A+ A-

Egy éjszaka Visegrádon

A Szex a Mátrában történet folytatása.
Augusztus elején férjem hivatalos útra ment külföldre, így végre lehetőségünk adódott, hogy megvalósítsuk Gábor javaslatát, és a hétvégén egy éjszakát Visegrádon töltsünk. Gyerekeimet anyámra bíztam, aki tudta miért megyek Visegrádra. Anyámmal nem volt titkunk egymás előtt, és csak egy megjegyzése volt:
- "Ne kezdjél nős férfival, abból csak baj lehet. Én mindig csak nőtlen férfiakkal csaltam meg apádat."
Napok óta kánikula volt, így csak egy nyári szoknyát és egy vékony pólót vettem a fehérnemű fölé. Szombaton késő délután érkeztünk Visegrádra. Gáborék nyaralója a községből kivezető a Dunával párhuzamos utcában állt, a hegyoldalban. A tetőterében volt a hálószoba, belőle tágas terasz nyílt, amire a szomszédból nem lehetett rálátni. Miután lepakoltunk, végigjártuk a házat, körülnéztünk a kertben, végül kiültünk a teraszra. A kánikulai meleg már mérséklődött és mi élveztük a jó levegőt. Azt hiszem kicsit zavarban voltunk, nem tudtuk hogy kezdjünk hozzá ahhoz, amiért jöttünk. Ültünk, beszélgettünk, megvacsoráztunk. Kezdett besötétedni. A terasz korlátjára támaszkodva nézem a Dunát, amikor megéreztem, hogy Gábor áll mögöttem. Nem fordultan meg, szívem a torkomban dobogott az izgalomtól és a türelmetlenségtől. Kezdődik végre, gondoltam. Éreztem, ahogy a keze végi simítja a hajamat.
- Gyönyörű a hajad... és nagyon finom illata van - suttogta Gábor a fülembe. Összerezzentem, amikor a nyakamba csókolt finoman. Nem ellenkeztem, és ő tovább csókolta a nyakam, kezét a csípőmre tette, aztán a csípőmről lassan a hasamra vándorolt, majd a melleim következtek. Én továbbra sem fordultam meg csak támaszkodtam, a korlátra és lélegzetvisszafojtva élveztem, mit tesz velem. Próbáltam titkolni, mellbimbóim azonban elárulták izgalmamat. Éreztem, hogy odalenn is nedvesedem. A pólóm alá nyúlva egyszerűen kiemelte a melleimet a melltartóból és gyúrta-gyúrta finoman. Behunytam a szemem, ahogy egyik kezével mellbimbóm vette kezelésbe, a másikkal a szoknyám alá nyúlva a fenekem kezdte simogatni. Aztán kezével a fenekemről előrenyúlt a bugyimba, és ujjaival azonnal a puncimba merült. Lélegzetvisszafojtva, nagyokat sóhajtva élveztem, ahogy ujjai dolgoznak bennem, aztán egyik ujja rátalált csiklómra. Hatalmas sóhaj szakadt ki belőlem és egész testemben remegni kezdtem, ahogy körözni kezdett rajta.
Ellépett mögülem, és én kíváncsian vártam mi következik. Meg akartam fordulni, amikor éreztem, hogy a csípőmnél fogva közelebb húz magához. A teraszkorlátra támaszkodva engedelmesen hátrébb léptem és felkínáltam magam. Feltűrte a szoknyámat a hátamra, végig simította a fenekemet és lesimította róla a bugyimat. Hangosan felnyögtem, amikor megéreztem, hogy a farkával szétfeszíti szeméremajkaimat, és lassan, fokozatosan belém csúszik. Őrületesen jó érzés volt. Éreztem a vastag farkát, ahogy nyomul egyre beljebb és beljebb. Hátamhoz simult, megmarkolta melleimet és mozogni kezdett. Nyögdécselve élveztem, ahogy vastag dorongja ki-be járt bennem. Kis idő után szabadon engedte melleim és felegyenesedve, a csípőmbe kapaszkodva gyorsabb tempóra váltott. Hallottam a csattogó hangot, amint Gábor öle a fenekemhez csapódott keményen. Aztán lassabb tempóra váltott, és a hajamba markolt. Fejemet hátrafeszítettem, fenekemet még jobban kitoltam, amennyire csak tudtam. Gábor most nagyon gyorsan kezdett el mozogni, miközben hajamat húzta. Ahogy vadul lökött, melleim neki ütődtek a korlátnak. Nagyon élveztem, ahogy a vastag farka tombol bennem. Gábor egyik kezével a csípőmbe kapaszkodva, másikkal a hajamat egyre erősebben húzva, hogy az már fájt, kefélt és kefélt. A fájdalomtól és az élvezettől kiabáltam volna, de Gábor befogta a számat.
- Maradj csendben, a szomszédok meghallhatják - szólt rám és tovább lökte, vágta belém a farkát.
Egyre vadabbul kefélt, a korlátba kapaszkodva alig tudtam ellen tartani magam vad lökéseinek.
- Úúúú...Ez az.... Itt van, mind a tiéd...! - hörögte. A csípőmbe markolt, ahogy megfeszült, farka lüktetni kezdett bennem, szinte átlökött a korláton és éreztem, ahogy telepumpálja a puncimat.
Úgy éreztem percekig tartott, amíg minden egyes lökésnél vadul belém vágta magát, és én nyöszörögtem, nyögtem. Aztán kihúzta belőlem lankadó farkát. Mindketten lihegtünk, és én egy kicsit még kielégítetlennek éreztem magam. Nagy nehezen megfordultam.
- Ugye nem gondolod, hogy én így maradok itt, kielégítetlen?
Magammal húztam a fürdőszobába és mindketten a zuhany alá álltunk. A langyos vízsugártól felfrissülve úgy döntöttem, hogy most átveszem az irányítást. El akartam élvezni, orgazmushoz akartam jutni.
- Gyere, menjünk vissza, de most a szobába! - utasítottam.
A szobában az ágyra heveredtünk most már mindketten ruhátlanul, és én szemügyre vettem fél-merev szerszámát. Szemébe néztem és kezembe vettem. Elkezdtem izgatni, szerettem volna minél előbb magamban érezni. Amikor újra kemény lett hátrébb csúsztam, hogy közelről is szemügyre vehessem a dorongot. Lassan ajkaim közé engedtem majd kivettem.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8 pont (25 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 feherfabia 2015. 12. 24. csütörtök 06:18
Nem rossz!
#4 gyuri0926 2011. 11. 25. péntek 07:33
z pedig a kettes számú hülyeség , minek ezt leírni ?
#3 tiborg 2011. 11. 25. péntek 07:06
Addig jar a korso a kutra mig osszetorik....
#2 joozsi 2011. 11. 25. péntek 04:54
Jobb vége is lehetne.
#1 Törté-Net 2011. 11. 25. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?