A+ A-

Kalauz

Gyakran maszturbálok nyilvános helyeken: ha egyedül vagyok a vonatfülkében, este az utcán egy sötét sarokban, a városi buszon, ha egyedül ülök leghátul. Ilyenkor általában csak jól felizgatom magam a nadrágon kersztül simogatva, fogdosva a farkam. Aztán rohanok az első nyilvános WC - be, hogy befejezzem a játékot, vagy ha lehet leszopjak valakit.
Egyszer Nyíregyházán a lyukas falu fülkében masztiztam, amikor benyitott valaki a szomszéd fülkébe. Átnézett a lyukon, aztán egyszerüen átdugta a farkát. Én boldogan kaptam be, hiszen pontosan erre vártam, mióta jól felizgatva egy félórás játéktól, leszálltam a vonatról
Leszoptam a faszt, a számba élvezett. A gecit mind lenyeltem, és tisztára nyaltam a faszt. Aztán kivertem a saját farkam, miközben Ő nézett a lyukon. Nagyon felizgat, ha valaki néz maszturbálás közben
Miután elélveztem felöltöztem és kimentem. Akkor kinyilott az ajtó és Ő kinézett rám. Most láttam, hogy egy kalauzt szoptam le. Gyorsan kimentem a WC - ből.
Utaztam tovább a vonaton, megint egy üres fülkébe szálltam. Olvastam. Egyszer csak bejött valaki. Felnéztem. Az a kalauz volt, akivel az előbb voltam. Rögtön megismertük egymást, de nem szóltunk egymáshoz. Én olvastam tovább, Ő pedig leült velem szemben. Nem tudtam odafigyelni az olvasásra, lopva rá - rá pillantottam. Engem nézett. Olvastam tovább, de állandóan az járt a fejemben, hogy most mi lesz? nem kellet sokat várnom, hogy megtudjam
Megfogta a térdem. Még mindig nem szólt hozzám, hanem a combom kezdte simogatni. Bámultam a könyvemet és egyre jobban felizgultam. Egy vonatfülkében egy férfi simogatta a combom. Hagytam, bár féltem, hogy meglát valaki.Nagyon izgató volt. Aztán feljebb tette a kezét. A nadrágomon keresztül a farkam kezdte fogdosni. Nekem pedig egyre jobban ágaskodott a faszom
Ekkor elment valaki a folyosón. Szétrebbentünk. Nagyon megijedtem, hogy megláthattak. Felálltam és kinéztem az ablakon. Ő is felállt és mögém lépett. A hátam mögé állt és a lábam között átnyúlva tovább fogdosott. Nagyon felizgultam. A lehetőség, hogy meglát valaki még izgalmasabbá tette a dolgot. Össze szorítottam a lábam és nagyon élveztem, hogy a combom között van a karja. Közben Ő a nyakam csókolgatta és a másik kezével a mellbimbómat izgatta a póló alatt.
- Gyere, menjünk az utolsó kocsi WC - jébe! - súgta a fülembe. - Szopjál le megint!
Nem ellenkeztem, mentem vele végig a vonaton.
A WC - be érve rögtön letolta a nadrágját. Leguggoltam és bekaptam a faszt. Szép nagy fasza volt, az előző szopásnál nem láthattam mekkora, mert jóformán csak a makk fért át a lyukon. Most, hogy életnagyságban előttem volt a fasz, tövig benyeltem és így szoptam, cumiztam, amig el nem élvezett. Mélyen a torkomba üritette a gecijét. Levegő után kapkodva nyeltem a gecit, aztán szép tisztára nyaltam a nagy faszt.
Felálltam, hogy én is kiverjem. A hátamhoz állt, átölelt és megfogta a farkam. Lassan verte a farkam, a másik kezével pedig a combomat és a popsimat fogdosta, markolászta. Ezt nagyon élveztem, amit Ő is észrevett. Otthagyta a farkam, kicsit előre döntött és mindkét kezével a popsimba markolt. Erősen szorított és néha bele is csípett.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.85 pont (93 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 A57L 2017. 03. 19. vasárnap 05:08
Abszurt.
#11 papi 2015. 12. 10. csütörtök 16:42
Nagyon nem tetszik
#10 zsuzsika 2014. 12. 29. hétfő 08:40
Nem tetszett.
#9 firstex 2005. 02. 23. szerda 10:23
Jó napot kívánok, menetjegyeket, bérleteket kérném "kezelésre"!
#8 orit 2005. 01. 29. szombat 15:49
jo lenne nekem is ijen kalauz, legalább nem lenne unalmas a vonatozás
#7 reindeer 2003. 10. 13. hétfő 21:03
Miért hívják bugyinak a férfi alsógatyát?
Üdv:
Egy nő
#6 locco 2003. 03. 6. csütörtök 18:54
2pont
#5 moustache 2003. 01. 5. vasárnap 16:52
szuper.
Hol van az a kalauz megismerném én is.
#4 locco 2003. 01. 2. csütörtök 18:17
ez nekem durva
#3 HaZa 2002. 11. 7. csütörtök 08:36
Oké a sztori
#2 Zoli 2002. 07. 25. csütörtök 11:46
Szivesen ülénék én is abba a fülkében, bár még sosem volt ilyen élményem felállitottad a farkamat. És ha ott lennék melletted megengedném én is neked, hogy kielégits.
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?