A+ A-

Bajtársak

A kilencvenes évek elején történt, amikor katonai szolgálatomat töltöttem az ország egy kietlen részében, egy viszonylag elhagyatott, kis laktanyában, amikor nagyjából az ötvenes körüli számot vágtam le a centimről. Mint az öreg katonákat általában, úgy engem sem érdekelt az olyan hülyeség, mit a reggeli torna. Tudtam, hogy kivel kell jóban lenni, és írnok lévén velem szemben is kellő tiszteletet mutatott nemcsak a sivár kopaszok társasága, hanem a korosztályom is. Az én legjobb barátom Árpi volt, a század raktárosa. Az ébresztő előtt tíz perccel az alegység-ügyeletes felébresztett minket, mi félálomban levánszorogtunk az alagsorban lévő raktárba, magunkra zártuk az ajtót, és az előző este bekészített ágybetéteken folytattuk az alvást. A szolgálatvezető törzsőrmester szemet hunyt a dolog felett, ugyanis le volt nekünk kötelezve bizonyos eltűnt, majd megkerült lőszerek miatt.
Végül is ez nem lényeg, a történet szempontjából csupán annyi a fontos, hogy Árpi és én rengeteg időt töltöttünk együtt egy csendes, nyugodt helyen. Igazán jó barátok voltunk, mindent megbeszéltünk, amolyan fogadott testvérfélék lettünk az együtt eltöltött idők folyamán.
Vasárnap volt, a haverok nagy része eltávon, vagy kimaradáson, a többiek látogatóikat fogadták. Mi kénytelenek voltunk a laktanyában dekkolni, mert egy tiszt úgy találta, hogy a kimarcsiról nem illik ittas állapotban visszatérni, így hát két hét lafót (gyengébbek kedvéért: laktanyafogságot) erőszakolt ránk, bármennyire is tiltakoztunk. Odakinn a nyár próbálgatta az erejét, fullasztó hőség telepedett a környékre. Lenn a raktárban csend volt, és hűvös, így ott adtuk át magunkat a jól megérdemelt pihenésnek, csupán egy hányingerzöld kincstári pizsamaalsót viseltünk. Egy tiszti sofőr ismerősünk egy surranóért cserébe becsempészett nekünk egy láda sört, és néhány üveg vodkát, így kellemes mámorban szunyókáltunk. Azazhogy csak Árpi szunyókált, én a barátnőmről álmodoztam, akivel már jó ideje nem találkoztam, így hát erősen hiányzott a szex. Én hülye, halálosan szerelmes voltam, és azt hittem, hogy vár rám, de később megtudtam, hogy ő akkor már rég egy ismerősünkkel keféltette magát. De ez most nem is tartozik ide.
A szesz felpezsdítette a vérem, kedvem szerint kivertem volna a farkam, de lusta voltam felmenni a WC-re. Tehát csak képzelődtem, ábrándoztam, tervezgettem, mit fogok csinálni a barátnőmmel, ha végre kiszabadulok innen. Még csak a vetkőztetésnél tartottam, mikor Árpi felébredt. Felbontott egy újabb sört, és töltött a vodkából is.
- Igyál öregem. - mondta- Így sose fogunk berúgni.
- Rajtam ne múljon. - válaszoltam, és legurítottam a jó decinyi piát.
Árpi fájdalmas arccal nyújtózott egyet.
- Ajj, bazmeg, de elaludtam a nyakam.
- Feküdj hasra, majd én megmasszírozom.
Elkezdtem a masszázst, Árpi jólesően nyöszörgött, nekem pedig ismét eszembe jutott a barátnőm. Jócskán spicces agyam annyira elmerült az ábrándokban, hogy a masszázs inkább kezdett simogatásra hasonlítani. Álomképeimből Árpi fojtott hangja rángatott ki.
- Ezt nem kéne folytatnod!
- Mit?
- Ettől beizgulok.
- Mi a picsa bajod van?
- Nem érted te hülye, ettől feláll a faszom. - mondta ingerülten. - Hagyd abba.
Azt hittem, hogy csak marháskodik. Sokszor hülyéskedtünk egészen vad dolgokkal is, nemegyszer dobtak ki minket valahonnan, mert botrányt provokáltunk.
Gondoltam, velem most nem tol ki, nem fog egész héten azon röhögni, hogy milyen jól beugratott. Enyhén széttett lábai között előrenyúltam a farka felé. Azt hittem ugrik egyet, és egy vihogással le van rendezve a dolog. Ma sem értem, hogy történt, de ahogy alányúltam, kezem rögtön becsusszant a pizsama sliccén, és teljesen váratlanul markomban éreztem a kemény, merev faszát. Mindketten megdermedtünk. Legnagyobb csodálkozásomra nem engedtem el rögtön. Éreztem, hogy forró és nedves. És nagy, nagyon nagy, jóval nagyobb, mint az enyém. Nem is tudom mennyi idő telt el, talán csak másodpercek, talán néhány perc is. Aztán kirántottam a kezem, és elfordultam tőle. Nem szólt semmit és én is hallgattam. Megrázott a dolog. Az üvegért nyúltam, és néhány jókora korttyal próbáltam megnyugtatni felborzolt idegeimet. A vodka szétáradt a testemben, kissé lecsillapította hevesen dobogó szívemet. A csend bántó volt, de egyikőnknek sem volt kedve megtörni, inkább mindketten úgy tettünk, mintha álomba szenderülnénk. De az én agyam lázasan zakatolt, nem tudtam feldolgozni az élményt. Azelőtt soha nem éreztem vonzalmat a saját nemem iránt. Soha még csak eszembe sem jutott ilyesmi. Nem vagyok korlátolt, a baráti körömben volt is meleg srác, de engem nem érdekelt az egész.
De akkor nem tudtam szabadulni az élmény hatása alól. Olyan váratlan volt, olyan hirtelen történt, hogy csak utólag csodálkoztam azon, miért is nem érzek undort. Sőt. Tulajdonképpen nagyon élveztem. Szinte éreztem, hogy valami elborítja az agyamat.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.84 pont (31 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 ttFla51ixbAr 2015. 01. 17. szombat 10:32
Meleg szex katonákkal! A legjobb! smile Szeretkeztem én is katonával, nagyon jó volt!
#4 papi 2014. 05. 6. kedd 05:04
Nem rossz
#3 szuszoka199601 2014. 03. 29. szombat 23:56
grat
#2 fgyik 2011. 05. 24. kedd 23:38
KAMASZKOROMBAN NEKEM IS VOLT HASONLÓ KALANDOM. Egy nálam idősebb sráccal bírkóztam poénból és valahogy az érintések hatására megkeményedett a fütykösöm. Ő pedig segített rajtam egy kis kézi munkával. Akkor nagyon élveztem,de utána bűntudatom volt. Később ezt elnyomta a vágy és még néhány alkalommal megismételtük a dolgot kölcsönös orális játékokkal fűszerezve. Felnőtt koromban már nem foglalkoztam fiukkal. EBBEN A TÖRTÉNETBEN IS A PILLANATNYI "elmezavar" kölcsönös élvezete a szitu.
#1 Törté-Net 2011. 05. 24. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?