A+ A-

Mesélj valami izgatót! 2. rész

Fordítás Brodosis nyomán
Wanda hívott pár nap múlva. Azt mondta, csak üdvözölni akar, de a beszélgetés nemsokára a múltkori telefonunkra terelődött. "Ide figyelj," kezdte, "nem vagyok benne biztos, mit gondolsz a legutóbbi beszélgetésünkről... csak szeretném tudni, hogy nagyon kiakadtál-e, vagy ilyesmi..."
Hmm... "Elég vad volt... úgy értem, de tényleg nem érzem úgy, mintha bármi... rossz történt volna... te igen?" Egy kicsit bizonytalan voltam. "Azt hiszem..., ez nem olyan... érted, mire gondolok..." Viszonyítás kérdése, de nem tudtam, mit érez Wanda, és nem akartam, hogy mérges legyen emiatt.
"Igen, én is így gondolom. Csak beszélgettünk, ami nem bánt senkit; és... közben kényeztettük magunkat, gondolom, nem mi vagyunk az egyetlenek... csak nem akarom, hogy valami könnyű lotyónak tarts, vagy ilyesmi."
"Soha nem gondolnék ilyet, Wandus!"
"Rendben." Úgy látszik, ő is túltette magát a dolgon. Micsoda megkönnyebbülés! Alig reméltem, hogy eddigi meghitt viszonyunk változatlan maradhat az eset után is. Egyszerűen úgy döntöttünk, hogy az ügyet rendben levőnek minősítjük.
Dumáltunk még egy kicsit. Pár perc múlva mintha Wanda hangja egy kicsit... megremegett volna.
"Azon gondolkozom... nem tudom hogy kezdjem, Walt... csak... mit szólnál ahhoz, ha megkérnélek, mesélj valami... izgató történetet?" Az utolsó két szó után, melyeket alig értettem, kacarászást hallottam. "Tudod, mint amilyennel a múltkor szórakoztattalak!" Szentséges... ez azt szeretné, hogy újra közösen masztizzunk!
Megdobbant a ketyegőm, de a farkam is jelzett a gatyámban.
"Persze... de... például miről?"
"Például Mari és te... biztosan voltatok együtt..." Mari volt az, akivel tavaly lógtam. Hát Wanda nem sokat cicózik... "Mi volt a legzűrösebb hely, ahol csináltátok?" kérdezte.
Belegondoltam. "Ez könnyű. Azt hiszem Táboriék buliján, múlt októberben."
"Rendben. Mesélj erről." Apám..., teljesen beindult! Elképzeltem őt az ágyon, a pizsamájában heverve, ahogy a sztorim figyeli.
"Tehát. Tudod, hogy odavoltunk egymásért akkoriban..."
"Ja." Az igazat megvallva, Wanda sose csípte Marit; csak kis kurvának hívta, és ennek volt is némi alapja...
"Egész éjjel együtt voltunk; ittunk is, és... egyszer, mikor a fürdőbe indultam, Mari velem tartott. Miután végeztem..., ő kalóznak volt öltözve: fekete szoknya, magas lakkcsizma..."
"Emlékszem..."
Én is emlékeztem, és ez sokat javított a farkam szilárdságán... Wanda lélegzetét visszatartva várta a folytatást. Nemsokára olyan voltam, mint a pöröly. "Szóval... ahogy kiráztam az utolsó cseppeket, felhúzta a szoknyáját..., úgy értem nemcsak felemelte, hanem felhúzta egészen a derekáig... és nem volt alatta semmi."
"Megmutatta neked... a punciját?"
Hűha. "Igen. Azt mondta "Csináljuk Walt, most akarom!" de én túlságosan féltem, hogy benyit valaki; odaléptem, és inkább elkezdtem tapizni."
"Tapizni? Pontosan hogyan?" Wanda kezdett belejönni.
"Úgy értem, a kezem a puncijára tettem, és... ujjaztam kicsit, míg ölelgettük egymást. Mondtam neki, hogy szerintem a dugást halaszuk későbbre, mikor már nála leszünk, de lenyúlt a puncijához, széthúzta, és én tudtam, mit akar."
"Mit Walter? MIT akart?"
"Azt akarta, hogy nyaljam ki őt. Hát megtettem. Elkezdtem..."
"Nedves volt?" kérdezte Wanda elfúló hangon.
"Hát igen. Nagyon nedves volt! Egyébként is baromi fickós volt. Szóval elkezdtem..."
"Szőrös volt neki?"
"Hát olyan átlagos... azt hiszem... Szóval elkezdtem nyalogatni, aztán mindent bele, hogy minél hamarabb elélvezzen. Pár perc múlva, mikor már erősen nyögdécselt, valaki kopogott az ajtón! Erre még keményebben élvezett, mint addig valaha, gondolom az ijedtségtől is. Később elmesélte, mennyire erős volt akkor az orgazmusa. Azt hiszem, imádta a tudatot, hogy rajtakaphatják közben." Hallottam Wanda légzését. Zihálva, gyorsan vette a levegőt.
"MEGBASZTAD őt utána?" Anyám, már tökre beindult a csaj! Mielőtt folytattam volna, lekínlódtam a farmerem.
"Hát, nem egészen. Egy félórával később neki kellett kimenni, így újra bent találtuk magunkat a füriben. A WC-n ülve, pisilés közben kivette a farkam, és..."
"Leszopott, miközben pisilt? Óóó... Walter..." Wanda most már teljesen odáig volt. Elképzeltem őt, ahogy vadul dörzsöli pinácskáját a bugyin keresztül...
"Igen... aztán mikor befejezte a pisilést, lenyúlt, és elkezdte ujjazni magát..."
Wanda hangosan félbeszakított. "éppen úgy, mint most én is magam! Óóóó... Walter... mondd tovább... el fogok élvezni... mmmmm..."
"Az már biztos" - gondoltam. "Szóval ült a WC-n, szopta a kemény farkam, a pisitől még nedves puncijával játszott... annyira vad volt!"
Letoltam az alsóm, és én is rákezdtem a farokverésre, mit sem törődve a hangos zihálásommal.
"Mmmm... igen... folytatod...?
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.73 pont (92 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 A57L 2016. 10. 24. hétfő 04:29
Nekem furcsa a fogalmazás.
#8 deajk2008 2016. 09. 17. szombat 08:27
jobb mint az előző szerintem is és folytasd... 10p
#7 Shavo 2011. 09. 24. szombat 23:06
Jobb, mint az első rész.
#6 Teknősbika 2011. 08. 9. kedd 14:00
folytatás?
#5 gyuri0926 2011. 08. 8. hétfő 09:40
Hát .............................................
#4 Törté-Net 2011. 08. 8. hétfő 00:35
Javítva, itt a második rész. smile
#3 Bob__ 2011. 08. 8. hétfő 00:15
http://www.torte-net.hu/tortenet/5998-Meselj-valami-izgatot-1-- resz
#2 Bob__ 2011. 08. 8. hétfő 00:14
NEm volt ez már a múlt hét végén???? smile
#1 Törté-Net 2011. 08. 8. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?