A+ A-

Balázs és Niki

Még az általános iskolában volt egy nagy szerelmem. Nikinek hívták. Nagyon szerettem, de akkor még túl éretlen voltam ahhoz, hogy kezdeményezzek. Akkor még ő se volt "kifejlődve", de már így is nagyon tetszett. Na de hiába minden, én őt sosem érdekeltem, mert az egyik osztálytársamba volt belezúgva. Mikor elballagtam általánosból, nagyon sokáig rá gondoltam, hogy sosem láthatom újra, meg ilyesmik, de egy idő után belenyugodtam, és lemondtam róla.
Egy nap viszont felhívott egyik nagy haverom az általánosból, hogy jó lenne összejönni egy bulira. Na persze, hogy rögtön igent mondtam, és reménykedtem, hogy Niki is ott lesz. Egy hét múlva volt a buli. Már nagyon vártam. Mikor eljött a "NAGY NAP", mindenre gondosan készültem, annak reményében, hogy lesz valami. Este hétkor volt a buli. Mikor odaértem, már ott volt két haverom, két csaj és természetesen a házigazda. Ekkor elkezdett rajtam uralkodni a félelem, hogy hülye voltam, hogy reménykedtem. De mielőtt teljesen kétségbe estem volna, megjelent álmaim nője. Nagyon meglepődtem a látványtól. Az elmúlt 3 év alatt kész bombázó lett belőle. Gyönyörű melle és fantasztikus segge volt.
Egy szűk felső és miniszoknya volt rajta. Az első program szalonnasütés volt. Ő mellettem ült. Nagyon jó illata volt, ettől rögtön megmerevedett a dákóm. Beszédbe elegyedtünk, hogy - hogy van, hogy megy a tanulás, van e barátja. Szerencsére nem volt. Nagyon örültem a hírnek. Már kezdtünk össze melegedni. Ezután bementünk és miközben ettünk, elkezdtem vele szemezni, ő is benne volt ebben. Már nagyon gerjedtem rá. 11 körül elkezdődött az igazi buli. Zene, tánc, egy kis italozás és már tényleg nagyon kész voltam tőle. Kértem a haveromat, hogy tegyen be valami lassút. Mikor meghallottam a gyönyörű dallamot, felkértem. Ő nagy örömmel elfogadta. Mikor vége lett a számnak, a sötétben vad csókolózásba kezdtünk és mondtam neki, hogy vonuljunk vissza, és ott folytassuk, ne zavarjanak a többiek. Erre vágytam négy éve és egész este. Elmentünk egy szobába.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.18 pont (22 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 A57L 2017. 04. 14. péntek 02:20
Álmodni jó.
#3 Tommy 2003. 02. 5. szerda 22:33
... aztán felébredtem!
#2 Viki 2002. 08. 26. hétfő 22:14
kira
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?