A+ A-

A mozi

Gyerekkorom óta tudom, hogy homoszexuális vagyok. Próbáltam ellene küzdeni, legyűrni a vágyat, amit a fiúk keltettek bennem, de igazából ez lehetetlen. Nem kerestem kapcsolatot, de tudtam, hogy egyszer be fog következni a pillanat, amikor meglátok egy fiút, és visszafordíthatatlanul megkezdődik majd egy folyamat. S igazam lett.
Már elmúltam 18 éves, amikor az utcán sétálva megláttam ŐT. Azonnal tudtam, hogy Ő lesz az. Nem tudom, hogy honnan tudtam, de Éreztem. Egyedül sétált előttem az utcán. Egyszer - egyszer megállt megnézni a kirakatot, így pontosan meg tudtam nézni. Nem volt különösebben szép, de volt benne valami megfoghatatlan, ami különösen vonzott. Maszturbálásaim közben sokszor gondoltam egy ilyen srácra. A haja és a szeme barna volt, az alakja magas és vékony. Megállapításom szerint 15 - 16 éves lehetett. Ó, igen. Tudom, nagyon fiatal, de ez volt a legkisebb dolog, amivel akkor törődtem.
Követni kezdtem, s láttam, hogy bemegy egy moziba. Bementem utána én is. Megvettem a jegyet, nem is nézve, hogy milyen film lesz, beléptem a terembe. Azonnal Őt kerestem és megláttam, hogy a leghátsó sorban ül, egyedül. Micsoda szerencse! Elindultam felé, s leültem a mellette lévő székre. Ő rám nézett, és egy kicsit arrébb húzódott, hogy elférjek. Nagyon izgatott voltam és már alig bírtam irányítani Magam.
A film rögtön kezdődött, így hamar sötét lett. Hallottam, ahogy a levegőt veszi mellettem, s a közelsége olyan szívdobogást okozott Nekem, hogy attól féltem, valaki meg hallja. Ránéztem a sötétben és nem bírtam levenni Róla a szemem. Észrevette, hogy nézem és elmosolyodott. Ez volt az utolsó csepp a pohárba.
Végképp elveszítve a fejem, a kezem a szék karfájáról a térdére tettem. Magam is megrettentem a mozdulattól, de nem történt semmi. Nem pattant fel, nem kezdett el kiabálni, hanem mintha mi sem történt volna, nézte tovább a filmet. Óvatosan elkezdtem simogatni a térdét és ettől olyan merevedésem lett, hogy már szinte fájt. Egyre feljebb csúsztattam a kezem, s már a combja közepénél jártam, mikor megint Rá néztem, de még mindig semmi jelét nem adta, hogy bármit is érezne. Még feljebb raktam a kezem és már egészen a cipzárjánál jártam. Nem bírtam már tovább és ráraktam a kezem a farkára farmeron keresztül. Merevedése volt!!! Csodálatos érzés volt simogatni azt a kemény farkat!
Végre ekkor megmozdult és halkan felnyögött. Hogy honnan vettem a következő mozdulatokat, azt nem tudom, de remegő kézzel próbáltam lehúzni a cipzárját, s benyúlva a nadrág nyílásán keresztül tovább simogatni a nemi szervét. Így már azt is éreztem, hogy milyen meleg és mekkora.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.29 pont (45 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 A57L 2017. 03. 19. vasárnap 05:11
Eggyel több.
#6 91boy 2015. 08. 20. csütörtök 08:57
Mázlista srácok! Amúgy király sztori, a folytatás engem is érdekelne, de úgy látom azt a fantáziámra bízták nyes
#5 v-ir-a 2013. 02. 24. vasárnap 22:54
és a folytatást merre találom....
#4 jetike 2010. 01. 31. vasárnap 11:37
hmm.. nem rossz..o)
merre is van eme mozi? :o)
#3 max 2003. 01. 13. hétfő 09:18
jo fiut szopatni!
#2 Jani 2002. 07. 25. csütörtök 11:28
Érdekes és szép kaland lehetett. Nincs semmi rossz, ha az újra nyitottak vagyunk.
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?