A+ A-

Tina és Tom 1. rész

Csodálatos és romantikus két hét következett. Minden estét egymással töltöttünk, bolyongtunk az utcákon, meghitten vacsoráztunk eldugott és hangulatos éttermekben, szeretkeztünk hajnalig. Tom léte teljesen felszabadított, szárnyaltam mellette, sosem éreztem ezt a fajta szabadságot és szerelmet korábban egyetlen kapcsolatomban sem. Hajnalban a csókjaira ébredtem, ahogy gyengéden az ujjai hegyével végigsimítja a testem, a szájába veszi a melleim vagy a lábaim közé fekszik és a nyelvével ,szájával gyengéden végigcsókolja a combom. Szerette ha simogatom a haját, ha játszom a fürtjeivel. Hétvégeken kirándulni mentünk, ősz volt, sétáltunk az erdőben, csókolóztunk, volt hogy a hideg elől egy meleg panzióba menekültünk, ahol szerelmeskedés után különös meséket és történeteket meséltünk egymásnak. Tom gyakran furcsán melankólikus verseket rögtönzött, amelyekben fájdalom ,szenvedély és kéj keveredett. Felizgattak és elvarázsoltak ezek a sorok, úgy éreztem mintha a húsomból a testemből fakasztaná a sorokat, amelyek szétválaszthatatlanul rólunk, kettőnkről szóltak.
Mivel kulcsot cseréltünk, bejártunk egymás lakásába, s volt hogy ott vártunk egymásra, míg a Galéria bezár vagy én el tudok szabadulni a cukrászdából. Tom számítógépe mindig nyitva volt, sosem kapcsolta ki még éjszakára sem, s volt hogy rá várva szörföltem a neten. Egy délután mikor a gépen valamilyen olvasnivalót kerestem vettem észre, hogy egy külön mappában egy Tina nevű mappa van elmentve. Megborzongtam az izgalomtól, s kétség járt át, hogy mit tegyek, megnyissam-e a mappát vagy mivel nem tudtam a létezéséről, úgy tekintsem, hogy az Tom privát szférája,ahova a kedvesem felhatalmazása nélkül nem léphetek be. Feszült lettem de kiváncsi, töltöttem magamnak egy fél pohár bort abból finom Pinot Noir-ból amit tegnap lefekvés előtt zenét hallgatva kortyolgattunk, s rákattintottam a mappára. Egy rövid word dokumentum jelent meg, úgy láttam mintha valami novella lenne, ami a "Tina vágyai" címet viselte. A torkomban dobogott a szívem ahogy olvasni kezdtem, a bor és a szöveg szinte felforrósították minden sejtemet. Mélyen megdöbbenve, de izgatottan az alábbiakat olvastam:
" Tina ujjai végigsimították a fekete harisnyanadrágot, majd lassan a lábai közéhez ért. Lassan és kéjesen csúsztatta ujjait a harisnya alá, amit miután levette a tangáját újra felvett.Becsukta a szemét és Tomra gondolt. Az ujjai a csiklójához értek, fantáziájában Tomon ült és lovagolt.Elképzelte, ahogy Tom végigsimítja a combjait, és arról beszél megszállottan, hogy szenvedélyesen szereti és kívánja őt. Tina két ujja lassan felcsúszott és érezte, ahogy egyre nedvesebb lesz. Tina ajkai kinyíltak és a férfi testére, férfiasságára gondolt, majd hirtelen felvillant a kép amikor a Tom úgy élvezett el, hogy Tina lassan nagyon lassan mozgatta csak a kezét,s mosolyogva és várakozva nézte, ahogy a férfi mondhatni gyengéden és békésen élvez a kezére. Tina ujjai egyre gyorsabban jártak..."
Hallottam hogy kulcs fordul a zárban és tudtam,hogy Tom pillanatokon belül belép a szobába. Sietve zártam be a mappát, s klikkeltem egy internetes oldalra.
Nyújtóztam egy nagyot, jelezvén a belépőnek, hogy megint csak az unalmas híreket olvastam a neten és nagyon vártam már, hogy hazaérjen. Tom forró szenvedélyes csók helyett lágy puszival üdvözölt.
- Történt valami?
- Igen, egy látogató rosszul lett és levert egy kiállítási darabot. Természetesen van biztosításunk, de rengeteg a papírmunka, aminek most neki kell állnom. És még a művészt is értesítenem kell.Ne haragudj, nem szeretném a Te éjszakádat is elrontani, hazaviszlek.
Két hét óta ez az első este, amit külön töltünk egymástól. Furcsa volt egyedül zuhanyozni és ágyba bújni. Nagyon hiányzott Tom gyengéd érintése. Próbáltam hamar elaludni, de gondolataim a Tom gépén olvasott történethez kanyarodtak. Izgalmas és izgató volt amit írt. Végül mégis az álom győzött.
Álmomban Tom lépett az ágyamhoz, lehajolt, szenvedélyesen megcsókolt, nem feküdt mellém, karjait nyújtotta, hogy én is álljak fel. Magához húzott, szorosan átölelt. Éreztem, hogy mennyire kíván. Belecsókolt a nyakamba, végig a vállamon, a karomon. Egy piros rövid selyem hálóing volt csak rajtam, amit Tom könnyed mozdulattal letépett rólam. Ekkor már éreztem, hogy ez az együttlét más lesz mint az eddigiek. Egyre hevesebb, szenvedélyesebb lett az ölelés. Gyorsan megvált ruhadarabjaitól, letérdelt újra szorosan magához ölelt. Lehúzott az ágyra, lefektetett az ágy szélére. Derekam alá gyűrte a takarót, lábaimat a vállára tette, teljesen kiszolgáltatottá tett. Azt tehetett velem amit csak akart. És nagyon akart. Először a kezével, szájával kezdett izgatni, aztán egy határozott mozdulattal tövig belém hatolt. Nézte, élvezte a látványt és a "győzelmet". Váratlanul abbahagyta, igen kemény férfiasságával izgatott tovább mindkettőnket, majd újra belém hatolt. Ezt megtette még párszor, minden mozdulatán érződött a vad szenvedély.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.83 pont (23 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 t.555 2018. 03. 17. szombat 01:23
Egy jó történet!
#5 Andreas6 2017. 09. 8. péntek 06:32
Tudom, hogy érdekes akart lenni, hogy a két szereplő váltogatja egymást az írásban. Nekem nem jött be.
#4 deajk2008 2015. 04. 14. kedd 08:33
nekem nagyon tetszett jó lett 8p...folytasd
#3 listike 2014. 06. 1. vasárnap 05:49
Elmegy.
#2 papi 2014. 01. 31. péntek 19:01
Egész jó
#1 Törté-Net 2011. 02. 15. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?