Bajtársak

Szavazás átlaga: 7.46 pont (37 szavazat)
Megjelenés: 2011. május 24.
Hossz: 11 218 karakter
Elolvasva: 1 293 alkalommal
A kilencvenes évek elején történt, amikor katonai szolgálatomat töltöttem az ország egy kietlen részében, egy viszonylag elhagyatott, kis laktanyában, amikor nagyjából az ötvenes körüli számot vágtam le a centimről. Mint az öreg katonákat általában, úgy engem sem érdekelt az olyan hülyeség, mit a reggeli torna. Tudtam, hogy kivel kell jóban lenni, és írnok lévén velem szemben is kellő tiszteletet mutatott nemcsak a sivár kopaszok társasága, hanem a korosztályom is. Az én legjobb barátom Árpi volt, a század raktárosa. Az ébresztő előtt tíz perccel az alegység-ügyeletes felébresztett minket, mi félálomban levánszorogtunk az alagsorban lévő raktárba, magunkra zártuk az ajtót, és az előző este bekészített ágybetéteken folytattuk az alvást. A szolgálatvezető törzsőrmester szemet hunyt a dolog felett, ugyanis le volt nekünk kötelezve bizonyos eltűnt, majd megkerült lőszerek miatt.
Végül is ez nem lényeg, a történet szempontjából csupán annyi a fontos, hogy Árpi és én rengeteg időt töltöttünk együtt egy csendes, nyugodt helyen. Igazán jó barátok voltunk, mindent megbeszéltünk, amolyan fogadott testvérfélék lettünk az együtt eltöltött idők folyamán.
Vasárnap volt, a haverok nagy része eltávon, vagy kimaradáson, a többiek látogatóikat fogadták. Mi kénytelenek voltunk a laktanyában dekkolni, mert egy tiszt úgy találta, hogy a kimarcsiról nem illik állapotban visszatérni, így hát két hét lafót (gyengébbek kedvéért: laktanyafogságot) ránk, bármennyire is tiltakoztunk. Odakinn a nyár próbálgatta az erejét, fullasztó hőség telepedett a környékre. Lenn a raktárban csend volt, és hűvös, így ott adtuk át magunkat a jól megérdemelt pihenésnek, csupán egy hányingerzöld kincstári pizsamaalsót viseltünk. Egy tiszti sofőr ismerősünk egy surranóért cserébe becsempészett nekünk egy láda , és néhány üveg , így kellemes szunyókáltunk. Azazhogy csak Árpi szunyókált, én a barátnőmről álmodoztam, akivel már jó ideje nem találkoztam, így hát erősen hiányzott a szex. Én hülye, halálosan szerelmes voltam, és azt hittem, hogy vár rám, de később megtudtam, hogy ő akkor már rég egy ismerősünkkel keféltette magát. De ez most nem is tartozik ide.
A szesz felpezsdítette a vérem, kedvem szerint kivertem volna a farkam, de lusta voltam felmenni a WC-re.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 6 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.46 pont (37 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
a
angel234
2020. október 16. 03:29
#6
A katonaságnál biztos volt ilyen.
1
t
ttFla51ixbAr
2015. január 17. 10:32
#5
Meleg szex katonákkal! A legjobb! 🙂 Szeretkeztem én is katonával, nagyon jó volt!
1
p
papi
2014. május 6. 05:04
#4
Nem rossz
1
s
szuszoka199601
2014. március 29. 23:56
#3
grat
1
f
fgyik
2011. május 24. 23:38
#2
KAMASZKOROMBAN NEKEM IS VOLT HASONLÓ KALANDOM. Egy nálam idősebb sráccal bírkóztam poénból és valahogy az érintések hatására megkeményedett a fütykösöm. Ő pedig segített rajtam egy kis kézi munkával. Akkor nagyon élveztem,de utána bűntudatom volt. Később ezt elnyomta a vágy és még néhány alkalommal megismételtük a dolgot kölcsönös orális játékokkal fűszerezve. Felnőtt koromban már nem foglalkoztam fiukkal. EBBEN A TÖRTÉNETBEN IS A PILLANATNYI "elmezavar" kölcsönös élvezete a szitu.
1
T
Törté-Net
2011. május 24. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1