A+ A-

Tina és Tom 2. rész

A telefonhívás után jóleső nyugalom vett körül. Izgalmas éjszakát még izgalmasabb ébredés követett. Lazítottam még egy kicsit, ma nem siettem sehova. Tiszta ágyneműt húztam a teljesen átnedvesedett helyére, utána beálltam a zuhany alá, beleborzongtam, ahogy a bőrömet simogatták a hideg vízcseppek. Valaki kitartóan a csengőt kezdte nyomni. Egy nagy törölközőt tekertem a testemre, kilestem, hogy ki csenget. Tom állt az ajtó másik oldalán, nem tudott bejutni, mert belülről benne volt a kulcsom a zárban. Meglepődve nyitottam ki az ajtót
- Szia Édes! Hoztam friss reggelit, biztos éhes vagy. - hátrább léptem, hogy bejöhessen, de azzal a lendülettel megcsúsztam a vizes burkolaton. Tom utánam kapott, hogy el ne essek, a papírtasak tartalma szétgurult a földön. A hirtelen mozdulattól a testemre csavart törölköző szétnyílt és a lecsúszott a földre. Tom láthatóan élvezte a helyzetet, magához húzott, szenvedélyesen megcsókolt. Kicsit megborzongtam. Tom elértette, rögtön kezdte felitatni a vízcseppeket a nyakamról és a vállamról. Az ébredés emléke még lázasan élt bennem, a szenvedélyes és kényeztető csókok elérték céljukat. Kibontakoztam Tom öleléséből, beszaladtam a szobába és az ágyra vettem magam. Hanyatt feküdtem
- A reggeli tálalva.
- Farkas éhes vagyok, nézzük mi a kínálat. - szenvedélyesen szájon csókolt - Hm... Finom édes méz - tovább siklott a testemen - Hm... két édes zsemlécske - szájával, kezével lassan, érzékien simogatott. - Nézzük mi van még. Édes, finom vanília krém is van hozzá - suttogta amikor a combjaim közé ért. - Ennél nagyszerűbb reggeliről nem is álmodhatnék. - és mohó étvággyal kezdett a reggelibe. Nagyon izgató volt.
- Én is éhes vagyok, vaníliás kiflit szeretnék. - Nagyon kívántam Tomot. Gondolataimban még élénken élt az éjszaka emléke. Azt a játékot kezdtem játszani, amit álmomban, csak most én irányítottam a játékot...
- Ilyen finom reggelire nem számítottam. Isteni volt. - mondat Tom levegő után kapkodva. - De nem csak a reggeli miatt jöttem. Nem akartam telefonon elmondani, hogy néhány napra Olaszországba kell utaznom, tudod a baleset miatt. Fél óra múlva már úton kell lennem.
Egymáshoz bújtunk Tinával miután elélveztünk a csodás szeretkezés után.
- Hiányozni fogsz- suttogta a fülembe.
- Fordulj meg Édesem.
Tina a hasára feküdt én pedig gyengéden végigsimítottam és végigcsókoltam a hátát majd a fenekét. Kicsit megemeltem a csípőjét és széthúztam a fenekét majd a nyelvemmel játszani kezdtem az ánusza bemeneténél. Nyalogattam a és amennyire tudtam próbáltam a nyelvem bepréselni a fenekébe. Lassan felnyomtam a mutatóujjamat a végbélnyílásába. Tina felsóhajtott.
- Jaj édes nagyon jó,de lassan menned kell. Gyere hadd vegyelek a számba egy kicsit még.
Tina lassan nyalta végig a péniszem majd érzékien a szájába csúsztatta azt. Az ujjai a combomat simogatták, majd lassan feljebb csúszott és fenekemet kezdte izgatni. Óvatosan és lassan felnyomta az ujját miközben erősebben szívott, borzasztóan izgató volt. Pár másodperc múlva kiengedett a szájából és hozzám bújt.
- Furcsa lesz nélküled Tom. Minden sejtemmel minden pillanatban kívánlak.
- Nekem is Drága, remélem négy öt nap alatt mindent el tudok majd intézni.
Mikor Tom elkanyarodott a kocsijával miután kiszálltam, egy órát sétáltam a városban céltalanul. Minden sejtemmel éreztem a hiányát, különös érzés volt a kirakatok, éttermek között sétálgatni, minden idegen és hideg volt, minden ami az ő jelenlétében varázslatosnak tűnt most riasztóan nyomasztó volt. Valahogy nem hagyott nyugodni a gondolat,hogy Tom miért nem mondta el korábban, hogy kell utaznia, miért ilyen hirtelen állt elő a dologgal. Ez hogy valamilyen titkot sejtettem a dolog mögött még nehezebbé tette a hiányát, ami rám szakadt.
Olyan érzésem lett, hogy Tina sejt valamit a titkos életemből, s hogy az olasz utam nem csak üzleti célú. Lucia és Franco házasságában harmadik éve élek, harmadikként szexpartnerként, szeretőként, szenvedélyes szerelmesként. Ők három hónapot töltenek Olaszországban és kilencet a cég magyar vállalatánál. Luciát három éve ismertem meg az inteneten, majd egy néhány hetes kapcsolat után bemutatott a férjének, aki már tudott a kapcsolatunkról, nem zavarta, s azt akarták , hogy hármasban folytassuk a dolgot. A szex és a barátság, Lucia felé sokszor szenvedélyes szerelem keveredtek ebben a különös hármas kapcsolatban. Kezdetben hármasban voltunk, aztán más párokkal sokszor 8-l0 is, egyre vadabb,perverzebb, őrültebb lett minden. A csoportszex során egyre inkább biszexuális vágyak is megjelentek, először a nők aztán néha a férfiak oldaláról is. Az egész először hármasban indult, amikor egy vad szeretkezés után, amikor Lucia kielégülten feküdt az ágyon, Franco felém fordult és megkérdezte, hogy zavarna e ha a szájába venne.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.78 pont (18 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 t.555 2018. 03. 17. szombat 01:25
Folytatás sem rossz!
#4 Andreas6 2017. 09. 8. péntek 06:35
Dehogynem, szerintem pocsék.
#3 vakon53 2016. 02. 27. szombat 11:14
Nem rossz
#2 papi 2014. 01. 31. péntek 19:01
Nem rossz
#1 Törté-Net 2011. 03. 25. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?