A+ A-

Mesélj valami izgatót! 4. rész

Fordítás Brodosis nyomán
Sokszor elképzeltem a jelenetet, de most mégsem hittem a szememnek. Wanda megdöbbent arckifejezéssel ült egy fotelben, egyik lábát átvetve a karfán, a bugyija félrecsúszva. Az ujjaival széthúzott puncijának rózsaszínű kis ajkai nedvesen csillogtak. Egy kis ezüst színű vibrit tartott a másik kezében, hegyét a csiklójára irányítva. A farkam képei szétterítve hevertek mellette egy kis asztalkán. Rám meredt, mint a szarvas a fénykévében. Mindketten visszafojtottuk a lélegzetünket. Csak a vibrátor zümmögése hallatszott a hirtelen beállt csendben. A sokk kiült az arcára, ami a másodperc törtrésze alatt tűzpirossá változott. Aztán elszakítva tekintetét az enyémtől, a meredt farkamra nézett, a meztelen testemre, majd vissza rám, és nagy levegőt véve rám kiáltott: 'Kifelé!! A rohadt életbe, azonnal tűnj innen!' A lábait összerántotta; a vibri a földre pottyant, ahol tovább zümmögött. Sebtében magára rántotta az ágytakarót, és tovább üvöltözött. 'Mi az isten... Húzz már ki innen, Walt, Jézusom!' Az éjjeliszekrényről felkapott egy magazint, és felém dobta. A mozdulat a földre söpörte az átküldött képeket. Felugrott a fotelből, és felém rohant, hogy rám csapja az ajtót. Nem mozdultam, csak tartottam az ajtót, ahogy beléptem. Hagyta az ajtó ráncigálását, és öklével ütni kezdte a mellem, taszigált kifelé, hangosan szórva rám az átkait. A mobilom a földre esett. Egy fejjel magasabb, jóval erősebb lévén, megragadtam a csuklóját, és eltartottam a testét magamtól.
Ahogyan a szorításomból szabadulni próbált, a takaró lejjebb csúszott. Egy átlátszó melltartót és csipkés bugyit viselt. Feldúlva nézett rám, könnyekkel a szemében; még sose láttam ilyennek. Most aztán csattanós választ kaptam a magamban feltett kérdésekre! Csapkodott volna, de én csak tartottam erősen. 'Wanda! Nyugi! Wanda, állj le!' Tovább küzdött, és rúgni próbált; lecsúszott a takaróra, térdre esett előttem. A csuklójánál fogva tartottam, ahogy tovább szipogott a földre horgasztva a fejét.
Micsoda állat voltam. Becsapva és kiábrándultnak éreztem magam. 'Szóval csak duma volt az egész, Wanda? Mi?' Majdnem üvöltöttem; visszautasítására csak jobban felgerjedt a dühöm, no meg méretes farkam, ami most a feje felett himbálózott. 'Ki vele! Az igazságot akarom végre! Mindent elhittem neked! Ha nem gondoltad komolyan, csak egy kis farokemelintő vagy! Egy nyavalyás faszpecker! Az vagy, Wanda? Igen? Tessék, itt van! Itt a nagy fasz, amiről egész héten álmodtál! Nézz rá legalább, te kis kurva!!' Őrülten dühöngtem.
Wanda lassan felemelte a fejét. Egyenesen az álló rudamra nézett. Éreztem rajta a lélegzetét. 'Nem igaz, Walt... hé, ez fáj!' Megpróbálta kicsavarni kezét, de én szorosan tartottam. Wanda szája csak centikre volt a mérgesen pulzáló farkamtól. Kitágult szemmel meredt rá, hogyan mozog magától.
A düh teljesen hatalmába kerített. 'Ma móresre kell tanítsalak, Wanda.' Csodálkozva nézett rám. 'Ma megfizetsz azért, mert egy férfit... a bátyádat az orránál...' Wanda visszanézett az erekciómra; hirtelen kiszállt karjából az erő. 'Meg kellene...' Tovább formálgattam a dühös szavakat, míg Wanda végleg lecsuklott a lábamhoz.
Még mindig a farkam bámulva így szólt: 'Ne haragudj, Walt. Nem gondoltam, hogy ez lesz belőle. Nem tudtam... úgy értem, a telefonban olyan könnyű volt; könnyű volt elfelejteni, hogy a bátyám vagy; nem akartam tudni erről, azt képzeltem, valaki mással beszélek...'
Láttam rajta, hogy hazudik. 'Nekem úgy tűnt, pont ez izgat fel annyira, Wanda. Az, hogy "annyira rosszak vagyunk...", meg hogy ez "olyan disznó...". Nem így van? De magadnak se mered bevallani.'
Szemét lehunyva ingatta a fejét. Mintha győzködné magát is, hogy nincs igazam. 'NEM! Csak túllőttem a célon, ennyi az egész. Kérlek, engedj felkelnem Walter. Én csak...'
'Csókold meg.'
'Mi? Walter...' Wanda hangjában csodálkozás volt, de nem tűnt meglepettnek.
'Hallottad. Csókold meg.' Feljebb húztam a csuklójánál fogva; felnyögött a fájdalomtól, de a farkam bámulta elgondolkozva... aztán mélyen a szemembe nézett.
Előredőltem, az arcához nyomva a farkam. Elfordította a fejét, hogy az ajkai teljes hosszában végigsúrolták a faszom. A hátam mögé kulcsoltam a karját. 'Szopjad, Wandus, szopjad szépen. Ez az, amit annyira kívántál.' Újra a szájához húztam, az ajkához nyomva.
'Ahhh... nem... hhhh... Walt, ezt nem szabad... ugye nem szabadna?' Behunyta a szemét, élvezte, hogy a puha bőr az arcához simul. Kinyitotta a száját. Izgatott pupillája kitágult, ahogy rám nézett. 'Ugye rosszak vagyunk, Walt?' Aztán letekintett, és megadóan bekormányozta nagyra nyitott szájába kemény farkam csupasz fejét. Lám, az erőszakos fellépés eléri a célját. Úgy döntöttem, teljesen betöröm.
'Mit bánom én, Wanda. Csak nyald erősen. Pont úgy, ahogy ígérted. Szopogasd a kibaszott farkam.' Wanda még jobban nekiveselkedett, és forró nyelvével engedelmesen szopogatta a szájába meredő bránert.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 9.02 pont (89 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 Bizse42
2019. 02. 22. péntek 21:51
Véleményem szerint, aki nem önszántából adja át magát, az NEMI ERŐSZAK! Legyen a testvér vagy akárki is a partner.


Ezért nem tudtam a csúcsra érni. Az alapötlet nagyon jó és folytatásra érdemes, de 2012 már rég volt.... Válaszolok rá!
#9 Andreas6
2019. 02. 22. péntek 16:00
Ez tényleg jó volt. Az előző részek felejtősek voltak... Válaszolok rá!
#8 zoltan611230
2018. 09. 14. péntek 08:30
Nagyon jó. Válaszolok rá!
#7 deajk2008
2016. 09. 17. szombat 08:23
izgató lett folytasd... 10p Válaszolok rá!
#6 vakon53
2015. 12. 7. hétfő 20:17
Szuper volt várjuk a feleségemmel a folytatást 10pont Válaszolok rá!
#5 genius33
2012. 02. 5. vasárnap 08:02
Kérek én is folytatést!!! smile Válaszolok rá!
#4 tomjoe
2012. 01. 30. hétfő 15:05
egyet értek Válaszolok rá!
#3 czellerarpad
2012. 01. 30. hétfő 09:33
Sok az ismétlés, ez is volt már. Inkább a sok félbeszakadt történetet kéne folytatni. Válaszolok rá!
#2 Kaszkadör
2012. 01. 30. hétfő 07:49
Szuper volt várom a folytatást 10pont nyes Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2012. 01. 30. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!