Határtalan élvezetek 2. rész

Szavazás átlaga: 7.81 pont (77 szavazat)
Megjelenés: 2011. február 11.
Hossz: 8 940 karakter
Elolvasva: 3 752 alkalommal
A munkások másnap reggel meg is jelentek. Két korábbi partnerem elmondhatta a többieknek is mi történt, mert már a megérkezésükkor észrevettem, hogy amint kimentem az újságért szinte levetkőztettek a szemükkel. Bár ennek az alapját én adtam meg, mivel egy selyem köntösben tipegtem végig közöttük. Puncim azonnal izgalomba jött tekintetüktől.

Visszatérve a lakásba azonnal nekiláttam a készülődésnek. Nem akartam csalódást okozni a férfiaknak, elviselhetetlen volt a gondolat, mi lesz, ha nem tartanak elég kívánatosnak és nem basznak ma is meg.

Elővettem a fiókból a vörös tangámat a hozzá tartozó melltartóval és harisnyával, férjem ezt szerette a legjobban. Úgy gondoltam, hogy ebben nekik is fogok tetszeni. Felöltöztem, hajamat is begöndörítettem és finom sminket raktam fel. Igyekeztem koncentrálni, de percenként vettem észre, hogy nem tudok másra gondolni csak a fiatal srác hatalmas faszára és megőrjít, hogy használják már kényükre-kedvükre a puncim. Meglepődtem magamon is, hogy ennyire elveszítem a fejem, de bármit, szó szerint bármit megtennék azért, hogy gyönyörű faszuk a puncimban legyen.

Hamarosan azért befejeztem a kézülődést és a nappaliba mentem. Az ajtót most már tudatosan hagytam nyitva. A kanapén ültem és vártam mikor jönnek, hogy szolgáljam ki igényeiket. Az idő nagyon lassan telt, puncim őrjöngött a vágytól. Nem tudtam elképzelni hogy mi történt, miért nem jönnek már. Kétségbe estem, hogy előző nap mégsem voltam nekik elég jó és már nem is kívánnak eléggé.
Eltelt az egész délelőtt és én már teljesen kezdtem lemondani a mai baszásról.
Csak ültem magamba roskadva elkeseredetten, magalázottnak éreztem magam. Már azon voltam hogy szégyen ide szégyen oda vörös rucimban kimegyek közéjük és könyörögve megkérem őket, hogy had szopjam legalább őket. Abban a percben azonban hirtelen megjelent a szobában az előző napi partnereim közül az idősebbik.

– Látom már vártál bennünket ribanc! – szólt durván hozzám.

Majdnem elsírtam magam, hogy végre itt van.
– Azt hittem már nem is fogtok ma megbaszni! Bármit megteszek nektek amit csak kívántok, csak csillapítsátok puncim vágyait! – feleltem alázatosan.

– Jó válasz! Férjed azonban megköveteli a kemény munkát így először a kertben kellett a munkát befejezni és csak most következhetsz Te! Férjed nem tudja, hogy rád is kiterjed a munkavégzésünk, de ha nem leszel kellően kedves velünk ma is akkor elmondjuk neki és neked véged.

Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 5 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.81 pont (77 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
v
vasas62
2023. november 24. 14:41
#8
Túlzás. de jó.
1
Andreas6
2019. december 17. 07:21
#7
Álmodik a nyomor...
1
cscsu50
2019. december 16. 13:06
#5
eléggé hihetetlen
1
vakon53
2016. február 29. 15:12
#4
Jó hogy nemkapott gyomorontást a nő a sok gecitől.

Nem lessz folytatása?
1
v-ir-a
2011. augusztus 19. 21:35
#3
pff...hülyeségeket is ír, "Nem teketóriáztam és azonnal tövig nyomtam magamba és abban a pillanatban hatalmas orgazmus tört rám," na persze sikosító nélkül, csak úgy egyből tövig bement a vibri...kész röhej, én eddig olvastam, a többire már nem is vagyok kiváncsi
1
gyuri0926
2011. február 11. 07:50
#2
Hát engem nem igazán , ez nem női írás , így nő nem beszél , nem ír a szexről , ez egy fiatal tapasztalatlan , eléggé perverz fiúka agyszüleménye.
1
T
Törté-Net
2011. február 11. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1