néztem. Még fél óra volt a vonat indulásig. A férfi spagettija megérkezett. Enni kezdte, közben lopva rám-rám nézett. Egyre jobban izgatott. Mellbimbóim ágaskodni kezdtek, alig bírtam magammal. A férfi befejezte az evést, ismét megnézte az óráját, majd fizetett. Én is kértem a számlát. Megittuk mind a ketten még a borunkat, aztán szinte egyszerre álltunk fel. Imádkoztam magamban, hogy a pesti vonatra szálljon ő is. Az ajtónál előre engedett, éreztem, hogy alaposan megnézi a fenekemet. Kezemben két úti táskámmal elindultam a vonatom felé. Hallottam, hogy mögöttem lépdel. Végül a vagonhoz értem. Feltettem a kisebbik táskát és felléptem a magas lépcsőre.
- Várjon hölgyem, hadd segítsek - hallottam a férfi hangját. Kellemes tenorja volt. Mosolyogva fordultam meg, és elővettem legkedvesebb modoromat.
- Igazán nagyon kedves - mondtam, és kicsit csalódott voltam, hogy a legcsinosabb olaszom, magyar. Feladta a táskámat, és legnagyobb örömömre ismét utánam indult. Lábaim beleremegtek a vágyba.
- Magáé hányas?- kérdezte, és én megéreztem hangjában a vágyat.
- Nyolcas - mondtam és belöktem a hálókabinom ajtaját.
- Az enyém a kilences - mosolygott mögöttem, és én azon agyaltam, hogyan hívhatnám meg magamhoz. Tudtam, ezen áll vagy bukik a szenvedélyes éjszakám. Már beléptem, és ő az ajtó elé került, mikor hirtelen megfordulva megszólaltam.
- Egyedül utazom a fülkében. A barátnőm lemondta az utat az utolsó pillanatban. Nincs kedve átjönni egy martinira, ha kényelembe helyezte magát?
A férfi arcán önelégült megnyugvás ömlött szét.
- De, örömmel. Húsz perc múlva jó lesz? - kérdezte, és láttam, ahogy farka kezd kidudorodni a farmeron keresztül. Bólintottam, és gyorsan becsuktam a fülke ajtaját, táskáimat a kis beépített szekrény aljára dobtam, majd gyorsan kikerestem az egyikből a Milánóban vásárolt kis szexi fehérneműmet. Biztosan Neked is tetszett volna, de a gyönyörű darab már ezé az éjszakáé lett.
A piciny mosdóban egy törölköző segítségével átmostam magam, aztán felhúztam a kétrészes, fekete csipkét, mely alig takart, mint puncimból, mint melleimből valamit. Először a kínai mintás köntösömet akartam felvenni, de két bajom is volt vele. Először is a táska alján volt, másodsorban azért nem akartam túl kurvás lenni, így visszabújtam a farmeromba, és tiszta pólót vettem. Az utolsó simítás a parfümöm volt. Illata pillanatok alatt betöltötte a piciny mosdót. Épp kiléptem, mikor kopogott.
- Nyitva - mondtam, és a mosdóból kihozott két poharat a lehajtható asztalkára tettem. A férfi frissen és üdén lépett be. Látszott rajta, hogy ő is felfrissítette magát. Kezem nyújtottam, ő pedig határozottan megmarkolva mondta.
- Péter.
- Anna - mondtam. - Ülj le! - tegeztem le átlépve a kínos feszengést, hogyan is szólítsuk egymást. Ő az ablak melletti kis lehajtható székre ült, és mosolyogva vette el a martinit. Koccintottunk, és beleittunk az italba.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.35 pont (43 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 papi
2013. 12. 22. vasárnap 08:48
Tetszik Válaszolok rá!
#8 A57L
2013. 09. 12. csütörtök 04:12
Elég jó. Válaszolok rá!
#7 genius33
2013. 02. 6. szerda 22:12
Nagyon jóóó! smile Válaszolok rá!
#6 leticia_63
2011. 12. 12. hétfő 12:35
v-ir-a örülök, hogy tetszett. smile Válaszolok rá!
#5 v-ir-a
2011. 12. 11. vasárnap 22:24
tetszett nekem is smile Válaszolok rá!
#4 leticia_63
2011. 12. 11. vasárnap 13:38
Mostanában majd sűrűbben olvashatsz megint.

Leticia Válaszolok rá!
#3 tiborg
2011. 12. 11. vasárnap 01:08
leticia..63???...nem hiszem! Mindegy. A legjobb, legizgibb sztori tekero vagy, csak torteneteid ritkulnak. Ne legy lusta irj surubben...Kerlek... Válaszolok rá!
#2 Pavlov
2011. 12. 8. csütörtök 22:34
Tetszetős! Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2011. 12. 8. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!