A+ A-

Leszboszi kalandok 4. rész - Beteglátogatóban

április 22.
Van egy osztálytársam, Barbi. Magas és csinos lány, tornász. Kicsit nagyra is van ezzel, főleg tornaórákon, hisz a tanárunk az edzője.
Már lassan két hete, hogy nem jött suliba. Ma én mentem el hozzá, hogy átvigyem a leckét.
Tőlünk viszonylag távol laknak, de szívesen sétáltam, mert nagyon kellemes idő volt ma. Nem is kapkodtam, nem volt miért hazamennem. Peti már pár napja nem jelentkezett, Lia pedig hirtelen elhatározásból kiment Angliába fél évre. Ez mondjuk a jegyeimet nem zavarta meg sokban, hiszen nem a fejemmel voltak problémák eddig sem, csak a figyelmemmel, amit.. na, de ezt most hagyjuk.
Hamarosan csengethettem, vagy négyszer, mire meghallottam egy hangot: "Mindjárt, azonnal megyek...sietek."
Amikor végre kitárult az ajtó, Barbi kipirosodva, forrónadrágban és aprócska topban ácsorgott az ajtóban. Gondoltam is magamban, hogy eléggé felgyógyult. Miközben elhaladtam mellette ismerős illat szállt az orromba. Azonnal összeállt a kép, a kipirosodás, a kis naci és topocska...
- Bocsi, csak...
- Csak épp masztiztál - folytattam a mondatot, majd megijedtem saját merészségemtől.
- Honnan... honnan tudod? - kérdezte szemlesütve osztálytársam, aki most hirtelen valóban sápadtnak és betegnek látszott.
- Az illat meg a ruhád, meg a pirosságod... - totál hülyén éreztem magam. Bár Barbi az elsők között volt, aki elújságolta a suliban, hogy ő már minden tekintetben nőnek tekintendő. Mégsem voltunk sosem olyan viszonyban, hogy bárminemű szexualitással kapcsolatos témát részletesen kitárgyaljunk.
Szóval ott álltam, kissé lefagyott a hangulat, majd Barbi vallomása hozta helyre a helyzetet:
- Annyira hiányzik a szex, olyan régen nem voltam pasival...
- Pasival én is régen voltam, bár ez viszonylagos...
- Pasival? - kerekedett el a szeme. - Ezt úgy érted, hogy... nem pasival viszont...
- Igen, úgy értem - eddigi gyenge bizsergésem erősödött, a pina illat, Barbi lélegzetének gyorsulása... Egyre inkább azt éreztem, hogy szívesebben szaladnék ki a világból, mint hogy csak itt ácsorogjak.
- És milyen volt?
- Meséljem el?
- Persze, részletesen. Mindig ki akartam próbálni, csak, nem mertem mondani senkinek. Misuval terveztük, hogy majd hármasban...
Elmeséltem neki, hogy Lia hogyan faggatott ki, hogyan néztem végig önkielégítését, milyen volt az első nyelvcsapás... Barbi folyamatosan bele-belekérdezett, láttam rajta, hogy ő is újra kezd egyre izgatottabbá válni. Arca ismét kipirosodott, melle összehúzódott, bimbója megkeményedett. Éreztem, hogy az én testem is hasonló módon reagál a pikáns történetemre. Amikor a banános sztorit részleteztem Barbi felpattant, odajött hozzám, kézen fogott és húzott maga után. Átvontatott az étkezőbe, kezembe nyomott egy banánt.
- Megcsinálnád velem is? - szinte esdeklően nézett rám. Ha nem lettem volna annyira beindulva, se tudtam volna ellenállni ennek a tekintetnek. Így csak bólintottam. Barbi ismét maga után vont, felmentünk a szobájába, becsukta és bezárta az ajtót mögöttem.
Letolta a nadrágot, ami alól azonnal kivillant meztelen bőre. Puncija csillogott az izgalom nedveitől. Én is letoltam a szoknyámat, levettem a felsőmet, és odaléptem hozzá.ű
Lefektettem az ágyra, és lassan végigsimítottam a testét. A lábfejénél kezdtem, és a válláig cirógattam. Amikor az öléhez értem, kissé szétnyitotta combjait, én viszont éppen csak, hogy hozzáértem szeméremdombjához. Szemem rátapadt csicsigó és vöröslő pinájára, de továbbhaladtam a melle felé. Óvatosan felsője alá csúsztattam kezem, pont a mellei közé. Míg bal kezemmel hol egyik, hol másik mellét simítottam meg, jobbal "összetereltem" melleit, hogy egyszerre játszhassak félkézzel velük. Barbi kéjesen nyögdécselt halkan, mikor kezem után átvette a kényeztetést a szám. Ehhez már fölé térdeltem. Lassan csókolgattam a vállait, a nyakát. Először csak a felsőn keresztül, majd azt a mellei alá csusszantva csókoltam és nyaltam végig két megtermett félgömbjét. Hihetetlen izgató látványt nyújtott így kidobott mellekkel, alattam csillogó meztelen pinával. Lejjebb csusszantam hát, hogy birtokba vegyem legféltettebb testrészét, hogy én legyek az első, aki lány létére behatolhat ajkai közé.
Kínos lassúsággal csusszantam lejjebb és lejjebb lábai között. Most is először a kezem kalandozott, csak azt követte szám. Milliről millire fedeztem fel mézescsuprát. Barbi folyamatosan próbálta közelebb nyomni fejemet pinájához, combjaival pedig szorosan körbezárta azt, így ha akartam volna se menekülhetek.
Én viszont örömmel nyalogattam és simogattam a csicsogó és illatos pinát. Hüvelykujjammal csiklóján táncoltam, miközben nyelvemmel fel-le szánkáztam nagyajkai között. Lefelé haladva bele-belenyaltam hüvelyébe is. Eleinte csak éppenhogy a nyelvem hegyét érintettem hüvelybejáratához, majd ahogy erősödött combjainak szorítása egyre mélyebbre nyalogattam, végül szó szerint csókolózni kezdtem punájával, nyelvem mélyen benne táncolt,(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.06 pont (32 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 vakon53 2016. 03. 19. szombat 12:00
Lesszmég folytatása?
#5 A57L 2013. 12. 15. vasárnap 06:22
Elmegy.
#4 zsuzsika 2013. 11. 30. szombat 18:15
Engem sem kötött le.
#3 Bikmakkocska 2013. 05. 31. péntek 11:18
Nem kötött le.
#2 genius33 2013. 02. 9. szombat 14:05
Naggyon jóóó smile
#1 Törté-Net 2011. 02. 9. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?