A+ A-

Szerencsés csillagzat 1. rész

Azt hiszem szerencsés csillagzat alatt születtem. Szerintem nagyon sokat jelent egy fiatal serdülőkorú fiúnak, hogy hogyan kezdődik a szexuális élete. Sokaknak nagy illetve nagynak vélt problémái vannak a szexualitással kapcsolatban. Rengeteg kétely, megválaszolatlan kérdések, az egymásnak átadott gyerekes dolgok pedig inkább tovább mélyítették ezeket. Ha az embernek nincs kivel megbeszélni ezeket, akkor azt hiszem nagyon nehéz túljutni a problémákon. Szerencsére nálam másképp alakult...
Kezdjük ott, hogy szüleim elváltak, anyámmal éltünk a nővéremmel. Apám az első időszakban látogatott, később nem. Persze anyagilag nem álltunk jól. Minden nyáron a nővéremmel eltöltöttünk néhány hetet a keresztszüleimnél. A keresztszülők nagyon jó fejek voltak.
Keresztanyám távoli rokonságban állt Anyuval, de nagyon közeli barátságban. Így őket kérték fel kereszt szüleimnek. Nekik volt két gyerekük: Peti és Zsuzsa, akik néhány évvel idősebbek voltak nálunk.
Nem voltunk igazán egy korosztály, de jól kijöttünk. Szóval egész kis korom óta minden nyáron voltunk náluk.
Keresztapám dolgozott, ő csak esténként volt otthon, keresztanyám pedagógusként nyáron otthon volt. Szinte sajátjaként bánt velem, sokat beszélgettünk, amikor rossz voltam megszidott, amikor bántottak megvédett, amikor kiskoromban bepisiltem (sajnos elég sokáig) kimosdatott és megbeszéltük, hogy a mi titkunk marad.
12 évesen már nagyon foglalkoztatott a szexualitás. Kezdődtek az éjszakai magömlések, aztán az önkielégítés. Az osztályban én voltam a legnagyobb és nekem kezdett először pelyhedzeni az állam. Állandóan a lányokon járt az eszem, több lányba voltam titkon szerelmes, de kezdeményezni nem mertem. Elolvastam minden otthon és a könyvtárban fellelhető szexszel foglalkozó könyvet (amiről akkoriban nem volt nagyon bő irodalom). Azt hiszem, elméletben mindent tudtam, de gyakorlatban persze semmit. Észrevettem, hogy a könyvek illusztrációjában a péniszt mindig nagynak rajzolták. Mint minden hím, engem is foglalkoztatott a pénisz mérete. Kialakult bennem az a kényszerképzet, hogy az enyém kicsi. Már kezdett szőrösödni, de azt gondoltam, hogy ez bizony kicsi. Mindennap méregettem, hátha nő, de persze jelentős változás nem volt.
Ekkor jött megint a nyár és mentem a keresztszülőkhöz nyaralni. A nővérem nem jött, mert azon nyáron az egész szünidőt egy táborban töltötte, mert volt egy pénzkereseti lehetőség konyhai munkával. 2 hétre volt tervezve a nyaralás a Keresztszülőknél, mert utána Zsuzsi és Peti is mentek táborba. Nagyon kedves fogadtatás volt, és akkor tudatosult bennem, hogy milyen sokat nőttem egy év alatt, mert majdnem akkora voltam, mint Peti, aki 3 évvel idősebb nálam.
Keresztanyu így fogadott: - Nahát micsoda legény lettem! Jaj az itteni lányoknak! (Ja! Ha tudnák. - gondoltam.)
Keresztapu: - Már lassan borotválkoznod kell, mert bokáig ér a bajuszod. Na majd megtanítalak.
Így is lett. Petinek és nekem egyszerre mutatta meg, hogy kell borotválkozni. Nagyon büszkék voltunk, ahogy illatoztunk (vagy inkább bűzlöttünk) az arcszesztől.
Az ősök nem sokat zavartak, Petivel sokat csavarogtunk, fociztunk stb. Egyik nap otthon voltunk, Peti TV-t nézett én meg olvastam. Nézelődtem a könyvespolcon, amikor észrevettem egy könyvet. Már nem tudom mi volt a címe, valami a szexről. Azonnal belevetettem magam. Teljesen belefeledkeztem, amikor Keresztanyu belépett és kérdezte:
- Mit csinálsz?
- Olvasok. - Feleltem röviden, elvörösödve.
- Mit?
- Á, semmi érdekeset. - És azzal kiszaladtam. A könyvet magammal vittem, nem akartam megmutatni, este visszaraktam.
Másnap Peti egyik haverjánál voltunk. Nagy újsággal fogadott. A nagybátyától kapott egy pornó újságot. Persze rávetettük magunkat. Nagyon izgalmas volt. Tele volt szuper csajokkal. Nagy didik, meg sok punci. Egyikünk sem látott még ilyet. Kielemeztük, hogy mi micsoda.
Aztán lapoztunk. Egy néger pasi baszott egy fehér nőt. Sok kép volt róla minden féle pózban. A nő nagyon élvezett, arca átszellemült volt. De a pasi dákója hatalmas volt. Nagyobb mint az ismeretterjesztő könyvekben. Volt egy kép, ahol a nő bekapta, de nem bírta teljesen. A geci meg folyt mindenhol.
Nagy hatással volt rám. Azt hiszem mindegyikőnknek állt a dákó rendesen. De aztán haza jött valaki és gyorsan eldugtuk. Egész éjjel nem tudtam aludni. Először az izgalomtól. Aztán kivertem (mint rendesen), de most az újság képsorai lebegtek a szemem előtt. Aztán eszembe jutott a pasi farka. Ehhez képest az enyém pöcörő. Soha nem nő meg akkorára. Pedig a nő ezt élvezte. Ezt szeretik. Hogy lesz így nekem barátnőm? Ezekkel a gondolatokkal viaskodva elszenderegtem.
Másnap Vasárnap volt. Az egész családdal elmentünk a bányató partjára piknikezni. Fürödni ugyan nem lehetett, de főztünk, meg ilyenek. Petiék sokat szaladgáltak, tollasoztak, de nekem nem volt kedvem. Folyton a tegnap látottak jártak a fejemben.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.39 pont (189 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#16 Andreas6 2018. 01. 8. hétfő 06:47
Kitűnő kezdés. Csak a besorolást nem értem. A keresztanyával miért családi a szex?
#15 feherfabia 2016. 05. 28. szombat 10:52
Tetszett!
#14 listike 2014. 01. 29. szerda 15:10
Tetszett.
#13 A57L 2013. 08. 27. kedd 04:35
Egész jó.
#12 papi 2013. 07. 25. csütörtök 07:08
Nagyon jó, folytasd.
#11 Kaszkadör 2012. 01. 17. kedd 19:05
Rá érzett az ízére nyes
#10 sihupapa 2008. 12. 22. hétfő 21:39
jó lesz
#9 free 2008. 07. 30. szerda 15:32
jó. valóban meg esik az ilyesmi.... :)
#8 zucsa 2008. 05. 23. péntek 13:06
Nagyon szupper !!
#7 Torkos 2007. 09. 17. hétfő 12:19
Jó vagy! Hihető is és természetes is. Csak így tovább.
#6 tiborg 2007. 07. 26. csütörtök 12:31
Jol kezdodik,csak ne laposodjon el
vigyazz fiu!
#5 Süni 2007. 01. 31. szerda 19:55
Remélem jó volt az álom. Jöhet a folytatás.
#4 ati 2007. 01. 31. szerda 00:09
Nagyon jó nekapkodd el csak gyorsan irdmeg a folytatást.
#3 róka 2007. 01. 28. vasárnap 17:44
ok jo jöhet a többi de valahogy pervezebben
#2 Angelus 2007. 01. 27. szombat 21:30
Folytatást várunk!
#1 Törté-Net 2007. 01. 27. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?