A+ A-

Gyóntatás

Juliska már napok óta gyötrődött azon, hogy el kellene mennie az atyához gyónni. Mert bizony nagy az ő bűne..... odaadta magát a Pistának. Vasárnap délután sorbaállt a gyóntatószék előtt, de magát csak legutoljára hagyta. Amikor beült, vett egy nagy levegőt és kinyögte:
- Atyám, nagy az én bűnöm.
- Igazán? És mi történt?
- Hát azt nem mondhatom el..... - sóhajtozott Juliska.
- De hát azért jöttél hogy meggyónd. - noszogatta őt a fiatal atya.
- De nem merem. - irult-pirult Juliska.
- Hogyhogy nem mered? - kérdezte az atya. - Mi lehet olyan nagy bűn hogy nem mered elmondani?
- Az történt, hogy ..... szóval ..... a Pistivel. - kezdett akadozva válaszolni Juliska.
- Mi történt a Pistivel? - éledt fel János atya figyelme.
- Nem merem elmondani. - habogott.
- Csak nem valami olyan? - kérdezte kedvesen de kíváncsian az atya.
- De igen ha arra tetszik gondolni. - sóhajtott Juliska.
- Azt hiszem könnyebb lenne mindkettőnknek ha ezt nem itt beszélnénk meg hanem hátramennénk a kisszobába. Ott nyugodtan meg tudjuk beszélni, gyere velem! - adta ki az utasítást és János atya előreindult. Juliskának nem volt mit tennie, szoknyáját csavargatva a fiatal atya után indult.
- Gyere lányom, bújj be ide a kisszobába, behúzom a függönyöket hogy ne zavarjon a világosság, félhomályban könnyebb gyónni. Most mondd el hogy mit csináltatok a Pistával.
- De nem tudom, egyszerűen képtelen vagyok elmondani. - habogott a lány.
- Jól van, akkor menj haza, majd legközelebb.
- De ha nem gyónom meg, akkor nem fogok tudni aludni. - ijedt meg Juliska.
A fiatal pap nézegette Juliska telt kebleit és gondolt egyet:
- Jól van Juliska. Mivel nem mered elmondani ezért én segítek neked. Én mutatom hogy mikre gondoltam hogy miket csináltatok a Pistivel, neked pedig csak az a dolgod hogy azt mondod hogy az megtörtént vagy sem. Jó lesz így?
- Igen. - válaszolta halkan Juliska azon gondolkodva hogy ez azt jelenti amire gondol? Csak nem fogja őt a fiatal atya ugyanúgy megölelgetni mint a Pisti tette?! De úgy döntött hogy ráhagyja magát a fiatal atyára, végül is ő tudja.
Ekkor a fiatal atya odalépett Juliskához, adott neki egy puszit a szájára és kérdőn nézett rá. Juliska nem szólt semmit csak bólintott. Ekkor megfogta a kezével az arcát, felemelte és megcsókolta őt. Juliska ösztönösen viszonozta a csókot és elkezdte szaporán venni a levegőt. János abbahagyta a csókot, ránézett Juliskára aki szemlesütve ismét csak bólintott egyet. Ezután János atya elkezdte kigombolni Juliska blúzát, aki kezét maga mellett tartva a szoknyáját szorongatva hagyta. János atya kezébe fogta Juliska gyönyörű nagy melleit és megsimogatta őket. Juliska ismét bólintott, mire a János atya is bólintott majd lehajolt, megcsókolta a már meredező mellbimbókat, végtelen finomsággal bekapta és elkezdte szopogatni azokat. Először az egyiket majd a másikat. Már nem is várta hogy Juliska bólintson, belelendülve a mellek kényeztetésébe, szívta-szopta a mellbimbókat, a kezeivel dörzsölgette, fogdosta, markolászta, lóbálta a halmokat. Juliska ekkor már nyögött az élvezettől és érezte hogy gyengülnek a térdei. János atya ezt megérezvén az ágyra leültette, elétérdelve folytatta a mellbimbók kényeztetését.
- Ezt is csinálta veled az a Pistagyerek? - kérdezte halkan az atya.
- Igen. - válaszolta Juliska.
- És még csinált veled más dolgokat is? Például ott lenn megnézte?
- Igen, de nemcsak nézegette.... - célozgatott Juliska.
- Akkor mindjárt megnézzük hogy mit csinált az a Pista. - mondta az atya majd hanyatt döntötte Juliskát, a bokáig érő szoknyáját fellendítette Juliska arcára mely jótékonyan eltakarta őt. Megfogta Juliska bugyogóját, lehúzta és először gyönyörködött az elé táruló látványban. Juliska pinája nem volt kiborotválva, ez még faluhelyen nem volt szokás. De mivel elég fiatalka volt, nem volt az túl bolyhos. A kezével odanyúlt, megfogdosta, széthúzogatta, nézegette olyan közelről hogy Juliska érezte leheletét a punciján és beleborzongott az izgalomba. Szaggatottan vette a levegőt melyet a fiatal pap is érzékelt, ezért nem húzta tovább az időt, finoman elkezdte nyalni Juliska pináját, melyre örömteli nyögés volt a válasz. János atya szorgalmasan nyalta Juliska pináját föl és le majd körkörösen. Pár perc múlva abbahagyta és megkérdezte a szoknya mögé bújó lányt:
- Ugye ezt is csinálta neked a Pista?
- Igen, és még mást is. - mondta most már bátrabban Juliska.
- Csak nem ezt? - egyenesedett fel János és a farkát odahelyezte Juliska puncijához.
- De bizony igen. - pihegte Juliska fészkelődve hogy az a farok minél jobban belenyomuljon.
Ezt már az atya sem bírta tovább és belenyomta ágaskodó farkát Juliska pinájába és elkezdte őt erőteljesen kefélni. Juliska egyre hangosodó nyögései arról árulkodtak hogy ezt a tevékenységet sűrűn csinálhatta Pistivel és a bűntudat már régóta nyomhatta a lelkét.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.67 pont (93 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 vakon53 2016. 06. 20. hétfő 17:48
Jooótnevettünk-e íráson a feleségemmel.
#6 Andreas6 2014. 02. 8. szombat 10:24
Tetszett. És inkább a Juliskát kefélgesse, mint fiatal fiúkat, ahogy ezt egyes mai botrányhős egyházi személyek teszik!
#5 A57L 2014. 02. 8. szombat 09:39
Egész jó.
#4 genius33 2013. 01. 11. péntek 15:29
Nem is rossz smile
#3 Inkheart 2012. 09. 23. vasárnap 12:20
Atya gatya! Morzsolgassa a pap azt a rózsafüzért szorgalmasan! nyes
#2 szentelit 2011. 02. 16. szerda 13:39
beteg, de nagyon
#1 Törté-Net 2011. 02. 15. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?