A+ A-

Feszélyezve...

A történet (sajnos) csak fikció, a szereplők, a helyszínek nem valóságosak.

Nem is tudom, mióta foglalkoztat az a gondolat, hogy milyen lehet egy lánnyal. 18 éves vagyok, de szerintem már 17 éves koromban is néztem lányokról videókat. Természetesnek tartottam és tartom most is, hogy érdekel az erotika ezen "ága". A fiúkat szeretem és tudom, hogy nem vagyok biszex. Sose tudnék egy lánnyal járni, vagy randizgatni... na azért már az túl abszurd nekem. De mindig is szépnek találtam a női testet (akárcsak a férfit), és a kíváncsiság is hajtott. Milyen lehet? Mennyiben más?

Tudom, hogy nem belemagyarázom a hetero mivoltomat ebbe az egészbe. Ahogy feltud tüzelni egy álló farok látványa, na meg elve az, hogy csak férfiakba (hát 18 évesen talán még fiúkba) voltam szerelmes. De ez most nem az a történet, majd eljön annak az ideje is. Ez egy egyszerű, mi lenne ha... Azért remélem élvezni fogjátok!
- Dobd le magad! - mutattam az ágyra, miközben Viki belépett a szobába és körülnézett. - Na, tetszik?
- Durva lett! - pilantott körbe és elismerően hümmögött a felújított szoba látványán. - Mind a te ötleted volt?
- Uhumm, kivéve az a béna váza a sarokban - mutattam egy jól eldugott zug felé.
- Szerintem az is aranyos. - Mosolyogva odament a vázához és beletűzte a száraz virágok közé a lepkedíszt. - Így meg egyenesen zsír!
- Köszönöm - mosolyogtam én is és leraktam az asztalomra az ajándék többi részét. - Jó volt a strand, nem?
- Fenomenális... Az a rész tetszett a legjobban, mikor bevágtak a vízbe... - szusszantotta Viki, miközben hátradőlt az ágyon és megnyújtózott. A fehér díszpárnák és a pléd, amikre lefeküdt erőssen visszaadták a napon lepirult bőrének színét. Mindig is irigyeltem a természtes, napbarnított színéért, én csúnya fehér vagyok és általában rákvörös, ha égek...
- Ó, amikor lejött rólad a bikinifelső? - csípkelődtem vele. Az emlékre azonban gombóc csúszott a torkomba... Nem csak a fiúk kuncogtak a markukba akkor. Én is alaposan megnéztem Vikit, hisz én takartam el az éhes szemek elől.
- Ne is emlékeztess! Tiszta ciki volt! - kezébe temette arcát.
- Na! - melléfeküdtem. - Volt egy jó napjuk a srácoknak.
- Cöhh, nincs mit ezeken a bolhapiszkokon nézni. Szívesen hordanék akkorát, mint ami neked van - és kilesett az ujjai közül, bepillantva a dekoltázsomba.
- Szerintem szép cicijeid vannak. És ezt most nem csak úgy mondom, mint a legjobb barátnőd. A méret nem lényeg. Ha szép formás, akkor is tetszetős.
- De óó, úgy irigyellek!
- A C-s melltartómért?
- Is! De mindegy, hagyjuk. - Láttam rajta, ahogy elpirul.
- Rendben, mihez lenne kedved? Anyuék keresztanyáméknál vannak valami grillpartyn, szóval ma egész nap milyénk a ház, holnap délkörül jönnek haza. - Közben benyomtam a rádiómat és beraktam a kedvenc CD-nk.
- Mmmmm - nyújtózkodott megint és gyönyörű feszes hasa kivillant a vékony top alól. - Nincs kedved megmasszírozni?
- Őh, de - sóhajtottam és elővettem az olajat. Ő közben háttal nekem fordult és levette a fekete felsőt, kicsatolta a melltartóját és gyorsan hasrafeküdt. Miközben ráültem feszes fenekére, végigcsorgattam gyönyörű hátán az olajat, elgondolkoztam a múltkori beszélgetésünkön. A lány-lány párosításról beszéltünk, én persze említettem neki, hogy bennelennék, ő meg csak húzta a száját. Fél a következményektől, én azonban biztos vagyok magamban és az érzéseimben. Kíváncsiság és egy picike vonzalom... És már magam elé is képzeltem, ahogy nem Viki hátát, hanem gyönyörű, pici, de mégis szép, formás, melleit masszírozom gyengéden. Ahogy kezem alatt siklik a puha bőre, ő pedig sóhajtozik. Nyelvem is végigkalandozik testén, egyre lentebb és barlangjába finoman belenyal... A gondolatba is beleborzongtam és már csak arra eszméltem, hogy kezdek nedves lenni. Régen voltam már úgy együtt valakivel.
- Óóó ez nagyon jóóó - búgott alattam, mint egy kiscica. - Ez most olyan finom, pedig máskor kínozni szoktál.
- Nem szeretném, hogy a leégett bőröd most tovább nyúzzam - füllentettem. Az igazság az volt, hogy nem bírtam magammal. A kezem pedig csúszott, hol teljesen oldalt, a dereka mentén fel végig, hol a hátán, a gerince mentén, és a nyakán is elidőztem egy darabig.
- A végén még libabőrös leszek - nevetett. Ez volt a célom. De persze minden jónak vége egyszer, lemásztam róla, ő pedig megfordult. Nem tudtam eléggé hirtelen elkapni a pillantásom. Egyszerűen vonzott a testének a látványa. Mellbimbói keményen ágaskodtak, szinte hívtak, hogy érintsem meg őket. Éreztem, hogy arcomon égni kezd a bőr, végül elfordultam és megvártam, míg felöltözik. De nem vette vissza a felsőjét, csak a melltartót.
- Zavar? - kérdezte.
- Engem aztán nem. Nagyon meleg van - majd én is lekaptam a felsőm. Kicsatoltam a melltartómat is és hasravágtam magam.
- Te jössz! - vigyorogtam, de közben éreztem, hogy erőteljesen bizsereg a puncim. Ennyire megkívántam volna őt?
- Rendben. - Elhelyezkedett a fenekemen és a már beolajozott kezét a hátamra tette. Olyan kinzó lassúsággal indult útra a hátamon, hogy már úgy gondoltam, direkt hagy szenvedni és élvezi. Körmeivel is végigszántott rajtam, nem egyszer és pontosan eltalálta azokat a pontokat, amitől beindulok. Melleim megfeszültek, még úgy is, hason fekve is éreztem, hogy a bimbóim megkeményedtek az izgalom hatására. Viki pedig végighúzta az oldalamon először egy, majd két ujját, végül pedig a tenyerét. Szinte a melleimet simogatta oldalt.
- Ha ezt sokáig csinálod, benedvesedek - közöltem vele. Halkan felkuncogott és rám se hederítve folytatta tovább. - Viki, nem hazudok! - szóltam rá, amikor durvábbra vette a dolgot. Körmei erősebben karmolták a hátam és egyre többször csúszott végig az oldalamon. Úgy éreztem, tennem kell valamit. Hátrafordultam, így Viki már az ölemben ült és a két kezével a füleim mellett támaszkodott.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.97 pont (127 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 Annaahh 2016. 04. 10. vasárnap 21:33
Ezt jó volt újra olvasni! Kár, hogy csak kitaláció smile
Szerintem nagyon élethűen megírtad!
#9 papi 2015. 12. 20. vasárnap 08:17
Tetszik
#8 Annaahh 2015. 11. 10. kedd 17:20
Nagyon joóó!
#7 A57L 2014. 04. 17. csütörtök 06:18
Egész jó lett.
#6 Bikmakkocska 2013. 02. 1. péntek 23:13
Jó volt, folytatandó.
#5 szabobianka 2012. 10. 5. péntek 16:53
Nekem tetszett smile
#4 Kaszkadör 2012. 04. 21. szombat 07:40
Elég rövid volt,de tetszett smile
#3 tiborg 2012. 03. 23. péntek 05:42
Nem sok, de elmegy....
#2 Darius.Pretoryan 2011. 06. 23. csütörtök 19:24
Hú de rég adtam 10-est smile
#1 Törté-Net 2011. 06. 23. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?