A+ A-

Egy pár párkapcsolatai 2. rész

Az első részt azzal fejeztem be, hogy kivonultunk a konyhába. Természetesen mind nagyon szomjasak voltunk és rácsaptunk az üdítőkre. A Frissítők elfogyasztása után elvonultunk a fürdőszobába lezuhanyozni, aztán ismét a konyha. Nóri előszedte a hűtőből az előre elkészített frissensültet, salátákat és a sütit. Nekiláttunk a falatozásnak, közben Jánossal beszélgettünk, na meg a lányokat értékeltük, melyik milyen ügyes a szexben.
Egyszer csak azon kapjuk magunkat, hogy a lányok eltűntek, csendben hallgatóztunk és a háló felöl halk, kéjes nyöszörgést halottunk. Csendben a háló ajtajához osontunk, benyitottuk annyira hogy, mindketten belássunk. A két lány a francia ágyon, feleségem Nóri hanyatt fekszik lábai széttárva és térdben megemelve, Heni, a lába között hason fekve nejem csiklóját szívogatja, nyalogatja. Közben kezeivel előrenyúlva a nagy melleit markolássza, Nóri lehunyt szemekkel nyögdécsel egyre szaporábban. Aztán kezeivel megfogja Heni fejét, a puncijához szorítja és csípőjével vadul kőrözni kezd annak száján. Heni sem rest, nyelvét nyáltól és punci létől lucskos hüvelyébe nyomja amilyen mélyen csak tudja. Ekkor Nóri teste hirtelen megfeszül, majd remegni kezd, közben hörögve a fejét dobálja aztán, egyszer csak elernyed a teste, kezeivel a hajába túr. Aztán felnéz és a közben mellette fekvő, őt simogató Henit magához húzza, átöleli és forrón szájon csókolja. Egy ideig így maradnak, vadul csókolózva, aztán Nóri hirtelen átfordítja Henit, hogy az kerül alulra. Nejem lejjebb csúszik és bekapja Heni ágaskodó mellbimbóját, nyelvével köröz rajt, miközben vadul szívja, ettől hallani Heni is lázba jön, szemeit lecsukva nyöszörög. Közben Nóri bal kezével lenyúl a lába közé és meg keresi ágaskodó csiklóját, aztán punci létől nedves ujjával körözni kezd rajt.
Ettől Heni egyre hangosabban nyögdécsel és kezeivel társa fejét simogatja, Nóri, hallva fokozódó izgalmát, két ujjával nedvektől síkos punci vágatába csúszik, majd a hüvelyébe nyúlva elkezdi azt tágítani. Mikor érzi hogy már elég tág, lejjebb csúszik Heni lába mellé, jobb kezével oldalra nyúlva megkeresi az odakészített tubust. Bal keze ujjait is kihúzza Heni tág puncijából, letekeri a kupakot és síkosítót ken a jobb kezére, majd Heni punci vágatába is egy nagy adagot, amitől Heni halkan sikkant egyet. Nóri jobb keze ujjait kinyújtva egymás mellé teszi, hogy csúcsban végződjenek, majd hüvelyéhez teszi és lassan jobbra balra forgatva nyomja befelé. Mikor kezének bütykeihez ér, Heni megmarkolja a lepedőt és felnyög, - laaassan eez fáj. Nóri lassabban nyomja és bal keze ujjával csiklóját morzsolgatja finoman. - ÍÍÍgy Jóó, nyögi Heni. Aztán hirtelen felszisszen, mikor becsúszik Nóri egész keze feje a hüvelyébe, majd lassan kihúzza, ökölbe szorítja, nyom rá még síkosítót, majd újból a bejárathoz illeszti és nyomni kezdi befelé. Heni erősen megkapaszkodik a lepedőben és visít kínjában, de társnője nem kíméli, aztán hirtelen becsusszan a kézfeje,
Nóri a szájával puncijához hajol és sima szeméremdombjára csókot lehel, Heni lenyúl kezével és bíztatásul megsimogatja Nóri fejét. Ő érezve a bíztatást elkezdi mozgatni hüvelyében az öklét, Henin újra úrrá lesz az izgalom, egyre hevesebben liheg,
- nyomjaaad drááága...... lööökd erőőősen.
Nóri szót fogadva erősen öklözi társát, mi is halljuk Heni lucskos puncijának cuppogását. Ekkor megszólal Heni
-nééégykéézlááb aaakarom.... dee neee vedd kiii.
Nóri feltérdel a lábaihoz, közben Heni felhúzza lábait és átfordulva társa kezén, négykézláb áll. Nóri mögé térdel és síkos hüvelyét vadul öklözni kezdi, ettől a kéjtől Heni egyre erősebben nyöszörög - jaaajj dee jóóó.... nyooomd.. lööökd, nyöszörgi, aztán erősen keverni kezd csípőjével Nóri csuklóján. Aztán már visít a kéjtől és egyre hevesebben rázza csípőjét, Nórit is elkapja a hév nyögve, lihegve, egyre vadabbul öklöz és hátulról látni a punci szőre csöpög a létől, ő is élvezi nagyon, nem mondom mi is keményen markoljuk farkunkat. Ekkor hirtelen lök kettőt - hármat Nóri öklén, majd fejét felkapva, tátott szájjal hörögve megmerevedik, aztán elernyedve elhasal az ágyon.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.69 pont (35 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 papi 2015. 02. 14. szombat 08:18
Tetszik, érdemes lenne folytatni.
#2 listike 2014. 05. 10. szombat 09:23
Jó volt, de folytathattad volna.
#1 Törté-Net 2011. 07. 5. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?