A+ A-

Márió beavatása

Márió 15 éves múlt, és nemi érettsége minden tekintetben kifejezésre jutott. Nemcsak a testszőrzete nőtt ki a hóna alatt és az ágyékán, de 13 éves korában kezdődő éjszakai spontán magömlései után immár rendszeresen - néha naponta többször is - onanizált. Miután pornólapokban látta, hogy nemcsak a nők, hanem a férfiak is szőrtelenítik magukat alul, ő is leborotválta a kinőtt szőrzetet a szeméremdombjáról és herezacskójáról.
Féltestvérét, a nála nyolc évvel idősebb Tímeát kisgyerek korában csak ritkán látta, miután a lány anyja - Márió apjának első felesége - a válás után vidékre ment férjhez, és Tímeát is magával vitte. Ezért aztán Márió irtóra örült, amikor Tímea a diploma megszerzése után a fővárosban akart munkát találni, s ezért hozzájuk költözött. Amikor Márió elég hosszú idő után viszontlátta, szinte belehabarodott. A gyönyörű 24 éves lány nem hordott melltartót, mellbimbói keményen rajzolódtak ki szűk fehér pólóján, amit a leggyakrabban hordott. Hosszú, karcsú lábai mellett formás, hosszú combja is izgatóan hatottak rá. Máriónak ekkor még nem volt állandó csaja, s ezért Tímea lett szíve bálványa és szexuális vágyainak tárgya.
Szobájuk egymás mellett volt, közös erkéllyel. Bár Tímea gyakran mászkált a lakásban törülközőbe burkolózva, és Márió egyszer zuhanyozás közben is látta, amikor rányitott a fürdőszobában, nappal nem mert belesni a szobájába, mert úgy gondolta, a lány belülről meglátná. Egy forró nyári napon azonban késő este kiosont az erkélyre, megállt Tímea ablaka előtt és gyönyörködve nézte a forróság miatt meztelenül fekvő lányt. Ahogy a melegben kitakarózva feküdt, jól látszott simára borotvált vénuszdombja. A női testben való gyönyörködés akkor ment át torokszorító izgalomba, amikor Tímea egyszer az ágyból pornóvideót nézett a tévében, miközben egyik kezével a mellbimbóját morzsolgatta, a másikkal pedig széttárt combjai között rózsaszínű dildót nyomott fel magának. Amikor egyre hangosabb nyögésekkel és sikolyokkal élvezni kezdett, Márió sortjából (alváskor mindig csak az volt rajta) elővette és verni kezdte keményen álló farkát. Nem kellett sokáig reiszolnia, mert amikor a lány altestét felnyomva kéjes sikoltással elélvezett, Márió farkából is lövellni kezdett az ondó, amit alája tartott markával fogott fel. Csak arra kellett vigyáznia, nehogy behallatsszon a szobába hangos lihegése.
Különös öröm volt számára, amikor Tímea barátja, Botond ott töltötte az éjszakát. Márió ilyenkor az erkélyről nézte végig szeretkezésüket. Már az előjáték is roppant izgató volt, ahogy a fiú barátnője combjai közé tolta arcát, s két kézzel csípőjét magához húzva csókolgatni, nyalogatni kezdte a simára borotvált pinát. Az előjáték néha a lány kielégítéséhez vezetett, de az is előfordult, hogy 69-es helyzetbe feküdtek, s Tímea a szájával elégítette ki barátját. Márió a fiú látogatásaikor a franciázáson kívül is rengeteget tanult: olyan pozitúrákat, amikről olvasott már vagy látta valamelyik pornóújságban, de az életben mindez még izgatóbb volt. A legizgalmasabb az volt számára, amikor Tímea mámoros hangon utasította partnerét: "mélyebbre", "most gyorsabban", vagy amikor szinte nyüszítve vagy hosszan, vontatott sikollyal elélvezett. Ilyenkor Márió mindig kiverte a farkát, markába spriccelve a nagy adagokban kilövellő meleg ondót.
Egy ilyen alkalommal kielégülése vagy farkának csattogása hangosabb lehetett a kelleténél, mert Tímea másnap reggeli közben ránézett és azt kérdezte:
- Jó volt?
Márió se nyelni, se köpni nem tudott a meglepetéstől, s válasz helyett elvörösödve csak annyit kérdezett:
- Tudtad, hogy ott vagyok?
- Persze, hogy tudtam, de nem zavart, mint máskor sem. Ezért ne süllyedj el a szégyentől - mondta a lány, ujjával felemelve lehajtott fejét. - A te korodban én is szívesen néztem volna ilyesmit.
- Nem haragszol? - kérdezte a fiú.
- Egy csöppet sem. Lehet, hogy exhibicionista vagyok, de szeretkezés közben sem zavar, ha néznek. Sőt amikor legutóbb a dildóval maszturbáltam, és közben te odakint kiverted magadnak, az még fokozta is a gyönyörömet.
- Akkor figyeltelek először - mondta a fiú nagyot nyelve.
- Miért hazudsz? - kérdezte a lány. - Már hónapok óta figyelek az erkély felől jövő zajokra, ha Botond nálam van. Ezért is nem csukom be ilyenkor az erkélyajtót.
- Voltál már lánnyal? - kérdezte később a fiút.
- Hát... nem. Úgy még nem.
- Mi lenne, ha a mostohanővéred venné el a szüzességedet? - kérdezte Tímea kedvtelve nézegetve félmeztelen öccsét. - Egy korodbeli lánnyal nehezebb lenne, köztünk pedig nem lesz tabu. Tudod mit? Gyere ki tusolni. Úgyis egyedül vagyunk a házban - mondta, és az asztalon átnyúlva megragadta a fiú mindkét kezét. A zuhany elé érve szégyenkezés nélkül ledobta a fürdőköpenyét, majd meztelenül a szégyenlősen álló fiú elé térdelve lehúzta annak sortját, ami alól rögtön előugrott a keményen felmeredő fütykös.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.86 pont (101 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 vakon53 2016. 05. 16. hétfő 15:49
Nagyon jó!
#6 zsuzsika 2015. 11. 26. csütörtök 07:54
Nem rossz.
#5 feherfabia 2015. 06. 28. vasárnap 07:01
Nagyon jó!
#4 A57L 2013. 08. 18. vasárnap 06:32
Egész jó.
#3 Képészmérnök 2011. 01. 26. szerda 00:50
Kicsit kevesebb lexikonnal, változatosabban, ha lehetne. Kicsit sok az altest szó.
#2 balu1984 2011. 01. 24. hétfő 10:11
várom a folytatást!!!
#1 Törté-Net 2011. 01. 24. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?