A+ A-

Paola és a póker 1. rész

Írta: kotori
Fordította: Pavlov (pavlov.urasag@gmail.com)
Az itt leírtakat otthoni kipróbálásra egyáltalán nem javasoljuk, de ha mégis megtennéd, dobj róla egy e-mail-t... :>
2011. szeptember
Csendes délutánom volt az irodában. Az utolsó megbeszélésem elmaradt, a főnökeim konferencián voltak. Semmi sem történt, és bár végezhettem volna némi papírmunkát, eléggé ki voltam fáradva. Úgy döntöttem, inkább bejövök korábban a jövő héten. Nem gondoltam, hogy a barátnőm, Paola otthon lesz, úgyhogy amikor kinyitottam lakásom ajtaját, meglepetten hallottam a tévét. Gondoltam, meglepem, de amikor a szobába kukkantottam, ő lepett meg engem.
A tévében pornó ment; egy csinos, fiatal lány szájában táncolt egy fasz; néhány pillanat múlva a pasi kihúzta, és szép adag spermát engedett a lány arcára. Paola nem tudta, hogy mögötte állok, úgyhogy teljesen beleélte magát, úgy nyögött és sóhajtozott. A tévé már másik jelenetet mutatott; megint egy szexi kis ribanc száját pakolta egy hatalmas fasz. A jelenet végén megint a színésznő szájára került a nagy adag sperma. Paola megint felnyögött, és valami csattogó hangot is hallottam. Lejjebb pillantottam: a barátnőm vidáman ujjazta magát. Elegáns kosztümszoknyája felcsúszott a derekára, a tangája pedig le volt tolva egészen a térdéig. Legszívesebben ott helyben szétkúrtam volna, de teljesen elnyűgözött ez a látvány, úgyhogy az erekcióm dacára csöndesen figyeltem.
Paola mindig is szenvedélyes faszszopó volt. Bár nagymenő céges ügyvédként dolgozott, az ágyban kifejezetten szerette, ha uralkodnak rajta. Ki tudja, lehet, hogy éppen azért, mert a "kinti" világban olyan erős és domináns fellépésű volt, jólesett neki otthon a szenvedély tárgyává válnia. Ami nekem tökéletes is volt; a szexuális életünket én irányítottam, és ő örömmel elégített ki engem. Nem mintha ő nem vette volna ki a részét az élvezetekből: általában sorozatban élvezett el.
A tévében újabb jelenet kezdődött, hasonló volt az előzőekhez, de ezúttal amikor a lány megkapta az arcára az adagját, megfordult, és már jött is a második farok, aztán a harmadik. Paola egyre szaporábban vette a levegőt, egyre mélyebbeket nyögött. Benyúlt a táskájába, és kivett egy nagy, natúr falloszra hasonlító dildót, egy kicsit simogatta magát, aztán feltolta magának a műfaszt. Azt hittem, szét fogja vele kúrni magát, de amikor már jó nedves volt, kihúzta, és szopogatni kezdte. A tévében a lány éppen a harmadik adagot kapta az arcára, aztán a negyediket, és Paola feszülten figyelte, miközben a száját dugta a dildóval, és a csiklóját simogatta.
Csöndesen levettem a zakómat és a nyakkendőmet, kigomboltam az ingemet, kibújtam a cipőmből. Így, a nadrágomban kerültem meg a díványt. Paola megijedt, ösztönösen el akarta takarni magát, de megparancsoltam neki, hogy folytassa, és letérdeltem a lábai közé. Belenyaltam csöpögő puncijába. Teljesen nedves volt, nedvei végigfolytak a számon és az államon. Miközben nyelvemmel lüktető csiklóját kényeztettem, ujjaimmal a mellbimbóit csippentettem össze, amitől nyögései elmélyültek, csípője az arcomnak feszült. Feljebb nyúltam és megfogtam a kezét, rászorítottam a műfaszra, és a szájába nyomtam. Paola felnyögött, és még erősebben tolta a pináját az arcomra.
Addig izgattam a csiklóját, amíg készen nem állt az élvezésre. Egész teste megremegett, kis puncikája vadul lüktetett a nyelvem körül. Mielőtt észbe kaptam volna, háta megfeszült, és vinnyogva elélvezett. Kihúztam a szájából a műfaszt, mélyen a puncijába nyomtam, aztán tovább szoptam nedves csiklóját. Közben ráparancsoltam, hogy mondja el, mi megy a tévében.
- Egy lány térden állva szopja egy hatalmas néger farkát. A néger a lány hajába markol, a csaj vörös hajú és szeplős, a pasi a hajánál fogva húzza a fejét az ágyékára. Megkúrja a száját, és most... - nyögött fel Paula - ...most jó nagyot élvez a lány arcára, beteríti a száját és a szemét, belemegy a hajába is...
- Másik jelenet: a lány még csak most vetkőzik le, nagyon szexi, lassan mutatja a mellét, épp olyan kicsi, mint az enyém. Rövid, iskoláslányos szoknyája van, alatta pedig nincs semmi. A punciajkai duzzadtak, most egy férfikéz megy a lábai közé. Nahát... - halkul el a csajom egy pillanatra - ... a lány seggét kezdi el ujjazni. A lány most letérdel, kezébe fogja a pasi faszát, körbenyalja a makkot, biztos megízleli az előnedvet.
Paola hevesen tologatta csípőjét a dildónak és a nyelvemnek. Hangja monoton volt, minden egyes jelenetet leírt nekem, hogyan tört elő a sperma és hogyan árasztotta el a fiatal pornószínésznő száját.
- Most egy ázsiai nő jön... ez egy igazi bukkake jelenet. A bugyija rajta maradt, de a melltartóját levette, letérdelt, és egy ezüsttálcát tart az álla alá. Tucatnyi pasi áll körülötte gatyában, most előveszik a farkukat, és verik előtte. Most élvez rá az első, a geci lassan lecsorog a nő arcán. Jön a következő, az is a nő arcára élvez, csorog le rajta a sok anyag. Még egy pasi ráélvez, ez már nem olyan erős, most még egy... ez már egy nagy adag, a lány ajkáról a tálcára csorog. Most alulról mutatnak mindent. Ez igen, még több tucat pasi jön; mind rá fognak élvezni a csajra... Basszus...
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.35 pont (34 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 Pavlov 2018. 07. 13. péntek 10:20
Köszi! Ajánlom új, ingyenes könyvem is: https://www.smashwords.com/books/view/876170
#10 berher 2018. 07. 6. péntek 20:58
szokás szerint jó ez is!
#9 Pavlov 2016. 11. 1. kedd 15:52
Köszönöm!
#8 sipospista 2016. 10. 29. szombat 20:08
Szuperjooo
#7 cscsu50 2016. 04. 17. vasárnap 11:24
kezdetnek jó
#6 A57L 2014. 01. 4. szombat 04:40
Nem rossz.
#5 Pavlov 2011. 09. 20. kedd 20:34
A folytatásban lesz majd a pókerparti, így már világos lesz a cím.
#4 jeeeha 2011. 09. 20. kedd 17:35
Poker? vagy esetleg majd a folytatasba?Jokis tortenet.
#3 Pavlov 2011. 09. 20. kedd 15:29
Van bizony smile
#2 gyuri0926 2011. 09. 20. kedd 07:37
Van ilyen
#1 Törté-Net 2011. 09. 20. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?