A+ A-

Munkahelyi szerelem

Évek óta kerülgették egymást a munkahelyükön. Az első pillanatban, amikor találkoztak, különös vonzalom alakult ki köztük, de egyikük sem mert kezdeményezni. Peti egyedül élt, vidékről költözött fel a főváros mellé. Edina eléggé zárkózott lány volt, nem sokat tudtak a kollégái a magánéletéről. A két fiatal sokat beszélgetett, amikor csak tehették, de közös programot sohasem szerveztek. Aztán egyik beszélgetésük közben a visszahúzódó lány rászánta magát, hogy elhívja a fiút egy esti sétára. Megbeszélték, hogy péntek délután találkoznak, és a Margit-szigeten sétálnak egy nagyot.
Pontosan ott voltak mindketten a megbeszélt időben és helyen. Edina ugyanolyan szolidan volt öltözve, mint ahogyan a munkahelyén is. Hosszú, egyenes, fekete haja a vállaira omlott. Rövid ujjas világos blúzban és térdig érő szoknyában volt. Csinos alakját nagyszerűen kiemelte ez az öltözék. Széles, kerek csípőjét, feszes fenekét és formás, nagy melleit. A kis túlsúly, ami rajta volt, határozottan nőiessé tette őt. Minden férfi kollégájának megakadt rajta a szeme, de hiába ostromolták őt, egyiküknek sem adta be a derekát. Peti inkább sovány testalkatú volt, de a lányok így is odavoltak érte. Markáns arcvonásai, szemeiben bujkáló csibészség minden lányt levett a lábáról.
Mire körbejárták a szigetet, be is sötétedett. Peti felajánlotta, hogy hazaviszi a lányt, aki örömest el is fogadta az ajánlatot. Azonban nem volt kedvük még hazamenni és beültek egy kis, hangulatos bisztróba, nem messze a lány lakásától. Sokáig beszélgettek még és kortyolgatták az italukat. A lány pezsgőt ivott, a fiú csak üdítőt. Kilenc óra körül újra elindultak hazafelé. Beültek az autóba a kis külvárosi mellékutcában, de nem indultak még el. Kifogyhatatlanok voltak a témákból. Néha csak nézték egymást, néha pedig be nem állt a szájuk. Egy idő után a fiúval elkezdett forogni a világ. Erős szédülést érzett, nem tudta, hogy mi történik vele. Pár pillanat múlva érezte, hogy nem bírja magát tovább tartani és ráborul a kormányra. Elájult.
A fiú lassan éledezett. Erős fény világított a szemébe, idő kellett, mire megszokta. Próbált megmozdulni, de nem tudott. Egyelőre fel sem tudta fogni, hogy hol van, és mi van vele. Hirtelen ráeszmélt, hogy meg van kötözve, ezért nem bír mozdulni. A szobában kellemes meleg volt, ami kellett is, mert a fiút teljesen levetkőztették, és úgy kötözték ki a falon található kampókhoz. Kezei a feje fölött csuklójánál és a könyökénél is ki volt kötve. Háta és a kezei is bőrrel borított puha párnázatnak feszültek. A párnázat a lábai mögött is lefutott, egészen a földig. Derekát is szorosan rögzítették. Lábai terpeszállásban voltak rögzítve térd és bokamagasságban is.
Lassan teljesen kitisztult előtte a kép. Eszébe jutott tegnap este, és ráeszmélt hogy most valahol egy ablaktalan helyiségben meztelenül kikötözve mozdulni sem bír. Annyira szürreális volt számára ez az egész, hogy még pánikba sem esett. Nem tudta, hogy a tegnapi naphoz hasonlóan gyógyszert kapott, csak most nem altatót, hanem enyhe bódító injekciót.
Körbepillantott a szobában. A szemközti falnál elég sok lámpa világitotta be a helyiséget, ezért a mögöttük lévő sötét sávot nem is látta be rendesen. Jobbra tőle egy hatalmas gumilepedővel borított alacsony franciaágy volt. Mellette a falon polc és akasztók, melyről rengeteg bőrszíj, korbács és egyéb hasonló eszközök lógtak. A jobb oldali falnál egy nőgyógyászati vizsgálóasztal, a bal oldali falnál egy lapos asztal, amelyről mindenfelé bőrszíjak lógtak. Sok egyéb szerkezetet látott még a szobában, amikről nem tudta, hogy milyen célt szolgálnak. Pár percig nézelődhetett, amikor a szoba sötét feléből egy határozott mélyen búgó női hang szólt.
-Azt hiszem, most azt próbálod kitalálni, hol is vagy és mi történt veled. Ne erőlködj,
úgysem jössz rá magadtól, hogy mi miért
történik. Ezért elmondom neked, hogy mi a célom veled.
-Hol vagyok, és hogy kerültem ide?
-Fogd be a szád! Most én beszélek! -kiabálta az idegen és lassan előlépett a sötétből.
180 cm magas, szőke, izmos testalkatú nő állt a fiú előtt. Magassarkú fekete bőrcsizmát és bőr ruházatot viselt. Bőrszoknyája rövid volt, így láttatni engedték hosszú, izmos combjait. Mellein szorosan feszült a bőrfelső. Sötétszőke haja szabályosan keretezte hosszúkás arcát. Szemeiből határozottság tükröződött, látszott rajta, hogy nem tűri az ellentmondást. Kezében sokágú korbácsot tartott. Odasétált a fiú elé és folytatta:
-Ne szakíts félbe, vagy nagyon megbánod -mondta újra nyugodt, de határozott hangján.
-De tudni akarom, hogy......
A fiú nem fejezhette be a mondatot, mert a korbács máris lesújtott rá, keresztbe a mellkasán. A vékony bőrdrabkák erősen csípték, ahogy bőréhez csapódtak. Hangosan felszisszent.
-Ne akard, hogy újra megüsselek. Az jóval fájdalmasabb lesz.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.04 pont (27 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 A57L 2014. 03. 28. péntek 06:04
Jó írás.
#3 Andreas6 2013. 09. 29. vasárnap 21:03
Ha én lettem volna a pasi helyében, az első alkalommal, amikor visszanyerem a mozgásszabadságom, félholtra verem mind a két mocskos kurvát, szétverem a műszaki berendezést, és angolosan távozom.
#2 xxxyyy 2011. 09. 5. hétfő 19:15
Nagyon de nagyon lennék a pasi helyében!!!
#1 Törté-Net 2011. 02. 24. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?