A+ A-

Első homo élményem

Első szexuális élményem 13 éves koromban volt. Hogy mikor fedeztem fel, hogy mire való a fütyim és milyen jól lehet vele játszani nem emlékszem. De tudom, hogy akkor, 13 évesen már javában maszturbáltam. Amikor csak lehetett játszottam a farkammal, fogdostam csavargattam és huzigáltam a bőrét. És képzelődtem, álmodoztam.
Ezen a nyáron az unokatestvéreimnél nyaraltam. Az unokatestvéreim egy 16 éves lány, Ági és a bátyja, Sanyi, aki 18 éves volt.
Egy napon benyitottam Ági szobájába és ott találtam bugyiban és melltartóban állt a tükör előtt és fésülködött. Valami bocsánat félét nyögtem és gyorsan bezártam az ajtót. Nagyon felizgultam a látványtól. Kimentem a WC - be és kivertem a fütyim.
Ettől fogva lesni kezdtem Ágit. Másnap a kulcslyukon át lestem miközben öltözködött. Pont a kulcslyuk előtt állt meg bugyiban és így most nem is láttam belőle mást, csak a popsiján feszülő fehér bugyit. Előre hajolt valamiért és éppen a szemem előtt domborodott ki a szép kerek popsi és a bugyija kicsit bevágott a fenekébe. gyönyörű, izgató látvány volt! Rohantam a WC - be és pár pillanat alatt elélveztem. Aznap este elég volt a szép lánypopsin feszülő bugyira gondolni és már állt is a farkam.
A következő napon nem sikerült meglesnem. Őrülten vágytam rá, hogy megint láthassam.
Közben egyedül maradtam a házban, hát bementem az Ági szobájába és a szekrényből kivettem egy bugyit. Megszagoltam, nézegettem, és nem is tudom hogy, de azon vettem észre magam, hogy a tükör előtt próbálom fel a bugyikat.
A farkam már állt, de én a lábam között hátra tettem és így próbálgattam fel sorban a bugyikat. Forogtam a tükör előtt, simogattam magam. Aztán felvettem egy melltartót is és kitömtem két bugyival. Teljesen szokatlan, új érzés volt számomra. A melltartó szorította a testem és felizgatott. A farkam most előre tettem, a bugyi rászorította a hasamra. Így nézegettem magam a tükörben, hogy milyen szép lány lennék. A bugyin keresztül simogattam magam és nagyon felizgultam ettől az új érzéstől és a látványtól.
Ekkor kinyílt az ajtó és belépett Sanyi. Megijedtem, összegörnyedtem és megpróbáltam kiszaladni mellette. De elkapott, megszorította a karom és végig nézett rajtam. Szó nélkül bezárta az ajtót és felvett az asztalról egy hosszú műanyag vonalzót.
- Gyere ide! - mondta és megrázott. Leült az ágy szélére és a térdére fektetett.
Meg sem tudtam szólalni, csak feküdtem és vártam mi lesz. Felhúzta a bugyit, hogy feszüljön a popsimon és ráütött a vonalzóval.
- Ne! - visítottam.
- Hallgass te kis ringyó! Te kurva! - kiáltotta és verte a popómat a vonalzóval.
Sírtam és nyöszörögtem. Ő meg ilyeneket mondott miközben vert:
- nesze te szopós kurva, nesze te szuka! mindjárt lehúzom a bugyid és megnézem a büdös pinád! Hallgass, mert betömöm a szopós szádat a faszommal!
Közben a bal kezével, amivel eddig a hátam nyomta le, most alulról benyúlt a lábam közzé a bugyiba és megfogta a fütyim. Jobbal tovább verte a popsim, ballal pedig húzogatta a farkam. Már majdnem elélveztem, amikor abbahagyta a verést és felállított.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.88 pont (43 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 Nine 2007. 05. 28. hétfő 21:43
A fenekelés nagyon jó!
#3 Fiffty 2006. 05. 16. kedd 13:45
Viszont van, aki tényleg felizgul, ha a fenekére vernek... uáááh, már áll is a faszom!
#2 Tribute 2002. 10. 10. csütörtök 16:38
Vicces... 3 pont
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?