A+ A-

Az Egyenruha

1997 szeptemberében vonultam be. A kiképzés 3 hónapja alatt nélkülöznöm kellett minden nemi kapcsolatot. A kiképzés után azonban útlevélkezelő lettem. Az osztrák határra kerültem, ami sok mindent lehetővé tett. Rengeteg dolgot "kaptunk" az utazóktól. Evéssel, ivással így nem volt gondunk. A kapott ajándékok pedig a faluban beválthatók voltak, mindenfélére. Tehát nagyon jó dolgunk volt. A ritka hazautazási lehetőség azonban rányomta bélyegét a hangulatunkra.
Hiába, nő nélkül nem élet az élet. A faluban csak olyan kurvák voltak, akiktől még gumival is irtózott az ember. Ezeket az alkalmakat nemes egyszerűséggel csak ürítésnek neveztük.
Ezzel mindent ki is fejeztem.
Szeptember vége felé a kilépő forgalmat kezeltem, amikor egy busz érkezett. Este 7 óra volt, a váltásom 8 kor volt esedékes, de mindig késtek. Már elég fáradt voltam, kedvem sem volt semmihez, hát még ehhez a buszhoz. Azt azonban mégse mertem megreszkírozni, hogy otthagyjam a sorompó előtt, hátha kijön a váltással a "főnök" is. Tehát jöhet a busz!
A busz osztrák volt, a rajt utazok is. A sötétedéstől már nehezen lehetett látni rajta, így amikor felszálltam, kértem a sofőrt, hogy kapcsolja fel a villanyt. Azt válaszolta, nem lehet, meg jobb ha alszanak, mert az útleveleket ő kikészítette ide előre, és mivel bortúrán voltak, inkább csak aludjanak tovább.
Mérges lettem, mert azt tanultam én diktálok a határon, és nem a sofőr!
Azért fogtam a passzusokat, és mindegyiket átnéztem. Megdöbbenéssel tapasztaltam, hogy mindenki nő a buszon. A sofőr miután bemutatta a saját útlevelét leszállt, és indult a shop - ba bevásárolni. Egyedül maradtam 20 nővel a buszon. A papírok szerint átlag 28 és 35 év között voltak. Elhatároztam, hogy mégis végigsétálok a buszon. A lámpakapcsolót nem találtam meg a műszerfalon, így a sötétben indultam el.
A gyenge fényben igencsak tetszetős arcok tűntek elém. A busz közepe felé jártam, amikor egy álmos hang megkérdezte, hogy megérkeztek - e? Mondtam hogy nem, ez még csak a határ, és én határőr vagyok!
Erre többen szedelődzködtek, és leszálltak indulva a sofőr után a shop - ba. Sétáltam tovább, egészen a busz hátsó soráig. Igaz hogy az utolsó négy sorban már nem láttam senkit ülni, de hát ha már ott voltam, megnézem nem bújt - e el valaki hátra. Közben lassan mindenki leszállt.
Ahogy a hátsó sorhoz értem, észleltem, hogy valaki fekszik az üléseken keresztbe. Odahajoltam, és egy csodálatos nőt láttam. Ahogy az oldalán feküdt, a kibomlott ingéből elővillantak dús keblei. Szoknyája felcsúszott, és egy csodálatos szexis harisnyatartó villant ki alóla. Azonnal merevedésem lett. Az amúgy is szűk egyenruhanadrág fájdalmasan vágta az ágaskodó farkamat! Nem bírtam levenni a szemem róla. Ekkor valaki hátulról hozzám simult, átölelt, és azt súgta németül a fülembe: "akarod őt? Én meg téged!" éreztem jobb kezét a farkamon, nyelvét a fülemben, balkezével az ingem alatt a mellbimbómat karmolta körmével, előttem pedig egy gyönyörű nő, alig elrejtve előlem legintimebb testrészeit.
Éreztem nem bírok ellenállni neki. Hagytam, hogy kibontsa a nadrágom, hogy elővegye a farkam, és lassan simogassa. Alig simította azonban végig, máris elélveztem, (hiába a nélkülözés megtette a hatását) beterítve gazdagon az előttem fekvő nőt egészen az arcáig. Az utolsó cseppek a csupasz combjára cseppentek. Ettől, vagy az arcára is jutó permettől ébredt - e föl nem tudom, de szinte azonnal megértette a helyzetet. Azt hittem sikítani fog, és sohasem fogok kijönni a börtönből. Ezért biztosan becsuknak, gondoltam. Tévedtem. Felült megdörzsölte a szemét, majd azt mondta " éppen ezt álmodtam. Ez kell nekem!" Feljebb húzta a szoknyáját, ás kiderült, hogy nincs is rajta bugyi. Térdre estem, és a még ágaskodó farkamat azonnal belemélyesztettem. A mögöttem álló nő átemelte rajtam a lábát fellépett az ülésre, és azt mondta a másiknak: " nyaljál ki!". Ahogy a sötétben nyomtam a farkamat a punciba, hallottam ahogy a nő a másik punciját lefetyeli. Az első gyors élvezés miatt jobban bírtam. Igyekeztem minél jobban kiélvezni minden pillanatot, habár tudatalattim sikította, hogy mindjárt itt a váltásom, és nem szabadna itt lennem. A nő aki felettünk állt egyszer csak azt mondta: "Bele ne merj élvezni! Én akarom lenyelni minden csöppjét!" A helyzet rettenetesen izgató volt. Éreztem közel a vég! Hörögtem, és mondtam nekik, azonnal spriccelek! Mindketten elém ültek szinte egy pillanat alatt és hajoltak a makkomra úgy hogy a szájuk összeért ahogy bekapták. Azonnal élveztem. Minden cseppjét nyelték! Ahogy csillapodtam, hol egyikük, másikuk tövig "benyelte", amíg a másik a golyóimat nyalta. Ekkor láttam meg a beérkező váltás kocsiját. Éppen a sorompót emelték neki. Magamra kaptam a ruhámat, megigazítottam, ahogy tudtam, és két nő kíséretében leszálltam a buszról. A kivilágított területen ért a meglepetés. Hiszen ezek ikrek! Úgy hasonlítottak egymásra mint két tojás! Mivel a parancsnok is megérkezett, már nem tudtunk címet cserélni.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.83 pont (59 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 papi 2015. 10. 13. kedd 09:02
Egész jó
#6 A57L 2014. 06. 7. szombat 04:50
Jó lett az írás.
#5 genius33 2013. 01. 7. hétfő 12:12
Jól megírt smile grat!
#4 zso 2003. 04. 12. szombat 19:44
nahat
#3 zso 2003. 01. 24. péntek 19:05
ez mar valami
#2 xxe 2002. 08. 14. szerda 10:25
Ha jó volt a lánnyal, miért nem folytatták a kapcsolatot?!
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?