A+ A-

Gruppen a víkendházban

Géza és Gazsi talán a véletlenek játékának köszönheti - amiben persze benne volt az alkalom keresése és megtalálása is - a következő baráti szexbe torkolló találkozásukat. Történt, hogy Gazsi egyik közeli barátja, aki hosszabb külföldi útra ment, rábízta a gyönyörűen megépített és berendezett víkendháza felügyeletét, azzal, hogy bármikor, ha kedve tartja, csak használja. Ez egy konyha, szalon és több szobás házikó volt a benti medencéhez bárpult, szauna és kis hidegvizes medence tartozott, kint a parkban pedig egy úszómedence is volt. Gazsi már másnap megbeszélte Gézával, hogy a hétvégét ott töltik feleségeikkel együtt. Igaz, hogy már inkább télbe hajlik az ősz, mondta, de annál jobban fog esni egy kis szaunázás és más etye - petye a kandalló tüzénél.
Így is történt. Mire a vendégek megérkeztek, mármint Géza és Éva, már minden el volt készítve a bulira. Sárika egyszál törülközőben, Gazsi egy lepedőbe csavarva várta őket.
- Tegyétek magatokat kényelembe valamelyik szobában, és remélem nincs ellenetekre egy kis szaunázás így az elején, hisz cidri van kint - mondta Gazsi. Óh ez szupi lesz! - kiáltott fel Évike és néhány perc múlva, hasonló öltözetben, mint barátaik már viháncolva mentek a szaunába. Ott több szinten lehetett heverészni, ücsörögni, de ők egymás mellé ültek és cseverésztek. Aztán, kis idő múltán, Éva a hanyagul derekára eresztett törülközőt ledobva indult lehűteni forró, verejtéktől csillogó formás meztelen testét. Csípője ringása, formás seggének játéka olybá tűnt, mint a paradicsomi Éva visszavonhatatlan játéka Ádámmal.
- Te ez lefogyott, nem? - bökte meg Gazsi Gézát. Kicsit, - mondta az, és látta a tüzet barátja szemében amint azt asszonya látványa felajzotta.
- Gyere, mártózzunk meg mi is haverom, és már kajtatott is a nő után Gazsi, miközben barátjának tovább áradozott Évike tomporáról, csipőjéről és combjairól. Na, na - mondta Géza, el ne süljön itt a faszod mindjárt az elején a puszta látványtól.
- Ugorj gyorsan a hideg vizes gödörbe! Ekkor jött ki hozzájuk Sárika anyaszűlt meztelenül olyan csábos mosollyal, hogy most meg Géza fasza kezdett ágaskodni, no zsupsz ugrott máris a hideg vízbe barátja után.
- De szép vagy! - mondta Géza Sárikának, már a medencében bukdácsolva, miközben barátja már Évike körül lebzselt.
- Tetszem? - kérdezte Sárika és még jobban illegette formás fenekét, pináját - kiuágrálva a vízből. Aztán máris mentek vissza kacarászva a faházikóba.
- Na itt ma valami nagy baszás lesz, súgta Géza Gazsinak menet közben, - látod, hogy be vannak zsongva a nők?
- hm mondta Gazsi, mi talán nem? Aztán mindketten megsimították az előttük ringatózó seggecskét, Évikét.
- Na mi van fiúkák bírtok még magatokkal? Naná mondták nagyzolva, de már csavaróztak is a lepedőve ágaskodó farkukat leplezve.
- Hová lett Sárika? Ám az már ott is volt, kezében egy női borotva.
- A múltkor megbeszéltük a barátnőmmel, bökött felé, hogy kiborotváljuk a puncinkat, hát akkor gondoltam rajta !
- Ahá, - bólogatott Éva, tényleg.
- Mi volna ha a férjeinket is szőrtelenítenénk, legalább is a farkuk környékén, hogy ne nyeljünk már annyi szőrt amikor a szájunkba verik a faszt?! O.k. szóltak azok minden vita nélkül. Így hát a lányok neki láttak sorban a pasiknak, aztán meg fordítva, de mindegyik ám a másik párját csinálta. Amikor a vége felé jártak, már nyitott szauna ajtónál, mert nem bírták a felfűtött izgalmakat és a benti hőséget. A sok simogató, becézgető macerától meg bizony a lányok pinája finom szaftos lett a kéjlétől és csupaszon még jobban csillogtak akár a két félbe vágott rózsabarack. Ám a fiúk sem tudták már megakadályozni, hogy farkuk ne billenjen ki a félhatosból!
- Menjünk ki a szalonba, - mondták szinte egyszerre és máris a kandalló körüli subán heverésztek, forró testüket két tűz égette most. Kívülről a kandalló lángoló, pattogó tüze, bentről meg a felfokozott, hatlamas örvényeket gerjesztő, féktelen, minden gátlást elsöprő nemi vágy tüze.
- Várjál Géza! - kiáltott fel Sárika a simogatásra nyúló kézre reagálva, még nem fejeztél be!
- Nézd még itt egy szőrszál a pinámon! - és felé tárta a máskor fekete bozontos picsa helyén tátongó, most kislányos mosolygó barna kagylócskát. Ó !
- ezt a nyelvemmel is kihúzom, - mondta a férfi és kemény nyelvcsapásokkal nyalni kezdte az édes kis pinát. Az pillanatokon belül vonaglani kezdett és elélvezett. Ekkor Géza megfordította a játékot.
- Nézd itt is van egy szőrszál!
- Hol? Nnem látom - incselkedett a nő. Itt a faszomon és már nyomta is a lőcsőt feléje. A nő megmarkolta, tenyerével végig simogatta szinte már verte a faszt, aminek szintén nem kellett sok, mert ahogy a puha szájba érkezett, rögtön előtte magját, ami most ott csurgott Sárika szája szélén és ujjaival törölgette, szopogatta.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.63 pont (32 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 zsuzsika 2015. 01. 8. csütörtök 07:11
A történet menete monoton egyhangú 3 pont.
#8 listike 2014. 05. 11. vasárnap 17:02
Tetszett.
#7 papi 2014. 05. 9. péntek 04:56
Egész jó
#6 A57L 2013. 08. 20. kedd 05:02
Nem rossz.
#5 v-ir-a 2011. 11. 5. szombat 18:41
nekem kissé túl sok volt, hogy így elsőre ennyi mindent bevállaltak....ebből is látszik, nem volt még ilyen helyzetben az író / ámbár lehetnek kivételek/
#4 Pavlov 2011. 11. 3. csütörtök 16:41
Eléggé ordináré, és tele van helyesírási hibákkal.
#3 gyuri0926 2011. 11. 3. csütörtök 13:23
Inkább ne folytasd !
#2 Shavo 2011. 11. 3. csütörtök 01:52
Jó, jöhet a folytatást, de homó ne legyen benne, lezbi lehet.
#1 Törté-Net 2011. 11. 3. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?