A+ A-

Egy kis testgyakorlás 1. rész


Írta: sassman
Fordította: Pavlov
Meztelenül ébredtem az edzőterem padlóján, néhány gyűrött törölközőn és ruhadarabon. A fejem lüktetett, a mellbimbóim érzékenyek voltak, és amikor megmozdultam, nedvességet éreztem a puncimból a combomra csorogni.
Velem szemben egy forgószékben a vezető edző aludt Superman-ruhában.
Megpróbáltam felidézni, hogy kerültem ide. A termet csillogó apróságok díszítették. A padlón négy-öt teli óvszer feküdt, csomagolásuk a kuka köré volt szórva.
A Macskanő-jelmezem szét volt szaggatva. Ahogy a hátamra fordultam, megnyilallt a fenekem. Ettől minden eszembe jutott...
****
Az utóbbi években felszedtem pár kilót - a tévé előtt töltött óra, a rengeteg mogyoróvaj és csokifagyi megtette a hatását. Úgyhogy a saját érdekemben azt javasolták a barátnőim, hogy járjak edzeni egy kicsit. Egy texasi kisvárosban éltem, pár kilométerre volt a lakásomtól egy edzőterem. Tiszta volt, jó nagy, sok fiatal anyuka járt oda, pár meleg srác és néhány szteroidon nevelkedett izomagy.
A kezdeti idegességem hamar elpárolgott, megkedveltem az intenzív edzést, és reggelenként, illetve esténként keményen nyomtam. Külsőleg is változtam: amúgy is szőke hajamat még világosabbra színeztem, és beszereztem pár merészebb ruhadarabot.
Az önbizalmam megnőtt, és a tükrökből észrevettem, hogy a pasik edzés közben jól megbámulnak. Páran még azt is mondták, hogy úgy nézek ki, mint az a hollywoodi színésznő, Charlize Theron. De azt már nem merték mondani, hogy én egy kissé alacsonyabb és cicisebb vagyok. De ettől mind-mind egyre jobban, egyre szabadabbnak és dögösebbnek éreztem magam.
Nyolc hétnyi kemény edzés és szénhidrátszegény étrend után végre leadtam a fölösleges kilókat, de a folyamatos erőfeszítéstől fájdalom alakult ki a fenekemben.
Az egyik estén megint teljesen átázott az edzőruhám. A testem verítékben úszott egészen a fenekemig. Negyven percnyi lépcsőgépezés után lelassítottam a gépet, kiszedtem a fülemből a zenét, és leszálltam, hogy nyújtsak egy kicsit. A hajam csurom víz volt. Este fél tízre járt már az idő, az edzőterem majdnem teljesen üres volt. Egy matracra álltam, és óvatosan lehajoltam, hogy megérintsem a lábujjaimat. A nyilallás hirtelen úgy a fenekembe hasított, hogy könny szökött ki a szememből.
- Auu! - jajdultam fel.
Felkeltem, egy törölközővel letöröltem az arcomat, a karomat és a pólómról az izzadság nagyját. De a fenekem még mindig fájt. Odanyúltam, és végigsimítottam rajta.
- Au!
Már a simogatás is jót tett neki, csökkent a lüktetés.
Az egyik fali hajszárítóhoz mentem. Kissé elhúztam az edzőruhát a testemtől, és egy kis meleg levegőt engedtem a popsimra.
Micsoda megkönnyebbülés!
Hirtelen egy ajtó nyílt ki mellettem, és az egyik vezető edző lépett ki rajta. Gyorsan elkaptam a kezem, a pasi pedig meglepett arccal fordult el és idegesen köhintett:
- Hát... ööö... elnézést... Én... Nem akartalak megzavarni...
Magas, vékony, szemüveges, rövid hajú férfi volt, úgy huszonnégy éves. Az edzőterem-hálózat fekete ruháját viselte. Én is zavarban voltam, de igyekeztem oldani a feszültséget. Leolvastam a névtábláját:
- Sajnálom,... Dan - mosolyogtam rá. - Volt egy kis... fájdalmam...
Őszinteségem megnyugtatta.
- Sajnálom, hogy zavarba hoztalak.
Végre egymás szemébe néztünk.
- Ez egy gyakori probléma... - mondta Dan kedvesen.
- Tényleg? - kérdeztem.
- Ha akarod... Segíthetek rajta.
- Hát jó - bólintottam idegesen.
A pasi elviharzott az irodájába, és egy kis krémes tubussal tért vissza.
- Ez egy orvosi krém - adta át nekem. - Szteroidos, elég erős... Szóval csak keveset használj belőle... Csak kend be vele.. szóval kenjél egy kicsit a fájós helyre lefekvés előtt, és másnapra elmúlik majd - mosolygott barátságosan.
- Ez nagyon kedves tőled - vettem át hálásan. - Nagyon köszönöm!
A pasi visszavonult irodájába, én pedig kimenekültem az öltözőbe a krémmel. Lezuhanyoztam, bekentem magam. A fájdalom máris csökkent. Felöltöztem, és hazamentem.
Azon az éjjel, miközben meztelenül feküdtem az ágyban a könyvem fölött, többször eszembe jutott a pasi meglepett arca, és az egész fura szitu. Lejjebb vettem az éjjeliszekrényen a lámpa fényét, kinyitottam a fiókot, kivettem belőle a kedvenc dildómat és maszturbáltam. A régi szerelmeimre gondoltam közben, néha egy-egy mostanában látott jóképű pasira. De volt, hogy magamat képzeltem el egy-egy őrült kavargásban egy csomó jó pasival. Egyenruhában!
Lassan keféltem magam a lila dildóval. Egyre jobban beindultam, képzeletben pasik hatoltak a puncimba, a fenekembe és a számba. Aztán félredobtam a dildót és a csiklómat simogattam, így értem a csúcsra. Orgazmus közben a csípőm összerándult, zihálva kapkodtam a levegőt.
Aznap éjjel nagyon jót aludtam. Reggelre a fenekem egyáltalán nem fájt. Vidáman mentem a reggeli edzésre. Dan a lépcsőgépeknél volt, vidáman intett.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.14 pont (37 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 A57L 2014. 04. 4. péntek 09:57
Nem rossz történet.
#11 papi 2014. 02. 27. csütörtök 04:55
Egész jó
#10 Pavlov 2012. 01. 14. szombat 20:20
Örülök, hogy tetszett!
#9 Kaszkadör 2012. 01. 14. szombat 11:27
Nagyon jó volt kíváncsi vagyok a folytatásra smile
#8 x124 2012. 01. 1. vasárnap 22:57
Jó, de hol a folytatás?
#7 tiborg 2012. 01. 1. vasárnap 07:29
Na, meglatjuk mi lesz ebbol... eddig erdekes....
Ugy hiszem a bevezetes a sztori vege lesz???
#6 jutyuk 2011. 12. 16. péntek 14:07
Pedig logikus, hogy flasbackben meséli el a történetet...
#5 Pavlov 2011. 11. 8. kedd 16:15
A harmadik részből majd kiderül ez is!
#4 fakutya 2011. 11. 8. kedd 12:22
Ennek valahogy se eleje, se vége. Úgy ébred hogy folyik valami belőle, holott mellette 4-5 teli óvszer. Aztán a fájó fenekéről eszébe jutott, hogy mennyit fantáziált, és maszturbált. Ez valahogy nemgyerebe.
#3 Pavlov 2011. 11. 8. kedd 06:54
A második, de főleg a harmadik része nagyon üt majd. Remélem...
#2 imohos 2011. 11. 8. kedd 05:34
Hát!? Ennél jobbat isolvastam már.
#1 Törté-Net 2011. 11. 8. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?