A+ A-

A beteljesült kéj

Másfél hónapja ismerkedtem meg Tiborral. Egy szórakozóhelyen láttam meg. Azonnal megtetszett. Kedves stílusa, figyelmessége lenyűgözött. Pláne, mikor láttam, milyen erotikusan táncol. Kiderült, hogy barátnője van, de az utóbbi időben elhidegültek egymástól, mint mondta. Barátnője mindig fáradtságra hívatkozva síet ágyba bújni egyedül. Különben sem volt jó híre a lánynak. Mindenki azt mesélte róla, hogy könnyű megkapni. Tibor is könnyedén ágyba bújt vele pár órás ismeretség után, de mivel akkor jól esett neki, és szerelmes lett, hát nem tulajdonított nagy jelentőséget a hírnek.
Most eldöntötte, ad még esélyt önmagának, hogy megismerkedjen egy aranyos, rendes lánnyal. Ezért kezdeményezett nálam. Elhatározta, megpróbálja, egy kis kaland belefér életébe. Persze, legbelül nem kalandra vágyott, de ezt még magának sem merte bevallani. Nem síettette a sexet, de nem akart várni vele a végtelenségig sem. Azt mondta, ha kölcsönös érzelmek alakulnak ki, és kívánjuk egymást, akkor jött el az ideje. Nem fontos a szerelmet megvárni vele, de érzelmek, mindenképp kellenek hozzá.
- Ebben egyet értettem vele.
Attól fartott, hogy közben találok magamhoz illő, független férfit. Tudta jól, hogy akkor elhagynám őt. Barátnőim türelemre intettek, mert nagy volt a kísértés. Mondták, ha sietek a szexszel, én is csak egy lány leszek a sok közül neki. Egy rovátkával több a falon, ugyanis kemény bika hírében állt Tibor. Ezért esett jól, hogy vár, és nem ront ajtóstul a házba. Szóval, húztam még egy kicsit az időt. Persze az is hírlik róla, hogy hamar szerelmes lesz, és akkor nagyon tiszteli a nőt. A női lelkek nagy szakértője. Hetente két-három alkalommal találkoztunk, ám ez elég volt arra, hogy észre vegyem magamon, hogy alig várom ezeket a napokat.
Fiatal voltam, mondhatnám tini, és szerettem, ha körül rajongtak a férfiak. Szinte elvártam, hogy utánam forduljanak az utcán, vagy valami megjegyzést tegyenek rám a férfiak, ami persze sosem maradt el. Viselkedésem könnyű vérűnek tünt, pedig csak fiatal voltam, állítólag csinos és élveztem ezt kihasználni. Néha egy-egy pasival elmentem szórakozni, aztán haza jöttem egy másikkal, de nem feküdtem le egyikkel sem. Azok, akiknek nemet mondtam, úgy állítottak be, mint akivel a fél város lefeküdt. Tibor és közeli barátai tudták, hogy nem így van, és nekem hittek. A többiek meg gondoljanak, amit akarnak. Továbbra is Imádtam kikosarazni a férfiakat, akik könnyű prédát remélve tapadtak rám. Veszélyes játék volt, de szórakoztatott.
Tibor már régen kinézett magának, de nem mert megszólítani. Barátaitól érdeklődött, de nem sokat mondtak rólam. Megtudta, hogy kikosarazom a férfiakat, ez még jobban feltüzelte benne a vadász ösztönt. Elhatározta, hogy megszerez magának. Néhány szót váltottunk és telefonszámot cseréltünk. Én nem hívtam, de sokat gondoltam rá. Szerencsém volt, mert összetalálkoztunk. Ezen a napon mindketten elérkezettnek láttuk az időt arra, hogy beteljesüljön a vágyunk. Egymást átölelve, beszélgetve mentünk fel hozzá.
A kulcs elfordult a zárban és beléptünk. Tibor a hálószobában felkapcsolta az éjjeli lámpát, melynek halványsárga fénye érdekes vonalakat rajzolt a mennyezetre és a szoba falaira. Olyan volt, mint egy egy mesebeli kristályszoba. Feszes kis póló volt rajtam és fehér, lenge miniszoknya, amitől Tibornak a szíve torkában dobogott mikor meglátta. Kezeivel végigsimította combomat, majd forrón belecsókolt a nyakamba. Vállaimat csókolgatva haladt lefelé testemen, közben jobb kezével a hátam és csípőmet simogatta. Szaporábban kezdtem venni a levegőt. Végig simította a hátam, alig érintve bőrömet. Ujjaival ismét vállam és derekám cirógatta lágyan. Ezután keze kicsit lejjebb csúszott és fellibbentette lenge miniszoknyámat. Kezeivel cirógatta combomat, popsim, majd hüvelykujjával óvatosan megsimította a két domb közötti vágatot, és újra combjaimra irányította kezeit. Nagyon lassan haladt lefele, majd egyet gondolt és visszaindult a keze. Ekkor már nem bírtam az izgalmat, megfordultam, Érezni szerettem volna magamon kezének simogató ölelését. Ránéztem a fiúra, gondolataim azon jártak, vajon tetszem-e neki igazán?
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.4 pont (25 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 papi 2015. 08. 29. szombat 18:40
Nem nagy durranás
#4 A57L 2014. 05. 6. kedd 07:02
Gyenge írás.
#3 v-ir-a 2011. 11. 2. szerda 22:53
vannak benne hibák,/beküldés előtt nem árt végigolvasni/, az eleje olyan kapkodónak tűnik, hogy gyorsan tudjon meg az olvasó mindent rólad és róla, pedig ezt lehet másképp is
gyuri ez a mondat nekem is tetszett smile
#2 gyuri0926 2011. 10. 28. péntek 11:04
Most eldöntötte, ad még esélyt önmagának, hogy megismerkedjen egy aranyos, rendes lánnyal. Ezért kezdeményezett nálam.

FŐ A SZERÉNYSÉG !!!!!!!!!
#1 Törté-Net 2011. 10. 27. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?