A+ A-

Időtlen szerelem

A hosszú évekkel ezelőtt kezdődő történetem elején senki, de legfőképpen én nem gondoltam, hogy úgy alakulnak az események, amelyek elvezettek odáig, ahol most, 6 évvel később vagyok. Minden megváltozott, amikor belépett Ő az életembe a középiskola 3. osztályában.
17 évesen az embernek nagy álmai vannak, és azt gondolja, hogy megválthatja a világot. Ezzel én is pontosan így voltam. Mióta az eszemet tudtam, mindig orvos akartam lenni. Nem érdekelt sem a család gondolata, sem a szerelemé, csak az, hogy minél jobb állásban minél több pénzt kereshessek. A vallásos hátterű családom elérte az, hogy az érzelmek nagytöbbsége kiirtódjon belőlem és mindenféle érzést bűnnek éljek meg- ezzel egy állandó lelkifurdalásba kergetve saját magam-. Bár próbálkoztam a lányoknál, valahogy sosem jött össze, hogy pár éjszakánál több legyen akárkivel is. Szívtelen, önző és soviniszta lettem, aki semmibe vette a női nemet.
2005. szeptember 1-jén aztán minden megváltozott. Az iskolában még mindenki a nyári élményekről sztorizgatott és senkit sem érdekelt, hogy bejött az osztályfőnökünk egy aranyos, megszeppent, alacsony, szőke hajú "kislánnyal". Egyedül én figyeltem fel rá és ahogy a összenéztünk, azonnal "berobbant " köztünk a légkör. Természetesen már aznap bepróbálkoztam nála, de mindannyiszor elhúzódott.
Teltek múltak a hónapok és egyre jobban megismertük egymást Bettivel, aki abban az évben költözött vissza Magyarországra a szüleivel. Kiderült, hogy az első látásra nagyon szende és szűzies kislány valójában egy "vadmacska", aki imád bulizni, hódítani és egyáltalán élni. A mentalitásunk hasonlósága miatt hamar közeli barátok lettünk. Az együtt töltött idő alatt sokan szekáltak minket, hogy mennyire összeillenénk, de valahogy nem alakultak úgy a dolgok, hogy a kezdetben meglévő tüzet életben tudjuk tartani. Nem telt el úgy nap 3 év alatt, hogy ne vesztünk volna össze vérre menően, de pár perc alatt mindig ki is békültünk. Mi voltunk a tökéletes "pár". Én próbáltam volna komolyabbra fordítani, de részegen és sötétben történt pettingnél tovább sosem jutottunk. Túl büszke volt, hogy beismerje; tetszem neki, pedig tudta, hogy mennyire kívánom őt.
Az életem közben úgy alakult, hogy a szüleim elköltöztek egy, az iskolámtól távoli településre. Mivel nem akartam az utolsó évre iskolát váltani, kaptam egy lakást a városban, ami tökéletesen funkcionált, hogy bulik után bárkivel is felmenjek. Így alakult, hogy egy késő őszi-esős- bulin összejöttem egy lánnyal, akivel eljutottunk odáig, hogy felmenjünk hozzám. Késő éjjel volt már mire hazaértünk, ezért is volt meglepő, hogy az éjszaka kellős közepén, épp akció közben valaki csöngetett. Egy szál fürdőköpenyben mentem ajtót nyitni. Betti állt az ajtóban bőrig ázva és sírva. Egy jó nagy pofonnal köszöntött, aztán még eggyel, hogy ne maradjak adósa. Üvöltözve rontott be a lakásba. Kiderült, hogy az unokatestvérével szexeltem éppen mielőtt beállított... El lehet képzelni, hogy mi volt ott.
Attól a naptól kezdve nem beszéltünk. Napról-napra egyre jobban és jobban hiányzott. Akkortájt jöttem rá, hogy mennyire szeretem. A régi énem, ami szó szerint gyűlölte és megvetette a nőket, már régen eltűnt. Az utolsó év végéhez értünk lassan, de csak nem enyhült meg köztünk a viszony. Csak veszekedni volt hajlandó velem, de akkor üvegek törtek és mindenki menekült előlünk. Egyszerűen szikrázott köztünk a levegő. Hiába könyörögtem neki, nem adta fel a büszkeségét; nem békültünk. Mindkettőnk tervei között egyetemi továbbtanulás szerepelt, így az utolsó középiskolai tanévünk végén végleg letettem arról, hogy helyrejöjjön a kapcsolatunk. Ő ment külföldi egyetemre, én pedig maradtam itthon.
Az utolsó otthon töltött estém azonban nem úgy alakult, ahogy elterveztem. Ismét- ahogy egy jó évvel korábban- beállított Betti egy szexi vörös koktélruhában és csak annyit kérdezett, hogy még mindig akarom-e Őt. Köpni-nyelni nem tudtam. Az ajtóban nekem esett és elkezdtünk vadul csókolózni. A következő pillanatban már a konyhaasztalnál találtam magam ing nélkül. Az egy héttel korábban vásárolt drága ingem cafatokban hevert a bejáratni ajtóban -ami ráadásul nyitva volt-, ám ekkor már semmi sem érdekelt minket. Csak élveztük egymást. Lerángattam róla a ruháját és lefektettem az asztalra. Végigcsókoltam az egész testét, külön figyelve a nyakára, ami annyira lázba hozta, hogy teljesen összekarmolta a hátam. Miközben nagyon lassan, fokozatosan haladtam a nyakától a mellei felé, Ő csak nyögdécselni tudott és kérlelni, hogy csináljam már. Persze csak azért sem csináltam gyorsabban. Hosszan elidőztem a gyönyörű, pont tökéletes méretű, az izgalomtól libabőrös melleinél. A mellbimbók izgatása közben egyszer csak összerándult és sikítva élvezett el. Elernyedten feküdt az asztalon-miközben a saját nedvei csorogtak le a lábain, de nem hagytam abba a kényeztetését, amit mellesleg nem is hagyott volna. A lábai "kezelése" után a punciját vettem kezelésbe.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.02 pont (41 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 A57L 2017. 05. 4. csütörtök 02:23
Szép,érzelmes írás.
#8 zsuzsika 2014. 10. 10. péntek 07:27
Jó.
#7 listike 2014. 10. 10. péntek 07:05
Nagyon szép befejezés.
#6 Kex07 2011. 11. 20. vasárnap 09:43
Ha valaki szívtelen, önző és soviniszta, akkor csak azzal törődik, hogy a saját vágyait kielégítse, magasról téve arra, hogy az ellenkező nemű jelölt mit akar. Szerintem ez érthető bárki számára.
5 évig jártunk középiskolába. Nyilván hallottál róla, hogy jó pár éve már 5 éves képzések vannak, 0. nyelvi előkészítő évvel. Jelen esetben a 3. osztály 11.-nek felel meg, de az 5 év miatt a 11. nem az utolsó előtti, mint a normál képzésekben. 11, 12, 13= 3 év.
A pofozós résszel igazad van, azt akartam írni amire te kijavítottad.
Az utolsóra nem reagálok. Régen lehettél fiatal.
#5 pappamacii 2011. 11. 20. vasárnap 08:06
Szép lenne.. de túl sok az ellentmondás, főleg az elején.
Ha valaki "szívtelen, önző és soviniszta", akkor miért természetes, hogy már másnap bepróbálkozik egy épphogy megismert lánynál.
Időzavar: meddig is jártátok a középiskolát?
A 3. osztályban lépett be az életedbe, majd a következő három évben nap mint nap összevesztek, vére menően... Szép lehetett (volna)!
Ez akárhogy is nézzük, hat év. Nem részletezném tovább...
In flagranti: "Egy jó nagy pofonnal köszöntött, aztán még eggyel, hogy ne maradjak adósa." Most akkor ki kit pofozott??? azért kaptál még egyet, hogy ne maradj adósa?! nyes DD
És ezek a 18 szavazónak nem tűnnek fel smile ))
Még valami: a "2x" és a "7x" akkor is rettenetes, ha a többi igaz lenne.
Nulla pont.
#4 v-ir-a 2011. 11. 19. szombat 19:10
szép a történet,és az életben az unokák megszületésekor megenyhülnek a nagymamák / ez személyes tapasztalat/..sok sikert kívánok nektek...
nálam is 10 pont
#3 sztbali 2011. 11. 18. péntek 16:09
Minden elismerésem. Megy a 10 pont.
#2 Képészmérnök 2011. 11. 18. péntek 01:07
Nagyon sok boldogságot kívánok!!!!
#1 Törté-Net 2011. 11. 18. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?