A+ A-

Aranyzuhany a kádban

FIGYELEM! PISISZEXET TARTALMAZÓ TÖRTÉNET!
Reggel, amikor megszólalt az ébresztőóra, a nő csak egy könnyű babydollt vett magára a reggelihez. De a férfinak nem pusztán a látványtól volt merevedése a teázás alatt: a nő, amikor nem a teásbögrét fogta, kihívóan mosolyogva meg-megsimította a férfi a farkát. Amikor elfogyott a tea, a férfi enyhén remegő kezével végigsimította a nő combját, míg ujjaival meg nem érezte az enyhén nedves rést.
- Szeretnél átmenni a hálóba? - kérdezte.
- Előbb zuhanyozz le - mondta a nő, saját kezével kicsit jobban hozzászorítva ágyékához a férfiét.
A férfi sietve lépett be a zuhany alá, és nyitotta ki a csapot, hiszen a farka még mindig ugyanannyira ágaskodott, mint pár perccel korábban. A zuhogó víz alatt próbált nem csak felesége puncijára gondolni, de ettől csak újra és újra eszébe jutott a tegnap éjszakai szeretkezésük, erről pedig néhány másik, valamivel perverzebb élmény is. Már a fal felé fordult, amikor megérezte a nő kezét a fenekén és az alhasán - meglepve fordult meztelen felesége felé, a mozdulattól pedig szinte magától csúszott a nő keze az egy pillanat alatt újra megmerevedő farkára. Nem mintha ő ne pont ezt akarta volna: néhányszor fel-le húzta a bőrt a szappantól síkos péniszen, amíg úgy nem érezte, hogy a férfi már nehezebben áll a lábán. Ekkor fél lábbal a kád peremére lépett, és közelebb húzta magához a férfit, ki a víz sugara alól, és farkát előbb vizes, fazonra igazított fanszőréhez, majd lejjebb, a csiklójához dörgölte. A férfi azt hitte, a szeretkezés időpontja lett előbbre hozva, de a nő nem húzta magába, sőt, egy kicsit el is távolodott az álló faroktól, de nem engedte el azt. Ahogy huncutul ránézett, a férfi megértette, hogy miről van szó, és a puncira szegezte tekintetét, amelyből ki is csöppent az első néhány csepp pisi, épp a férfi makkjára. Pár másodperc múlva erősebbé vált a sugár, amelyet a nő csípője mozgatásával hol a lüktető farok hegyére, hol pedig a tövére irányított. A férfi egy pillanatra sem tudta levenni a szemét a most még gyönyörűbbnek látott punciról, amelyből az enyhén szétvált kisajkak közül folyamatosan lövellt ki a halványsárga folyadék. A langyos pisi nem csak látványával izgatta fel borzasztóan a férfit, de a meleg vízsugár alól kiállva már lehűlt testének is jólesett. A nő továbbra is fel-le húzta kezét a férfi péniszén, ezáltal néha saját kezét is lepisilve - ez és a látvány megtették hatásukat: ahogy egyre gyengébb lett a pisi sugara, a férfi nagyokat sóhajtva elélvezett, így a pisi utolsó csöppjei a nő punciján az ondóéival keveredtek.
A nő átölelte a férfit, punciját az egyre lankadó farkához dörgölte, és a fülébe súgta:
- Ha tetszett, este még többet kapsz...
A férfinak erre a gondolatra egy pillanatra újra a farkába tolult némi vér, és megcsókolta a nőt.
*
A munka a reggeli kaland után nehezen ment a férfinak: próbálta kitalálni, mire gondolhatott a felesége, de akármit is idézett fel eddigi pisiszexes élményeikből, farka mindig ágaskodni kezdett a nadrágjában.
Este egy egyre üresebb borosüveg mellett, ahogy a nő egyre oldottabbá vált az alkoholtól, érezni lehetett, hogy hamarosan kiderül, mire készül. Amikor a férfi ezt megemlítette, a nő mosolyogva a férfi nadrágjába nyúlt, határozott mozdulattal kezébe fogta férfiasságát, és azt mondta:
- Ahhoz, hogy kiérdemeld, előbb meg kell tenned mindent, amit mondok. Rendben?
- Rendben - mondta a férfi, mire a nő egy hajtásra kiitta a maradék bort, majd töltött magának egy nagy pohár vizet, és miközben fél kezével az egyre izgatottabb férfi farkát masszírozta, kiitta azt is, majd átment a hálószobába.
- Majd bejöhetsz, ha szólok - mondta a férfinak, és becsukta az ajtót.
Amikor behívta a férjét, csak egy fekete harisnyatartó és egy csipkés harisnya volt rajta, amely arra terelte a tekintet, amit közrefogott: a csak egy vékony csíkon nem teljesen csupasz puncira a combok között.
- Vetkőzz le - utasította a férfit, majd az ágyra fektette. Egy bilinccsel az ágyhoz kötözte a férfi kezeit, így az akármennyire akarta, nem tudta elérni a farkát, ami pedig meglehetősen lüktetett az elé táruló látványtól: a nő a férfi arca fölé térdelt, hogy egész közel kerüljön a szeméhez a nedves punci, majd a szájába nyúlt, és benyálazta a kezét. Szépen lassan végigsimított a kisajkain, majd masszírozni kezdte a csiklóját. Újra benedvesítette az ujját, és egy ujjával a puncijába nyúlt. Ahogy néhányszor ki-be mozgatta az ujját, hátranézve elégedetten látta, hogy a férfi farka keményen meredezik - de nem nyúlt hozzá. Ehelyett még egy ujját az egyre nedvesebb puncijába csúsztatta, és dugni kezdte magát. A férfi majd’ megőrült a sötétrózsaszín kisajkak látványától és a nő sóhajainak és az ujjazás hangjának keverékétől, de a nő továbbra sem enyhített a gerjedelmén. Lassan kihúzta ujjait a puncijából, és szélesebbre tárta lábait, hogy kisajkai a férfi szájához érjenek.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.13 pont (63 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 zsuzsika 2016. 09. 29. csütörtök 10:00
Nem az én világom.
#4 A57L 2014. 02. 19. szerda 04:43
Nem rossz.
#3 Almaata66 2011. 01. 26. szerda 17:18
Nekem tetszett a történet. Köszi.
#2 tiborg 2010. 11. 26. péntek 04:24
Jo. de nem eget rengeto....
#1 Törté-Net 2010. 11. 26. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?