A+ A-

Egy kis testgyakorlás 3. rész

Írta: sassman
Fordította: Pavlov
A következő héten Dan és én amikor csak tudtunk, keféltünk. A masszázsszobában, vagy akár az irodájában. Kockázatos volt és nagyon izgató; általában gyorsan lezavartuk, de mindig, mindig nagyon tüzes volt. Egyszer még a mozgássérült vécében is csináltuk.
Dan elmondta, mennyire teszik neki a testem: a vonalaim, a mellem, a csípőm és a fenekem. Amikor azt kérdeztem tőle, mi izgatja fel a legjobban, azt mondta, az, ha széttárhatja a fenekem, és ha érezheti a farkával, ahogy egyre jobban felforrósodok.
Egyszer a kocsim mögött is dugtunk egy mélygarázsban. Dan lerántotta rólam az edzőruhám, és nyalni kezdte a fenekem. Nyelve egészen felcsúszott a segglyukamba, ettől én is lenyúltam, és a csiklómat simogattam. Nagyon élveztem, ahogy a szeretőm felkészíti a fenekemet a kemény menetre.
Az éjszaka meleg volt, dugtunk, mint a nyulak, izzadtan a sötétben. Nemsokára a fenekeme élvezett, sokkal keményebben, mint eddig. Utána leguggoltam és kiengedtem krémjét a betonra, a sperma a szemei előtt csepegett ki a fenekemből. A pasi teljesen készen volt ettől. Mintha egy olcsó kurva lettem volna.
Jó érzés volt tudnom, hogy csak szólnom kell, és máris a fenekembe tolja a nyelvét, ujját vagy vastag farkát. Sőt, sokszor még csak szólnom sem kellett!
Ekkorra már éreztem, hogy az emberek az edzőteremben bizonyára gyanítanak valamit. A személyzet, sőt a törzsvendégek közül is páran a szokásosnál is szélesebb mosolyt villantottak rám. Valószínűleg pletykáltak már rólunk. Hadd pletykáljanak, gondoltam. Boldog vagyok! Le vannak szarva!
Akkor kezdtek igazán elvadulni a dolgok, amikor a vágyainkról kezdtünk beszélgetni. Dan meglepődött egy kicsit, amikor bevallottam neki, hogy szeretném, ha egyszerre egy csomó férfi megkefélne. Elmeséltem neki, hogy a főiskolán egyszer leszoptam két pasit, és mindkettőjük gecijét le is nyeltem. De most inkább arra vágytam, hogy folyamatosan basszanak.
Láttam, hogy ettől Dank farka keményen ágaskodni kezd. Öt perccel később hatalmasat élvezett a seggembe, úgyhogy az egója valószínűleg elfogadta különös vágyamat.
Az egyik este az edzőterem álarcosbált szervezett. Úgy döntöttem, hogy Macskanőnek öltözöm.
Idomaimat fekete műszálas edzőruhába és topba csomagoltam. Egy online boltból szereztem egy hosszú szárú, fekete, csillogó, műanyag kesztyűt és egy fekete macskaálarcot. Otthon, a tükör előtt felpróbáltam a cuccot: kegyetlenül izgatóan mutattam benne. Alaposan végigmértem magam. A fehérnemű nagyon kidudorodott alóla, és sután nézett ki. Felvettem a ruhát fehérnemű nélkül, és így már egyszerűen kegyetlenül jól néztem ki benne. A fenekem és a hasam jó feszes volt, a mellbimbóim viszont élénken dudorodtak az anyag alatt.
Hátat fordítottam a tükörnek, előrehajoltam és visszanéztem: remekül mutatott a fenekem. Leültem a tükör előtt, benyúltam a fekete ruhába, és a csiklómat simogattam a műanyag kesztyűs kezemmel. Kissé idegen érzés volt, de egész kellemes.
Még egyszer végigmértem ruházatomat és maszkomat a tükörben. Nagyon jól mutattam benne. Készen álltam a nagy kalandra.
Szombaton lezuhanyoztam, pihentem egy kicsit, aztán taxival mentem az edzőterembe. Ruhámat könnyű kabát takarta, s a táskámban vittem még néhány kelléket magammal.
Az edzőterem már tele volt partiacokkal. Mindenki az várta, hogy valamilyen ürüggyel letámadhasson valakit. A személyzet és a vendégek teljesen lazán keveredtek össze.
Szerintem mindenki tudta, hogy mi várható. A lányok pasikra, vagy éppen szintén lányokra vadásztak. A pasik meg akarták kapni a kiszemeltjeiket az alkohol és az emelkedett hangulat segítségével.
Az öltözőben felvettem az álarcot is. A többi lány szexi senoritának, nővérkének, rendőrnek, pincérnőnek, titkárnőnek vagy egyszerűen csak kurvának öltözött.
A többi lánnyal együtt mentem ki a tánctérre. Egy kissé csalódásképpen érintett, hogy jól kieszelt ruhám nem is volt annyira kihívó, mint a többieké.
De aztán odajött hozzám Dan Supermannek öltözve, és hozott egy koktélt.
- Kurva jól nézel ki! - kiáltotta a fülembe, hogy túlharsogja a zenét.
Táncolni kezdtünk, a pasi hozzámhajolt, és megcsókolt.
- Kit választanál? - nézett körül a teremben. Én is alaposan körülnéztem.
- Az "orvost" választanám, a "cowboyt" és a "Fenegyereket" - mosolyogtam.
- Nos a "Fenegyerek" meleg, de a többi még bejöhet - vigyorgott Dan.
Mostmár leesett, hogy mit akar. Belemarkoltam Superman-nadrágjába.
- Előbb Supermant! - szorítottam meg a farkát játékosan.
Retro zenékre táncoltunk, aztán új dance számok következtek, mint a Justice vagy a Daft Punk.
Ittunk és táncoltunk. Aztán megint ittunk és táncoltunk. Más párokba botlottunk. A pasik a nők fenekét méregették a maszk biztonsága mögött. A lányok a pasik fenekét nézték, és hogy milyen jól táncolnak (ez mindig elárulja, hogy az illető milyen jó az ágyban).
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.34 pont (29 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 A57L 2014. 11. 5. szerda 09:21
Jó lett ez is.
#8 papi 2014. 02. 27. csütörtök 04:56
Tetszik
#7 v-ir-a 2012. 04. 3. kedd 21:34
köszi smile puszi
#6 Pavlov 2012. 04. 3. kedd 20:25
Már el is küldtem!
#5 v-ir-a 2012. 04. 3. kedd 20:19
Pavlov én kérném, ha lehet nyes
vira71@freemail.hu
#4 Pavlov 2012. 04. 3. kedd 06:34
Örülök, hogy tetszik!
#3 tiborg 2012. 01. 2. hétfő 04:08
Elvezetes, jol megirt/leforditott sorozat.Koszonom Pavlov Ur.
#2 Pavlov 2011. 11. 21. hétfő 07:17
Jó szokásomhoz híven ismét összegyűjtöttem egy nyomtatható, forgatható, buszon pirulva olvasható pdf-be a három részt. Szívesen elküldöm bárkinek.
#1 Törté-Net 2011. 11. 21. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?